Negatif canımsonucun cıktı mı ay hadı hayırlısı ınsallah.
Ben gördümvar dimi
Negatif canım
Ya testi yükleyince çizgi belli olmadı burda çok silik bir çizgi varKızlar cizgiye bakar mısınız catlamanin 10. Günü
aslında şöyle bu benim biraz kafamı karıştıran bir durum oldu benim döngüm normalde 27-28 gün sürüyor canım ovulasyon testinde 25 ve 26 Eylül pik gördüm 27 eylülde silik gördüm Beklenen adet tarihim 13 Ekim o yüzden kafam karıştı dpo günümü mü yanlış hesaplıyorum eğer doğru ise beklenen reglim dpo 17de falan oluyor12 dpo daysan regline en fazla 3 4 gun var 1 2 gun geecikme payi verirsen oda, bence yarin sabah yap canim
silik çizgi var gibi duruyor ama daha çok yeni belli.Ya testi yükleyince çizgi belli olmadı burda çok silik bir çizgi var
evet sizinde çizginiz bellivar dimi
belki de olabilir hayırlısı olsun. inşallah sizden güzel haber gelirstres benımde gecen ay oyleydı bence bu ayda oyle ctesı yapıcam test bakalım. ama ben ya strese baglı ya da sogan kurunden gecıkme oldugunu dusunuyorum.
bide dpo 8 diye hesapladıgımda ovülasyon testi yapmıştım oda pik çıktı12 dpo daysan regline en fazla 3 4 gun var 1 2 gun geecikme payi verirsen oda, bence yarin sabah yap canim
ben tam göremedim ama varsada zaten çok yenidir bence 2 gün sonra tekrarlayınKızlar cizgiye bakar mısınız catlamanin 10. Günü
Valla cnm ayni seyleri bende yasadim yani kesin hamileyim dedigim ay gunumden once oldum gecen ay da kimyasal yasadim doktor deneyebilirsiniz sorun olmaz dedi bakalim ne olucak ben gecikmeyi beklicem cnm erken yapmak istemiyorum suanlik sen ne zmn yapicaksinBenim yumurta 30 eylülde çatladı sanırım doktora 1 ekimde gittim çatlamış sıvı var dedi. Bat 15 ekim benimde. Belirtilere inanmıyorum ben daha önce her şeyi yaşadım. Mide bulanması, baş dönmesi, kasıkta iğne batması, ateş basması kesin hamileyim dediğimde bile regl oldum. O yüzden belirti kovalamıyorum inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize. Testi ne zaman yapacaksın sen?
belki de olabilir hayırlısı olsun. inşallah sizden güzel haber gelir
Ben de 17 veya 18 ekimde yapmayı planlıyorumValla cnm ayni seyleri bende yasadim yani kesin hamileyim dedigim ay gunumden once oldum gecen ay da kimyasal yasadim doktor deneyebilirsiniz sorun olmaz dedi bakalim ne olucak ben gecikmeyi beklicem cnm erken yapmak istemiyorum suanlik sen ne zmn yapicaksin
Aslında kendi döngüme göre şuan 3 gün gecikti adetim ama heralde artık ayın 10unda erken gebelik testinde çıkar olsa5 ekim erken olabilecek bir tarih canım regl gecikmesini bekleyelim kesin negatif poızitif diyebilmek için
Bendede aynı oldu cnm kuruluk var şu anda yumurtlamadan sonra ama kasikda sancılar var sanki böyle çişe sıkışırsinda kasiklar ağrır ya öyle bir agri oluyor ara araYumurtlama gününden sonra kupkuruyum ben hiç akıntım yok, sizde de öyle mi kızlar? Yoksa bende bi gariplik mi var
Bat ne zaman pekiBendede aynı oldu cnm kuruluk var şu anda yumurtlamadan sonra ama kasikda sancılar var sanki böyle çişe sıkışırsinda kasiklar ağrır ya öyle bir agri oluyor ara ara
19ekimBat ne zaman peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?