- 28 Mayıs 2025
- 2.524
- 487
- 38
- 25
Normal cnm bazen olabiliuor iki gebelik ama tek bebekte de olabiliyor ne desek yanlis saglikla ilerlesin belirtilerin neler benmde bat yarin12 Ekim 153, 14 ekim bugün 450 çıktı. BAT’a hala 1 gün var. Bu değerler normal mı acaba? İkiz gebelik olabilir mi?
Ayy canım umut oldun bana bata 3 gün var ama belirtim yok bugün de tavuk pişirdim bundan bile midem bulanmadıysa kesin yoktur bu ay da diyordumW wunderbach Amin inşaallah teşekkür ederimhiçbir belirtim yoktu adetten bir gün önce ilaç içmem gerekti içmeden önce test yaparak öğrenmiştim gecikmenin ilk iki üç gününde de göğüs ağrısı oldu o kadar bugün gecikmenin 5.günü
İnşaallah sizde de vardırAyy canım umut oldun bana bata 3 gün var ama belirtim yok bugün de tavuk pişirdim bundan bile midem bulanmadıysa kesin yoktur bu ay da diyordum
Dpo 10 da cıkabiliyor bazen, en garantisi adet gecikmesini beklemek tabi ama dpo12 yi bekliyorum ben hep test için. Sağolsun hep de negatifi görüyorumBugün 8. Günüm tani ki dayanamayıp test yaptım ama maalesef . Varsa yarın çıkar mı acaba yaa
Canım geçen ay ikimizde kimyasal geçirmiştik olarak hatırlıyorum ben, Benim bat 13 ekimdi ama hala regl olmadım test yaptım negatif çıktı bakalım sende gecikme olacak mı yoksa gününde gelecek miNormal cnm bazen olabiliuor iki gebelik ama tek bebekte de olabiliyor ne desek yanlis saglikla ilerlesin belirtilerin neler benmde bat yarin
Valla cnm benim de bugun bat ama olmadim daha akintin var mi senin bide degerin neydi hcgCanım geçen ay ikimizde kimyasal geçirmiştik olarak hatırlıyorum ben, Benim bat 13 ekimdi ama hala regl olmadım test yaptım negatif çıktı bakalım sende gecikme olacak mı yoksa gününde gelecek mi
benim de bat bugün, akıntım çok fazla. ancak erken gebelikte kaset testlerim de negatif. göğüs hassasiyetim daha dün başladıValla cnm benim de bugun bat ama olmadim daha akintin var mi senin bide degerin neydi hcg
Hadi ya akinti da normal o zaman bakalim ne olucak ben daha test yapmadim kasik agrin flan var.mj bide hcg degerin kactibenim de bat bugün, akıntım çok fazla. ancak erken gebelikte kaset testlerim de negatif. göğüs hassasiyetim daha dün başladı
bazen sancı giriyor ama çok değil, negatif olduğuna çok eminim yani tekrar denemek istemedim Pazartesiye doktora gidicem olmazsamHadi ya akinti da normal o zaman bakalim ne olucak ben daha test yapmadim kasik agrin flan var.mj
Anladim cnm hcg degerin kaçtı senin bnm kasik agrim cok ama gelen giden yokbazen sancı giriyor ama çok değil, negatif olduğuna çok eminim yani tekrar denemek istemedim Pazartesiye doktora gidicem olmazsam
Dayanamayıp yarın sabahta yaparım ben , yarında 9Dpo 10 da cıkabiliyor bazen, en garantisi adet gecikmesini beklemek tabi ama dpo12 yi bekliyorum ben hep test için. Sağolsun hep de negatifi görüyorum
Her güne bir testDayanamayıp yarın sabahta yaparım ben , yarında 9
Ya en azından biraz daha gerçekçi bir beklenti olur belki şimdi yumurtlama günümü bilemiyorum hiç. Gebelik olsun diye beraber olmamak gerekiyor diyorlar doğru ama bazen insan çok yorgun oluyor gün aşırı da rutinde bir beraberlik olamıyor bazı dönemler. En azından o tarihlerde kendimi hadi hadi diye motive ederim gerisi zaten rutin devam ederBende bu ay ovulasyon denesem mi normalde o da cok psikolojik etkiloupt ama 3 aydir benim dongumde sacmaladi anlayamiyorum
Ya en azından biraz daha gerçekçi bir beklenti olur belki şimdi yumurtlama günümü bilemiyorum hiç. Gebelik olsun diye beraber olmamak gerekiyor diyorlar doğru ama bazen insan çok yorgun oluyor gün aşırı da rutinde bir beraberlik olamıyor bazı dönemler. En azından o tarihlerde kendimi hadi hadi diye motive ederim gerisi zaten rutin devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?