- 19 Ağustos 2024
- 269
- 114
- 23
- 26
Benimde 5 EkimBenimde 5 ekim ovulasyon testi ile takip ettim inşallah bu ay hepimiz güzel haber alırız
Ben multivitamin ve OMEGA 3 kullanıyorum bu ay ilk defa ovulasyon testi deneyeceğim birdekızlar ilişki dışında başka bir şey yapıyor musunuz ? yani işte ilaç ya da alternatif tıp gibi:)
ay insallah yaahosbuldum canimmgecen hafta aldim zaten 50 tane bakalim artik bu ay hepimize ugur getirsinn
oyleymis gorucez bakalim pazartesi cekilecegim o donemde yumurtlama donemimEvet hsg cekilince tupler acik oluyomus sanirim hamile kalma sansi daha cok artiyo diyolar insallah bu ay guzel haberler aliriz
hahah hosgeldinn evet boyle daha iyi oluyorselam kızlar günaydın:) ay böyle beraber beklemek daha iyi geliyor:) manyak gibi eylül ayı başlığındaki yorumları okuyorum:)
hosgeldin canimmm insallah ugurlu gelir bakalimSelam kızlar bende 16 Ekim olarak burada terimi alayımBu ay herkese uğurlu gelir inşallah bekleyen herkes güzel haberi alır
henuz ikisi icin de erken bence bata 1 2 gun kala gebelik testi yapin10-11 Eylül pik gördüm regl tarihimde 1 Ekim görünüyor döngüm geçen aydan 34 normalde daha azdı ama kilo artışı vs döngümü etkiledi bir senedir sanırım. Pcosta var bu ay yumurta takibi yaptık doktorla ona gittiğimde 16 eylülde yumurta çatlamış falan dedi ağrım çok olduğu içinde yeni çatlamıştır dedi ama ovülasyonda 10-11-12 pik ve öatlama gördük. Kan testi mi daha erken bilgi verir yoksa erken gebelik testi mi? Sizce ne zaman kan vermeliyim en erken acaba ?
canim ben folik asit kullaniyorum 8 aydir, haziranda koca kadina gittim rahmin sola dogru düşmüş mü kaymış mı onu duzeltmisti)alternatif tip djdjdjdksjdk) inandigimdan degil de cevremde gidenler vardi olumlu sonucta aldilar bende deniyim dedim, iste pazartesi de hsg cekecegim esimde test verdi bakalim bekliyoruz pazartesiyikızlar ilişki dışında başka bir şey yapıyor musunuz ? yani işte ilaç ya da alternatif tıp gibi:)
Bilgilendim sayende teşekkür ederimCanim aktarlarda lokman hekimlerde oluyor tohumu ezip 1 tatli kasigi suya atip 5 6 dk kaynatip iciyoruz balda atabilirsin icine adet bitimi baslaniyormus hamile kalmayi kolaylastiriyormus iste yumurtalar icin hormonlar icin duzenleyici etkisi varmis formda hayit otuyla hamile kalan cok var gorunce bende bi deneyim dedim bugun bitti adetim gidip alcam iste
Rica ederim valla 15 gun icilcek yazilmis hep de bende tam bilmiyorum sonra 1 ay yapilmicakti galibaBilgilendim sayende teşekkür ederimpeki kaç gün içicem o suyu yumurtlama sonrasi da içmem gerekiyo mu
Zorla içeceksin artık. valla o gebelik olana kadar her seyi deniycez mecburRica ederim valla 15 gun icilcek yazilmis hep de bende tam bilmiyorum sonra 1 ay yapilmicakti galibao kadar cok sey okudum ki hepsi birbirine girdi bu arada sogan kurunun tadi cok kotu ya gercekten sabah yaptim ictim ama cok zor icebildim
hayırılısı insan herşeyi yapar valla cok normal. ben hsg çektirmiştim şükür tüplerde sıkıntı yoktu.canim ben folik asit kullaniyorum 8 aydir, haziranda koca kadina gittim rahmin sola dogru düşmüş mü kaymış mı onu duzeltmisti)alternatif tip djdjdjdksjdk) inandigimdan degil de cevremde gidenler vardi olumlu sonucta aldilar bende deniyim dedim, iste pazartesi de hsg cekecegim esimde test verdi bakalim bekliyoruz pazartesiyi
insallah benimde yoktur bakalim hayırlısı artikhayırılısı insan herşeyi yapar valla cok normal. ben hsg çektirmiştim şükür tüplerde sıkıntı yoktu.
aynen öyle ne kadardır deniyorsunuz buarada. benin yaşım var ondan aslında birazda daha zor oluyor.insallah benimde yoktur bakalim hayırlısı artik
İkisinde de çıktı çok şükür şimdi takip yapacağız tabiki sağlıklı yükseliyor mı diye sağolun bilgilendirme içinhenuz ikisi icin de erken bence bata 1 2 gun kala gebelik testi yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?