- 31 Temmuz 2025
- 144
- 42
- 13
- 31
Hadi insallah canim benim rabbim nasip etsin insallah hepimizeBilemiyorum yumurtlama gününu tam o yzuden belirsizlik var canım ama hissederiyorum bu ay olacak inşaallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi insallah canim benim rabbim nasip etsin insallah hepimizeBilemiyorum yumurtlama gününu tam o yzuden belirsizlik var canım ama hissederiyorum bu ay olacak inşaallah![]()
İnşallah canımBu gecen aylardakiydi örnek icin attım inşallah bu ayki yarınuğurlu gelsin bu ay hepimize
![]()
Nezaman positif idrar testi gördünüzBenim 25 eylül pikti idrar testi pozitif henüz kan vermedm
Pztesi gördüm bat 4 gün vardı. Cok silikti simdi koyulaşmaya bakıyorm inşallah sağlıkla ilerlerNezaman positif idrar testi gördünüzhayırlı olsun
![]()
Canım bende senin gibiyim 24 pikti muhtmen 25 te çatladı ağrı ve leke oldu ordan anladım ovulasyon la da emin oldum hangi testte pozitif gördün bugün regl olmam gerekiyordu olmadım çok şükür bende pozitif gördüm ama hiç önemsemedim çünkü Days doctor markasıBenim 25 eylül pikti idrar testi pozitif henüz kan vermedm
İkiside aynı koyulukta olunca pik. Pikten yaklaşık 6-24 saat sonra yumurtlama ve çatlama oluyormus
Var gibi bu test bendede geçtigimiz aylarda yalancı cıkartmıstı. En iyisi kaset test suanCanım bende senin gibiyim 24 pikti muhtmen 25 te çatladı ağrı ve leke oldu ordan anladım ovulasyon la da emin oldum hangi testte pozitif gördün bugün regl olmam gerekiyordu olmadım çok şükür bende pozitif gördüm ama hiç önemsemedim çünkü Days doctor markası
Kesinlikle ama bi tek bu varmış eczanede eşim bunu almış mecbur yaptım gece kan vermeye gidicez eşimi bekliyorumVar gibi bu test bendede geçtigimiz aylarda yalancı cıkartmıstı. En iyisi kaset test suan![]()
İnşallah canım cuma günü kan vereceğim bende. Hayırlısı olsun güzel haberler alalım inşallahPztesi gördüm bat 4 gün vardı. Cok silikti simdi koyulaşmaya bakıyorm inşallah sağlıkla ilerler![]()
Regl günümüz aynı benimde belirtiler yanı iç çamaşırımda beyaz beyaz lekeler olıyor hep akıntım var göğüsüm ağrıyor belim de aynı ama bakalım yarın sabah bi test yapayım diyorumAy ayni seyler benfe de var valla bat 15 inde akinti sol kasikta batma vs var bende de ara ara hafif sancilaniyor fln hayirlisi olsun valla bnmde dpo 8
Lh hormonu tespit ettiği için vücutta hep oluyormuş sanırım o yüzden hep farklı koyulukta çıkıyorBende öyle biliyorum ama bazen benim cizgim cok cok az daha silik oluyor c çizgisine göre. Yumurtlamam da bir sorun olabilir
Bnmde ayni goguslerim o kadar hassas degil aslinda biraz aciyo elleyince ama sol kasigimda sancim oluyo belim agriyo akintim da var ama beklicem bakalimRegl günümüz aynı benimde belirtiler yanı iç çamaşırımda beyaz beyaz lekeler olıyor hep akıntım var göğüsüm ağrıyor belim de aynı ama bakalım yarın sabah bi test yapayım diyorum
Var gibi görünüyorKızlarr testime bakarmısınız laboquick markasının testi reglime 2 gün var daha
Var gibi gördüm burdan , hayırlı olsun :)Kızlarr testime bakarmısınız laboquick markasının testi reglime 2 gün var daha
Bende 4 gün gecikmeyle bugün elendim kızlar , sanırsam mevsimsel değişiklik ya erken ya geç geliyor en iyisi 6-7 gün gecikince umutlanıp test yapmak bence