Çok fazla gelip giden yok, genelde arkadaş görüşmeleri dışarda oluyor, eşimin aileside coronadan dolayı köydeki evlerindeler. Buraya geldiklerinde biz ziyarete gidiyoruzİki kişi için bence uygun gelip gidenin yoksa fazla
Baktigim evler genelde 56 veya 60 m²Artisi: ev kolay toplanıyor insanı yormuyor
Eksisi:eşyaları sığdırmak zor
Tabi evin metrekaresini bilmiyoruz.
O kadar güzel balkonlu evler var ki, bayıldım. Olursa mutlaka o balkonlulardan birini seçmek isterimbence super, az esya, az karmasa demek.
Cocuk da yoksa fazladan odaya gerek yok.
Sadece belki bir balkon vs olsun diyebilirsiniz,
normalde ona da gerek yok derim de, korona malum bizleri eve kapatinca kucucuk bir balkonun bile onemini anlamis olduk.
O kadar güzel balkonlu evler var ki, bayıldım. Olursa mutlaka o balkonlulardan birini seçmek isterim ☺ Evi toplarken farkettim o kadar gereksiz eşyalarım varmış ki, onlardan kurtulmak bile rahatlattı
Dayımlar da büyük teraslı bir 1+1’de oturuyor bu arada yıllardır hiç kavga etmeyen çift karantinada birbirini boğacak hale gelmiş60 m2 balkonsuz 1+1’de yaşadım yıllarca. Erkek arkadaşımla da yaşadık bu evde. Biz biraz mıçmıç ve yapışkan bir çiftiz ama bunalıyoruz alan küçük. 2+1 olsa daha rahat olur. İkiniz de çalışıyor, evi otel gibi kullanacaksanız bir yıl idare edebilirsiniz.
Evde tek olduğumdaysa salonu kullanmıyorum bile. 1+0 stüdyo bile yetermiş diyorum.
Ben evden çalışıyorum ama eşim hastanede yoğun çalıştığı için problem olmaz gibi geliyor, ama yaşamadan bilemeyiz tabi.60 m2 balkonsuz 1+1’de yaşadım yıllarca. Erkek arkadaşımla da yaşadık bu evde. Biz biraz mıçmıç ve yapışkan bir çiftiz ama bunalıyoruz alan küçük. 2+1 olsa daha rahat olur. İkiniz de çalışıyor, evi otel gibi kullanacaksanız bir yıl idare edebilirsiniz.
Evde tek olduğumdaysa salonu kullanmıyorum bile. 1+0 stüdyo bile yetermiş diyorum.
Mutfak sürekli derli toplu olmak zorunda dimi, orasi daginik olunca tüm ev daginik olur sanki. Özel alana ihtiyaç hissettiğinizde napiyorsunuz1+1 evde yaşıyorum. Artısı haftada bir temizlik yapıyorum 1 saatte bitiyor
Eksisi erkek arkadaşımla beraber yaşıyor gibiyiz sürekli dipdibeyiz adamdan sıkılma yalnız kalıp kafanı dinlemek isteme şansın yok. Telefonla dedikodu yapmak istesen yapamazsın. Vsvs. 2+1 ideal bence.
Temizlik açısından beni cok rahatlatacak, oturduğum ev küçük olmasına rağmen 3+1di. Genel temizliği beni cok yoruyordu. Evi temizleyip toplamadan odaklanamamak gibi bir durumumda var malesef. O yuzden öğlene kadar temizlik yapıp öğleden sonra çalışmaya başlıyordumTek yol minimalizm
Küçük ev kolay temizlenir,kolay ısınır. Eşyalarını az ve öz tutman gerek
Teşekkür ederimbu videoya bakabilirsiniz nasıl yerleştireceğiniz ve nasıl sığacapınız konusunda endişelerini varsa. çok tatlı bence kutu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?