1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Merhaba kızlar bende 29 Eylül'de hsg çektirdim. Bu ay dün itibariyle regl oldum hsg sonrası ilk reglim . Bir kimyasalim olmustu 6-7 ay önce. Başka da tutmadı. Doktor hsg çekmiyordu gebelik oluşuyor sende diye ama bir kez ilaç tedavisi oldu iğnesiz bir kez de iğneli. Fayda görmeyince hsg cektirmek istedim o da temiz çıktı. İnşallah bu ay yüzler Güler

Selam kızlar nasılsınz neler yaptınız bu ayın hamişlerı kimler bakalım hayrlı haberler alırsınız inşallah

Kızlar regl 1 gün gecikti kaset test bu sabah ilk idrarla ben çok göremedim, testi açınca içinde ki çizgi kontrol çizgisi mi ne anlama geliyor

Eklentiler

• 1000074109.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar benim ovulasyon testim pik olmaya başladı sanırım sanırım bu dönemde yapmam gerekenler nedir bi bileğiniz var mı döllenmeyi olumlu etkileyecek şekilde

Merhaba doktor ne dedş acaba biz de morfoloji %1 çıktı

Kızlar dün adet günümdü ama olmadım. Elimde ovülasyon testi vardı yaptım çift ve koyu çizgi çıktı sonra eczaneye gittim awox marka gebelik testi aldım o da çift çıktı inanamıyorum hala bakar mısınız bir kaç saat sonra tekrar yapıcam eğer o da pozitif çıkarsa pazartesi kan vericem

Eklentiler

• 40520496-67AF-4CE6-87CC-190AF2572CD4.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 87818098-8065-422F-883B-8E39405FEA56.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 32
MaşaAllah sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…