1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Evet canım kalite düşüyor yoksa bariz gözüküyor çizgi hayırlısı olsun teşekkür ederim

Yaa hoşgeldınn okurseverr benım 4. gun gecıkmedeyım ama alt karın agrım var hafıf hafıf sonra gecıyor. beklıyorum bakalım olursa 1 2 gune olur bakalım.
benim de ağrılarım oluyor ama ara ara şiddetli de değil . lekelenme görünce regl sandım devamı da gelmeyince teste gittim

esimin teyzesini kaybettik bu yuzden buralarda degildim, folik asit kullaniyorum sadece canim ama bu ay dedigim gibi hic umudum yok

esimin teyzesini kaybettik bu yuzden buralarda degildim, folik asit kullaniyorum sadece canim ama bu ay dedigim gibi hic umudum yok

başınız sağolsun. allah rahmet eylesin. bizde aynı bıraktıgın gıbı zaten:) ben hala test yapmadım :) 4 gun gecıkmeye cıkarmı net sonuc acaba

başınız sağolsun. allah rahmet eylesin. bizde aynı bıraktıgın gıbı zaten:) ben hala test yapmadım :) 4 gun gecıkmeye cıkarmı net sonuc acaba
cikar bence ama gecen ay da 5 gun gecikme yasadigin için yarinda bekle olmazsan diger gun sabah yap

Başınız sağolsun umutsuz olmayın hayırlısıyla kavuşun inşallah
sagol canim, umutsuzlugum hsg sonrasi 3 gun iliski yasagi olmasiydi kanamam da vardi antibiyotik de kullandim yumurtlama donemime denk geldi maalesef o yuzden umudum yok canim

Kızlar benimde tam orta kısımda agrım var 3-4 gündür birde aşırı akıntım var beyaz ve kremsi reglime 5 gün var ama yumurtlama günüme göre dpo 12 test yapsam çıkar mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…