1.60 boy, 55 kilodan 50 kiloya düşme günlüğüm

:)) vallahi benim tartıda 49,9 u görme hedefim var. bir de kalça ve bacaklarım erisin istiyorum biraz.
ama sürekli spor yapıyorsun diye hatırlıyorum ben seni. sürekli spor yapanla şurada bi kaç aydır spor yapanın hali bir değildir elbette. senin vücudun daha fit duruyordur.

yesa C Chivas Regal merhaba kızlar
bizim hedefimiz bahara kadar kilolarımızdan kurtulmak ayvacicegi ve R O S E B U D ile birlikte.
sanıyorum hepimizin boy kilo hedefler birbirine yakın. hep beraber devam edebiliriz. insan motive oluyor buraya yazınca. herkese kolay gelsin.

R O S E B U D 58 i gördün mü bugün

bu sabah 1 dilim kıymalı börek ve 1 dilim poğaça yedim (buzluktaki stokları ziyan olmadan bitirmeye çalışıyorum)
ara öğün olarak 1 kuru incir 2 kayısı yiyeceğim ve yeşil çay içeceğim.
gün içinde de 2,5 litre su.

Kiz ne bileyim insan kilolu hissediyor
Ben spor yaptigimdan yagli bir görüntüm yok, balik etli gibiyim, zayif degilim
Ama düsündürdü beni nedense, herkes ben gibi ama kilo vermek istiyor
Zayif bulmuyorum kendimi, fit duruyorum ama
Öyle birsey iste, hic diyet yapmadim da
Boyum kisa aslinda ben de mi versem diye düsünüyorum artik

görüntünden memnunsan hiç gerek yok, diyet yapmak çok sıkıcı çünkü
bedeninle barışık olmak çok güzel bir şey bence

Ben bugün de 51.9 çıktım . Bnce eksiyi görürdüm ama dün gce on ikide koca bi tabak yoğurtlu mkarna yedim canım çok istemişti . Zaten gce üç buçukta ancak yatıyorum . En azından fazla çıkmadım . Bugünden itibaren devam dikkat etmeye

yoğurtlu makarnaya göre çok güzel bir sonuç :)

öğlen yarım kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 yemek kaşığı yoğurt

akşam pırasa ve yoğurt yer, 45 dakika leslie yapar günü kapatırım

Selamlar
Ben haftasonu normal beslendim cumaya fore sabittim. Bugün yoğurt hurma denedim ama pek bana göre değilmiş çok fazla seker içeriyor protein yağ yok yarın sabaha tartıda olumlu birşey görmezsem yapilacak sey değil bence.

Canım kan grubuna göre yap diyeti demir vitamini eksikliğin var sa çok zor kilo verirsin inşallah yoktur bazı kan gruplarında kuruyemis yenmemesi gerekiyor mesela biraz Google amca da dolaş bak bakalım.

bu sabah
2 adet peynirli zeytinyağlı sahanda yumurta
3 adet çeri domates
6 adet zeytin
1 ince dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz çay
Arkadaşım. Her şeyden ye kendini kasma.herşeyin vitamini ni al ama sadece kendine dur demeyi bilmelisin bir tatlı kaşığı tatlı yiyebilirsin ama.ikinci kaşığı almayacaksan doğru beslenmekarar lazım sağlıklı aidin salih var biraz araştırin kızlar açlık diyetleri var çok sağlıklı vücut temizliği var tanıdıklarım var yapan cokkk memnlar

sabah
1 küçük poğaça, 1 çeri domates, 5-6 yeşil zeytin, sahanda chia tohumlu peynirli 2 yumurta

ara öğün 2 kuru incir ve yeşil çay olacak.
2,5 litre su içilecek gün içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…