- 13 Eylül 2019
- 510
- 488
- 33
- 38
- Konu Sahibi kumru00115599
-
Canımm günaydın, ben yine aynı kilo geldimR O S E B U D nerelerdesin
allah allah ya bi kaç gün vücudunu şaşırtsan mı acaba ?Canımm günaydın, ben yine aynı kilo geldim
hepimizde bir duraklama ve gerileme başladı yaSelam kızlar . Ben üç gündür + görmeye başladım . 51.9 dum bugün 52.2 çıktım . Dün çok dikkat ettim yememe ana +100 gr gördüm . Dört bes gün sınra refli olucam sanırım onun şişkinliği basladı
hepimizde bir duraklama ve gerileme başladı ya
bende + gördüm bugün, 2 gün sonra regl olacağım onun şişkinliğine bağladım bende
dün ben de yapamadım dışarıdaydıkaynen ya dün sporda yapmamıştım . Gideyim de bi leslie yapayım
Ende yeni uyuttum dörde kadar vaktim vardün ben de yapamadım dışarıdaydık
bugün yapmayı hedefliyorum benim bebe paçalarıma yapışmazsa :) önümde durup kollarını açıp ıhh ıhh deyince benim spor yalan oluyor :)
ohh en sevdiğim çocuk uyuyan çocukEnde yeni uyuttum dörde kadar vaktim var
bugün hafif şeyler yersin dengelersinBende bu sabah 52 yi gördüm . Tekrr eksiye düş ek çok iyi geldi . Ama bugün doğum gününe gitcem o yüzden dikkat edemem maalesef
selam. acelemiz yok dediğin gibi sağlıklı ve dengeli beslenerek hallederiz.Selamlar
Gectigimiz birkac gun motivasyon düşüklüğü yasadim ama simdi kafami topluyorum. Oyle o diyeti bu diyeti mucize seylere takilmadan yavas ama dengeli beslenerek olacak bu is.
merhaba :) size de kolay gelsin başarılarMerhaba hayırlı olsun diyetiniz :)
Bende 1.58 boyunda 53 kiloyum kilom herkese normal gelse de bel çevrem çok kalın. 48-49 kg bana tam oturuyor. Takipteyim konunuzu :)
katılabilirsin tabi ki hedefler hep aynı ne güzel :)Ay bende katilmak istiyorum kızlar benimde boyum 1.60 kilo 57 hedef 50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?