1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

12 Ekim 153, 14 ekim bugün 450 çıktı. BAT’a hala 1 gün var. Bu değerler normal mı acaba? İkiz gebelik olabilir mi?
Normal cnm bazen olabiliuor iki gebelik ama tek bebekte de olabiliyor ne desek yanlis saglikla ilerlesin belirtilerin neler benmde bat yarin

W wunderbach Amin inşaallah teşekkür ederim hiçbir belirtim yoktu adetten bir gün önce ilaç içmem gerekti içmeden önce test yaparak öğrenmiştim gecikmenin ilk iki üç gününde de göğüs ağrısı oldu o kadar bugün gecikmenin 5.günü

Ayy canım umut oldun bana bata 3 gün var ama belirtim yok bugün de tavuk pişirdim bundan bile midem bulanmadıysa kesin yoktur bu ay da diyordum

Merhaba kızlar pcosum normalde 33-34 günde 1 regl olurdum gecen ay 40 bu ay da 41.gündeyim sat 5 eylül halen daha olamadım rahim filmi çektiricem diye regl olmayı bekliyorum onda da ters tepti herhalde ne regl var ne gebelik. 3 gün önce negatifti tekrarlasam mı bi dr a mı gitsem napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…