1.60 boy, 55 kilodan 50 kiloya düşme günlüğüm

sabah 2 yemek kaşığı yulaf 1 bardak süt ile karıştırdım ve beş fındık koydum içine.
2 kuru incir
1 elma 2 dilim portakal
yeşil çay

bu sabahki kilom 54,5'tu. regl dönemim bittiğine göre tekrardan sağlıklı beslenmeye devam

Bnm de reglimin 3. Günü . Regliykrn hiçbirşeye dikkat edesim gelmiyor . Artık bitince dikkat etmrye devem

öğlen
1 kase salata
1 kase mercimek çorbası
1-2 çatal tavuk
2-3 kaşık yoğurtlu makarna
yarım dilim cevizli kadayıf

ara 1 elma

akşam 1 tabak bezelye yemeği yiyeceğim. leslie yapıp günü kapatmayı hedefliyorum. bol bol su içiyorum.

160 boy kilom dün sabah 55.8 son 6 yılın en yüksek rakamını gördüm çok mutsuzum kiyafetlerime giremiyorum hedefim 48
insan zayıflığa alışınca bir iki kilo bile alsa mutsuz hissediyor kendini. ben de 54,5 kiloyum ama kendimi o kadar şiş hissediyorum ki. bacaklarım kalçam dolu dolu görünüyor gözüme. 48-50 kilo arası benim de hedefim. nisan 15 e kadar kilo konusunu kafamdan atmak istiyorum. haftada 500 gr bile versek ulaşırız hedefimize. pes etmemek lazım. birbirimize destek olursak başaracağımıza inanıyorum.

aynen kıyafetlere giremiyorum çok sis hissediyorum kendimi

ayvacicegi nasılsın? spora gidiyor musun hala? kaç kilosun şu an? R O S E B U D ortalarda yok profil resmini falan da kaldırmış girmiyor sanırım siteye artık.
Selam
Benim iyi gidiyor, iki gündür yediklerimi düzelttim spora eşimin işi uygun olmadığı için gidemedim. Geçen hafta regl çikolata şenlikleri dolayısıyla işin ucunu bayağı kaçırmıştım ama şimdi normale döndüm. Ben aslında sağlıklı beslenebilen biriyim ama çikolata zaafı yüzünden alıyorum genelde. Başka hiç birseyde değil ama çikolatada kontrolsuzce fazla yiyebiliyorum. O nedenle bu aliskanlik/bağımlılıktan kurtulmaya odaklanmaya karar verdim.

Zayıflama yarismalarindayim aynı zamanda.
Bugün yediklerim:

Sabah 2 dilim çavdar ekmeği üzerine fıstık ezmesi, sütlü kahve
Öğle 1 kase yoğurt, 30 gr protein tozu, yarım elma
Akşam sebze çorbası, salata, 2 yk kıyma sos

Çok benzer kafadayız ben bir de biraz kilo alınca salıyorum kendimi, üstüme başıma da dikkat etmiyorum. Hepten çirkin oluyorum öyle .

normale dönmene sevindim. çikolata olayını halledersin bir anda bırakamasan da yavaş yavaş bırakırsın. ben de hiç sevmem çikolatayı haftalarca evde dursa dönüp yüzüne bakmam :) yarışma gruplarına katılman iyi olmuş onlar işi bayağı sıkı tutuyorlar. küçük çocuğun var her zaman uğrayamasanda ara sıra güncel kilonu buraya da yaz motivasyon olsun bana da :)

sabah domatesli,peynirli,salatalıklı tam buğday sandviç.

ara öğünde 1 kuru incir 1 kuru kayısı yiyeceğim ve yeşil çay içeceğim.
ve günde 2,5 lt su

Ben hala regliyim o yüzden spor yok . Dün tartıldığımda 52.2 idim . Regli btince 52 yi görürüm herhalde . Okasar dkkat etmeme rağmen kilo almadım

Bugün eksi gördüm sonunda, 54.8. Cumadan cumaya takip olacak buraya da kilomu yazarım. Meyveyi azalttım baya, açlık hissi kayboldu neredeyse. Bugün sabahtan yediklerim:

Sabah 5 dilim hindi füme, kırmızı biber, 10 badem, peynir, kahve
Öğle tavuk sote, yarım avokado, 5 zeytin.

harikasın. hangi takımdasın ben de bakayım o sayfaya. ben öğle yemeklerini yemekhanede yediğim için karbonhidrat ağırlıklı oluyor yediklerim. takımlara katılamam o yüzden ama göz atarım en azından sayfaya

5. Takimdayim. Guzel bir ortam var. Geçen sene 59la başladım nisan sonu gibi 50.8le izne ayrıldım. Yazın dil kursuna gittim kilomu korudum herşey güzeldi. Eylül gibi 3 ay üst üste hastalık uykusuzluk dil sinavina hazirlik vb derken kilo aldım. Simdi öğrendim ki sınavı geçmişim, stres vb yok. Yaza kadar hedefime ulaşayım ve korumayı öğreneyim diyorum. Zaten ağustos eylül gibi ben ise oğlum da kreşe başlayacak bir terslik olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…