1.60 boy, 55 kilodan 50 kiloya düşme günlüğüm

öğlen yarım kase ezogelin çorba
6 lahana sarması
2-3 kaşık yoğurt

arada yarım ayva yiyeceğim

akşam da menemen ve pırasa yer leslie yapar günü kapatırım

günaydın
sabah kepekli tost
şekersiz çay

ara öğünde 2 kuru incir yiyeceğim

bu arada sabah 54,6 kilo geldim bir kaç güne regl olacağım onun şişkinliği diye düşünüyorum çünkü çok abartmamaya çalışıyorum yediklerimi

Selam kızlar . Ben üç gündür + görmeye başladım . 51.9 dum bugün 52.2 çıktım . Dün çok dikkat ettim yememe ana +100 gr gördüm . Dört bes gün sınra refli olucam sanırım onun şişkinliği basladı

hepimizde bir duraklama ve gerileme başladı ya
bende + gördüm bugün, 2 gün sonra regl olacağım onun şişkinliğine bağladım bende

dün akşam spor yapamadım. bu sabah kilom 54,1 hala regl olmadım

kahvaltı kepek ekmekli tost
ara öğün 2 kuru incir

demir ilacı kullanmaya başladım umarım kilo yapmaz

Bende bu sabah 52 yi gördüm . Tekrr eksiye düş ek çok iyi geldi . Ama bugün doğum gününe gitcem o yüzden dikkat edemem maalesef

Selamlar
Gectigimiz birkac gun motivasyon düşüklüğü yasadim ama simdi kafami topluyorum. Oyle o diyeti bu diyeti mucize seylere takilmadan yavas ama dengeli beslenerek olacak bu is.

Selamlar
Gectigimiz birkac gun motivasyon düşüklüğü yasadim ama simdi kafami topluyorum. Oyle o diyeti bu diyeti mucize seylere takilmadan yavas ama dengeli beslenerek olacak bu is.
selam. acelemiz yok dediğin gibi sağlıklı ve dengeli beslenerek hallederiz.

ben de bir kaç gündür motivasyon düşüklüğü yaşıyorum. sporda yapmıyorum yediklerimi de çok abartmamaya çalışsam da dikkatte etmiyorum açıkçası pek fazla. regl olup bitseydim de eski düzenime geri dönseydim. leslie yapmayı özledim, bugün fırsat bulmaya çalışacağım spor için. R O S E B U D bırakmadın dimi diyeti bak pes etmek yok. ara veriyoruz ama bırakmıyoruz bak biz

Merhaba hayırlı olsun diyetiniz :)
Bende 1.58 boyunda 53 kiloyum kilom herkese normal gelse de bel çevrem çok kalın. 48-49 kg bana tam oturuyor. Takipteyim konunuzu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…