- 25 Ekim 2018
- 3.832
- 6.895
- 158
Apartmanlarda yönetim biraz kötü oluyor, belkide bizim apartmanda böyledir bilmiyorum ama daha düzenli bir yer olsun istiyoruz. Evde veya daireyle alakalı bir problemimiz olduğu zaman iletişim kurabileceğimiz bir yer olsun istediğimiz için, sizin söylediğiniz gibi otelvari bir yer istiyoruz. Malesef apartman cok yordu bizi1 sene 1+1 esyali bi evde yasadik. Otel vari bi yerdi resepsiyon falan vardi. 6 yasindaydi o zaman oglumuz. Gayet rahat ettik esyali oldugu icin sadece kiyafetlerimiz bize aitti. Toplamasi temizlemesi cok kolay. 2 kisi icin yeterli bence
Yaşam alanı küçük olduğu icin saha çabuk kirleniyor sanırım5,5 yıl 1+1 evde ,tr nin en güzel yerlerinden birinde ,mecburen yasadik.Zamanimizin cogunun disarida gecmesine ragmen hic tavsiye etmem.Bir süre sonra duvarlar üzerinize geliyor.Burada yazilanlarin aksine ev daha cok kirleniyor, dagiliyor ve daha sık temizlik yapmak ihtiyaci hissediyordunuz.Özel bir alan vs hic bir sey yok.Kucucuk bi balkon vardi bizim de kibrit kutusu kadar .Cok şükür ki 2+1 e gectik ve ev gibi ev hissi gecti üzerimize.Allah bir daha yasatmasin ,o derece yani.
Şimdilik çocuk yok bizde, zaten burada yaşayacağımız en fazla bir hadi iki sene olsun. Buyuk balkonu ve dolabi olan bir yerler mantikli geliyor yarin tekrar bir kaç ev bakacağım bakalim1 sene 1+0 dairede yasadim bekardim o zmn :) bana yetiyor da artiyordu. Sonra evlenince 4+2 dublex e gectim, ortasini tutturamadim yani. Temizlik isi cidden yoruyordu. Ayda bir kadin gelse de basa cikamiyordum.su an 3+1 net 90 m2 evdeyim, dublexten sonra ilac gibi geldi. Artik kendi evimizi almak istiyoruz. Cocuk olmasa genis ve balkonlu bir 1+1de otururdum pekala. Eltimin evi boyle, balkonlu genis, amerikan mutfakli bir 1+1 i var. Cok hosuma gidiyor.
Aynen,sürekli her seyin ayni halinin üzerinde dönüp durmasi ,en ufak bir esyanin bile yerini degistirdiginde göze batmasi ,inanin bir süre sonra ruhu daraliyor insanin.Ev ne kadar güzel olursa olsun farketmez.Büyük balkon da özel bir yer degilki..Sonucta insanin öyle anlari oluyor ki ,ayri bir odaya girip kapisini arkadan kapamak istiyorsun kimse olmadan.Bir de sürekli göz önünde olmaktan ilişkiler de laçkalasiyor inanin.Düşmanima tavsiye etmem.Bana göre 1+1 evlerde ,ya ögrenci kalicak ya da tek basina yasayan ,baska sehirlerde gecici kalan kisiler .Onun disinda buyuk sıkıntı.Yaşam alanı küçük olduğu icin saha çabuk kirleniyor sanırımözel alan konusu benide düşündürmüyor degil, balkonu büyük olan evler var öyle çözerim diye düşünmüştüm ama yorumunuzu dikkate alacağım
Ben de ibs yim. Ses yalıtımı iyiydi bizim :)Yaa ben zaten ibsliyim, bazi zamanlar tuvalete yapışık yaşıyorumo kadar ses gider mi gerçekten, evliyiz diye herşeyimizi bilmemize gerek yok
Baktigim evlerin en büyüğü 60 m² ydi, hic sizinki gibi gömülü dolapta yoktu. Yani o zaman bu büyük bir dezavantaj, çünkü illaki fazlalık eşyalar olacaktır onlari nereye koyacağım. Mesela banyolarda ek dolapta yok deterjanları koyabileceğim. Az cok aklımda birşeyler canlandı teşekkür ederim
Ibsli hayat Çok çok zorBen de ibs yim. Ses yalıtımı iyiydi bizim :)
Valla ibs nin iğrençlikleri üstüne hamilelikte 5 ay kustum ben, oradan sonra ipin ucunu kaçırdık eşimle :) artık duysa da duymuyormuş gibi yapıyor garibimIbsli hayat Çok çok zorartik çoğu evde ses yatılımı oluyor ama yalıtım var yalıtım var siz sanşlıymişsiniz insallah banada oyle bir ev denk gelir
O zaman sıkıntı olmazÇok fazla gelip giden yok, genelde arkadaş görüşmeleri dışarda oluyor, eşimin aileside coronadan dolayı köydeki evlerindeler. Buraya geldiklerinde biz ziyarete gidiyoruz
Ben 1 arti 1 de yaşıyorum ama evli değilim sizin sanırım eşiniz de var.Buraya açtığım konuların çoğu evimdeki ses sorunuyla alakalıydı, en sonunda evin satışını veriyoruz suan işlemler devam ediyor.
Evin satışıyla beraber eşyaları sattık. Beyaz eşya, bir kaç halı ve kanepe dışında evde pek birşey kalmadı sayılır. Hal böyle olunca bizde siteden 1+1 ev kiralayalım bir yıllığına dedik. Çünkü ilerleyen dönemler için farklı planlarimiz var. Çocuğumuz henüz yok, deneyimlemiş arkadaşlar küçük evin artıları eksileri nelerdir?
Ibsli hayat Çok çok zorartik çoğu evde ses yatılımı oluyor ama yalıtım var yalıtım var siz sanşlıymişsiniz insallah banada oyle bir ev denk gelir
Herkeste farklı oluyormuş ama benimki malesef ishal ve gaz şeklindesizde ataklar ishal şeklindemi oluyor
Evet evliyimBen 1 arti 1 de yaşıyorum ama evli değilim sizin sanırım eşiniz de var.
Bence harika total temizlik her sey 30 dk da bitiyor oraya ne koyayim şunu mu alayim derdi yok yer olmadığı icinben daha derli toplu bi insan oldum buraya geçtiğimden beridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?