1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

kızlar ilişki dışında başka bir şey yapıyor musunuz ? yani işte ilaç ya da alternatif tıp gibi:)

henuz ikisi icin de erken bence bata 1 2 gun kala gebelik testi yapin

kızlar ilişki dışında başka bir şey yapıyor musunuz ? yani işte ilaç ya da alternatif tıp gibi:)
canim ben folik asit kullaniyorum 8 aydir, haziranda koca kadina gittim rahmin sola dogru düşmüş mü kaymış mı onu duzeltmisti)alternatif tip djdjdjdksjdk) inandigimdan degil de cevremde gidenler vardi olumlu sonucta aldilar bende deniyim dedim, iste pazartesi de hsg cekecegim esimde test verdi bakalim bekliyoruz pazartesiyi

Bilgilendim sayende teşekkür ederim peki kaç gün içicem o suyu yumurtlama sonrasi da içmem gerekiyo mu

Bilgilendim sayende teşekkür ederim peki kaç gün içicem o suyu yumurtlama sonrasi da içmem gerekiyo mu
Rica ederim valla 15 gun icilcek yazilmis hep de bende tam bilmiyorum sonra 1 ay yapilmicakti galiba o kadar cok sey okudum ki hepsi birbirine girdi bu arada sogan kurunun tadi cok kotu ya gercekten sabah yaptim ictim ama cok zor icebildim

Rica ederim valla 15 gun icilcek yazilmis hep de bende tam bilmiyorum sonra 1 ay yapilmicakti galiba o kadar cok sey okudum ki hepsi birbirine girdi bu arada sogan kurunun tadi cok kotu ya gercekten sabah yaptim ictim ama cok zor icebildim
Zorla içeceksin artık. valla o gebelik olana kadar her seyi deniycez mecbur Ben soğan suyunu da denemek istiyorum ama midem cok hassas bide gastrit falan var içemem herhalde hayit otunun tadı nasıl acaba ağır degildir insllah

hayırılısı insan herşeyi yapar valla cok normal. ben hsg çektirmiştim şükür tüplerde sıkıntı yoktu.

Selam Kizlar bnmde gece. Ay kimyasala dondu ne yazikki regl tarihim de 15 inde nasipse bakalim ne olucak gerci gecikse de kimyasaldan olabilir diyorum ben ama suanlik 15 inde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…