1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Arkadaşlar beklemek çok zor sürekli akıntım var umutlanmak istemiyorum ama elimde değil bu hafta geçmek bilmedi ilerlemiyor resmen işin kötü kısmı benim Regli ağrım sadece Regli olduğum gün oluyor o yüzden bir belirti olarak alamıyorum ayrıca herkeste yerleşme kanaması oluyor mu

Yumurtlama gününden sonra kupkuruyum ben hiç akıntım yok, sizde de öyle mi kızlar? Yoksa bende bi gariplik mi var

Kızlar benimde tam orta kısımda agrım var 3-4 gündür birde aşırı akıntım var beyaz ve kremsi reglime 5 gün var ama yumurtlama günüme göre dpo 12 test yapsam çıkar mı sizce
Benim de batma tarzı, kaşınma gibi oluyor ama içten böyle sanki rahmim batıyor. Beyaz ve kremsi akıntım var benim de şeffaf veya şeffafa yakın değil baya bembeyaz. Dpo sonrası 7 deyim. Bence yapmayın moral düşürüyor sadece bekleyebilirseniz gexikme bekleyin. Testte negatif görmek insanı daha çok etkiliyor.

Ay ayni seyler benfe de var valla bat 15 inde akinti sol kasikta batma vs var bende de ara ara hafif sancilaniyor fln hayirlisi olsun valla bnmde dpo 8

Herkesin mesajlarını okudum ben de hayırlı olsun güzel haber alanlar adına çok sevindim:)
Benim de bat 5 ekimdi ve yumurtlama takibi yapmadım ama uygulamaya göre tahmini zaman aralığına ben de birkaç gün koyup 10gün full değerlendirdim garanti olsun diye sonra akışına bıraktım korunduğum dönemde de her ay şeffaf akıntımdan yumurtlama gününü tahmin ederdim ama hiç ovulasyon testiyle bakmadım o zamanlar bilmiyordum zaten buradan öğrendim 25 eylülde beraber olduk o akşam şeffaf akımtım vardı ama dikkat etmedim şimdide adetim gecikince acaba o gün mü yumurtladım dedim eğer öyleyse bat artık 10 Ekim olur tahmini adet günüm ve o tarihten sonra 28inde beraber olduk bir daha, sonra çok ağır grip geçirdim daha hala kendime gelemedim 5 ekimde avox erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı eğer yumurtlama tarihim 25-26sı ise zaten testte çıkmaz sanırım olsa da şimdi kendime yeni bat 10ekim diye belirledim dayanabilirsem o gün dayanamazsam yarın tekrar test yapıcam dualarınızı bekliyorum

Önceki ay kimyasal yaşadığım için erkenden bakmak istiyorum canım eğerki yine olursa doktoruma söyleyeceğim ona göre rahim filmi çekilecek o yüzden canım

5 ekim erken olabilecek bir tarih canım regl gecikmesini bekleyelim kesin negatif poızitif diyebilmek için

Yeterki doğru olsun bende gözüküyo çok net eczacı kadın çok emin konuşmuş test için ama ben aynı şeyleri düşünmüyorum üç tane almış bide yarın yine yapar kana giderim
Canım tavsıyem guvenme banada eczacı bu test için aynı şeyı soyledı aldım bundan daha koyuydu ama yalancı pozıtıfmıs test yaptıktan 2 saat sonra normal adet oldum araştırdıgımda bu testın çok fazla bu şekılde yalancı çıkardıgını okudum oyuzden başka testle tekrar et inşallah bebeişin sesninledir senı yanıltmıyodur

Biliyorum canım önceden de kullandım ama işte bi tek bu varmış üç tane almış eşim mecbur yaptım yarın kana giderim belki

Bakalım benimde 5 ekimdi olmadım 6 ekimde olmayınca test yaptım benimde negatif çıktı , şuan hala hiçbir belirtim yok arada sırada iğne batmaları yaşıyorum hem sağ hem sol kasık tarafında o kadar bir de benim midem hiç yanmadı bu zamana kadar bu hafta 2-3 kere mide yanması yaşadım kısa süreli, niye böyle oldu anlamadım .

Ay ayni seyler benfe de var valla bat 15 inde akinti sol kasikta batma vs var bende de ara ara hafif sancilaniyor fln hayirlisi olsun valla bnmde dpo 8
Benim yumurta 30 eylülde çatladı sanırım doktora 1 ekimde gittim çatlamış sıvı var dedi. Bat 15 ekim benimde. Belirtilere inanmıyorum ben daha önce her şeyi yaşadım. Mide bulanması, baş dönmesi, kasıkta iğne batması, ateş basması kesin hamileyim dediğimde bile regl oldum. O yüzden belirti kovalamıyorum inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize. Testi ne zaman yapacaksın sen?

Ayağım alçıda gidip veremem ki şuan mecbur geçmesini bekliycem. Kimyasal gebelik geçirdim daha önce bu seferde muhakkak beklemem lazım 10 gün
bende 2 sefer kimyasal gebelik geçirdim 2 ay öncesi bugün testim silik çıktı ama yarın gidip kan vericem tekrar kimyasal geçirmemek için önlem amaçlı takviye verilir belki

Kızlar benimde tam orta kısımda agrım var 3-4 gündür birde aşırı akıntım var beyaz ve kremsi reglime 5 gün var ama yumurtlama günüme göre dpo 12 test yapsam çıkar mı sizce
12 dpo daysan regline en fazla 3 4 gun var 1 2 gun geecikme payi verirsen oda, bence yarin sabah yap canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…