1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

test yapsaydin canim lekelenmem varsa ve pozitifse doktora giderdin erkenden

D dodo1234 canım regl olmuşsun çok üzüldüm, sen lekelelenme de yaşamıştın sanki. Lekelenmeden kesilmeden mi regl geldi yoksa kesilip ona rağmen mi geldi?
canim evet regl oldum maalesef, cok hafif lekelenmem oldu once bir kerelik sonra 2 gun kesildi sonra kahvernegi akintim oldu yine kesildi ertesi gun aksamina kadar sonra tekrar hafif basladi 3. gunun aksaminda cogaldi bugun kanamam basladi ama kanama demeye bin şahit ister afedersin boyle kopkoyu kahvernegi camur gibi

Ya benimde bat 17 ekim ,laboquick ile 15 ekimde baktım negatif çıktı ,sizce erken mi

Geçen döngüde kimyasal yaşadım ama beklenen adette (15 eylül) oldum Benimde şuan gecikmenin 3. günü ama hiç lekelenme yok bembeyaz yada sarımsı akıntı var sadece acaba beta hcg 25 ekimde düşmüştü artık o yüzden yumurtlamam mı kaydıda reglim gecikti bilemiyorum dün akşam test yaptım awox negatifdi olsa çıkarmıydı bilemedim günlerim karman çorman oldu

muhtemelen betam geç düştüğü icin yumurtlaman aksamış olabilir, ama zaten bu ay cogu kisi gecikme yaşamış muhtemelen hava degisiminden kaynaklı

Hanım 3 Ekim çatlatma iğnesi oldum dpo7 de koyu şato hafif bej leke geldi peçeteye tek seferlik leke geldi bugün dpo 11 awox test sipariş verdim ne zaman gelir bilmiyorum ama acaba yerleşme mi yoksa iğne etkisinden mi leke oldu merak ediyorum dün ve bugün sinir hali ve göğüs hassasiyeti var

Canım test yapmış mıydın? Kimyasal olabilir mi?

olabilir ama test yapmadim bu sefer yapmamaya karar verdim iyiki de yapmadimeger pozitif gorseydim cok üzülürdüm boyle daha az üzüldüm umudum bu ay yoktu zaten
Canım ben de cuma günü yaşadım lekelenme İki gün sürdü kesildi. Yarın bat tarihim ben de yapmaya korkuyorum, yapmayacağım o yüzden regl gelsin daha az üzülürüm testte negatif görmektense diye düşünüyorum

Teste ne zaman pozitif görmüştünüz?
regl günü ve 4 gün gecikmelerde cubuk testi yaptım regl gününde daha hafifti ama görünür cıkmıstı 4 gün gecikmede baya belirgin cıktı kan vermek icinde 1 haafta gecikme bekleyerek kan verdim cünkü daha önce 3 gün gecikme yasayarak kimyasal gebelik yasadım bu sefer o yüzden 2 hafta olmasını bekledim doktorumda aynı sekilde 1 hafta bekle demişti

Sağlıcakla kucağına al canım tebrik ederim çok

Günaydın canım ben geçen sene haziran ayında kimyasal yaşamıştım sonraki reglim 10 gün gecikmisti o dönem çok araştırmıştım gecikme olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…