- 8 Eylül 2021
- 123
- 26
- 48
insallah canim hayirlisiyla isteyen herkese nasip olsun
benimde bat yarın bir şey yapmadım bekleyeceğim bakalım. ama alt karın ağrım var gelir yarın öbür gün:)amanbocegi O okurseverrr hanimlar bat yarin ama ben dayanamadim bugun prodoctor ve laboquick test yaptim tertemiz negatif:) dpo 12 de oluyorum bugun, artik pozitife donecegini sanmiyorum 3.ay da bos gecti
inşallah ikimiz de güzel haberlerle yazarız sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum:)4 te yapicam canim evet, yazarim tabiki, senin de bebis vardir insallah
bizim mucizelerimiz de zamanini bekliyoramin amin :) her şeyin bir vakti var gerçekten.
gecikme olursa tekrar bakarsın ben de dayanamayıp 2 gün önce baktırmıştım ama yine de umudum var adeti görene kadar pes etmiyoruz :)amanbocegi O okurseverrr hanimlar bat yarin ama ben dayanamadim bugun prodoctor ve laboquick test yaptim tertemiz negatif:) dpo 12 de oluyorum bugun, artik pozitife donecegini sanmiyorum 3.ay da bos gecti
insallah guzel hediye alirsin dogum günündemerhaba kızlar benim öyküm 2 düşük 2 kimyasal 2 aydır da deneyorum henüz olmadi benimde bat 10 Ekim doğum günüme denk geliyor inşallah pozitifi görürüm benim için güzel bir doğum günü hediyesi olurdu
benim de ılık ılık ağrım var ama adet sökecek gibi değil de üşütmüşüm gibibenimde bat yarın bir şey yapmadım bekleyeceğim bakalım. ama alt karın ağrım var gelir yarın öbür gün:)
inşallah ilk sen sonra ben :)bakalım ekim ayında ilk kim güzel haber verecek :)
Tamm canım cok tesekkur ederimbisey olmaz canim her gunden olan var sonucta birbirimize destek.olmak icin aciyoruz bu konulari tarih fark etmiyor ben kendi tarihime gore actim sadece tarih fark etmiyor
Insallah sen guzel sonuc alirsin canim, hic belli olmaz, yapinca yaz mutlaka:)benimde bat yarın bir şey yapmadım bekleyeceğim bakalım. ama alt karın ağrım var gelir yarın öbür gün:)
Insallah canim, evet gecikmeyi gormek lazim aslinda, test yapinca yaz mutlaka:)gecikme olursa tekrar bakarsın ben de dayanamayıp 2 gün önce baktırmıştım ama yine de umudum var adeti görene kadar pes etmiyoruz :)
yazacam bakalım bende senden bekliyorumInsallah canim, evet gecikmeyi gormek lazim aslinda, test yapinca yaz mutlaka:)
Hakkimizda hayirlisi ben bir kac aydir gecikip sonra adet oldugumdan pek umidim ypk acikcasi.inşallah ilk sen sonra ben :)
amin inşallah canıminsallah guzel hediye alirsin dogum gününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?