• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Benimde yok bişey bazen sanki kasık bacak ağrım oluyor gibi olmuyor gibi sonra diyorum çok düşünüyorum ondan psikolojik hissediyorum agrı bence
normalde çoktan pms belirtim başlamalıydı tık yok. göğüsler şişmedi hassaslaşmadı. Duygusallaşmadım sıfır belirti. Bi akıntım oldu pik günlerde o da kurudu bı sabah

ay ben de öyleyiimm 🥹 hem 28-29 eylülde gördüm hem de 6 ekimde 🙈 noluyo böyle olunca
Bilmiyorum ki baska ovülasyon testimde yoktu sonrasına bakmadım , iki ihtimal söyledi kızlar ya 2. yumurtlama oluyormus yada gebelik olabiliyormuş ama galiba gebelik olması için hep pik gibi çıkıyormus regl kadar

Bilmiyorum ki baska ovülasyon testimde yoktu sonrasına bakmadım , iki ihtimal söyledi kızlar ya 2. yumurtlama oluyormus yada gebelik olabiliyormuş ama galiba gebelik olması için hep pik gibi çıkıyormus regl kadar
benimde elimde başka yok bakamadım. aynı idrarla gebelik yapmıştım negatifti ama bat'a 9 gün vardı. ne olucak acaba şuan

25 Eylül pik 26 eylül pik 4 Ekim pik evet
Kızlar böyle pik günlerinde hep yumurtlama akıntısı ya da başka belirtiler yaşıyor musunuz ? Ben akıntıdan anlıyorum ve test yapıyorum. Ben piki gördüğümde bırakıyorum bi kaç gün sonra ovü yapmayı, ay içinde de başka yumurtlama olsa yine akıntıdan anlar mıyım

Bu ovulasyon testlerinde pik diyorsunuz ya tekrar siliklesmeye basladigi günden bir oncesine mi pik diyorsunuz yoksa iki cizgi de aynı koyulukta çıkınca mı? bazen bende iki cizgi arasinda cok az fark oluyor ama ondan sonra da siliklesmeye basliyor. Kafam karışıyor talimatını okuyunca.

Bu ovulasyon testlerinde pik diyorsunuz ya tekrar siliklesmeye basladigi günden bir oncesine mi pik diyorsunuz yoksa iki cizgi de aynı koyulukta çıkınca mı? bazen bende iki cizgi arasinda cok az fark oluyor ama ondan sonra da siliklesmeye basliyor. Kafam karışıyor talimatını okuyunca.
sanırım aynı koyulukta oldukları günler pik

Selam kizlar akşam test yaptim negatif. Bu ayda elendim;( reglinin gelmesini bekliyorum.

Hayırlısı valla canım geçen ayda kimyasal oldu ya zaten hiç şey yapmıyorum Gelen Allahtan diyip kabullenip önüme bakıyorum. Hepimiz için inşallah herşey çok iyi olur arkadaşım
insallah canim benim hayirlisi ne zaman ise o zaman olsun saglikli olsunlar da

Back
X