• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zuzu ile keyf-i alem

günaydın kızlar spedyim heçmiş olsun dikkat et.
toplaşınca haber edin .

herkese günaydın ....geçmil olsun speedyyy ne oldu kız

dikkat et canım geçmiş olsun tekrarrr bende ayaklarımı üşütünce kötü oluyorum hava kapalı yine insanın bişey yapası gelmiyo :44:

evet bi kapanıyor bi açılıyor :ssz::ssz:

günaydın kızlar spedyim heçmiş olsun dikkat et.
toplaşınca haber edin .

sağolasın canım . geçecek inşallah

güaydnnnn
yoğunum genee:ssz:

sipidimm gecmıs olsun cnmm

sağol canım :34::34:

herkese günaydın ....geçmil olsun speedyyy ne oldu kız

sağolasın cnm grip oldum dengesiz havalardan akşamda yine toplantı var 5 de gidicez aynı yere :17::17:

sağolasın cnm grip oldum dengesiz havalardan akşamda yine toplantı var 5 de gidicez aynı yere :17::17:

çok geçmiş olsun canım benim ya dikkat et kendine bol bol ıhlamur iç....benimde burnumun ortasında sivilce çıktı:9:kaşınıyorum kart kart:9::9:

çok geçmiş olsun canım benim ya dikkat et kendine bol bol ıhlamur iç....benimde burnumun ortasında sivilce çıktı:9:kaşınıyorum kart kart:9::9:

ilaç falan aldım ama dinlenmeden olmayacak sanırım akşam eve gidiyim kendimi atıcam yatağa kocam hizmet etsin bana o kadar yorgunum :9:
benim de burnumun yanında sivilce çıktı

zuzum nerdesin kuzummmmmmmmm?

sorma canım ya valla sabahtan beri çok yoğundum koşturmayla geçti ancak şimdi gelebildim birazdan da yemeğe çıkıcam anam ağladı bugün valla..sende ne var ne yok canım

ilaç falan aldım ama dinlenmeden olmayacak sanırım akşam eve gidiyim kendimi atıcam yatağa kocam hizmet etsin bana o kadar yorgunum :9:
benim de burnumun yanında sivilce çıktı

valla kocan eder eder :) valla gidince güzelce dinlen canım bide kocacığın ıhlamur yapsın sana oh mis mis adaçayıyla ıhlamuru karıştır ben gripken öyle yaptım ve attlattım

Back
X