1.60 boy, 55 kilodan 50 kiloya düşme günlüğüm

Senin iyi gidiyor ama ben 1.5 kilo almisim 54.8 oldum maalesef.
Dun aksam ilk kez spora gittim, bir sure siki tutup spor yapmam lazim, kilo verme moduna giremezsem ucunu kaciricam, sozde kalan kilolari verecektim, ustune aliyorum
spora gitmek seni iyice motive eder toparlarsın
bir anda bu kadar kilo aldıysan ödem olma ihtimali yüksektir bence. bol su ve sporla hemen verirsin aldıklarını.
ben bu sefer çok kararlıyım normalde 3-5 gün dikkat eder salardım hemen ama bu sefer 49 u görmeden bırakmayacağım bu işi. sonrada korumaya geçerim.

Senin iyi gidiyor ama ben 1.5 kilo almisim 54.8 oldum maalesef.
Dun aksam ilk kez spora gittim, bir sure siki tutup spor yapmam lazim, kilo verme moduna giremezsem ucunu kaciricam, sozde kalan kilolari verecektim, ustune aliyorum
Selam canımm, ben yılbaşından dolayı saldım biraz ama bugünden tekrar devam ediyorum. 59.5 dim 60.7 olmuşum 4 günde Ağırlık olduğunu düşünüyorum çok fazla yedim ve sabah kahvaltıdan sonra tartıldım birde

çok bir şey almamışsın toparlarsın sen de bir kaç güne :)

öğle yemeği
1 kase ince bulgurlu çorba
1 dilim ekmek
1 küçük kase yoğurtlu makarna
çeyrek dilim revani

öğle arası yemekhaneden yediğim için karbonhidrat ağırlıklı oluyor maalesef

arada 1 yeşil elma yerim.
akşamda kuru fasulye ve yoğurt yer yeşil çay içer sporumu yapar günü kapatırım.

Selam kızlar buraya daha önce yazdım mı hatırlamıyorum . 50li kiloları görünce yazmak şstedim . 20 aylık kızım var . Hamile kaldığı da 48 kiloyum . Boyum 153. Hamilelikte çok kilo aldım . 70 ke doğuma grdim . Bir hafta sonrasında 60 a düşmüştüm zç. Hiç uğraşmadan 56 ya kadar düştüm . Bir buçuk ay önce düzenli spor yapmaya başladım . Genelde 3-4 gün leslie diğer günler bölgesel çalışıyorum . Şuanki kilom 52.5 . On bes gün önce falan 53.5 dum . İlk hedefim 50 daha sonra 48 . Yalnız ben 56 dan bu kiloya yediklerime pek dikkat etmeden daha çok spor la düştüm . Çok diyet insanı değilim . Aslında çok yenem çok abur cuburla da aram yok .10 gün sonra regli olurum o zamana kadar düzgün beslenmeye çalışıcam bakalım çok oynayacak mı

Selam kızlar bende dün çok dikkat ederek yedim . Hatta gec yattığım için karnım gurulduyordu ama yine de bişey yemedim ve 52.1 çıktım . Dün 52.5 çıkmıştım . İlk hedefe 2 kilo kaldı
Ay ne güzel yaa benim hedef kilommm!!! Çok güzel bir his değil mi, bende olcam bende

Ay ne güzel yaa benim hedef kilommm!!! ♥♥♥♥ Çok güzel bir his değil mi, bende olcam bende♥♥
Senin boyunda olsam çok güzel olurdu ama boyum kısa asıl hedef 48 . Son kilolar olduğu için zor gidiyor . Ama zayıflamak harika daha çok motive oluyorum şimdi baktımda 18 aralıkta tam 53 kiloymuşum . Bi kilo gitmiş

İnşallah istediğin kiloya düşeceksin buna inan.. Bırakmak yok yola devammmmm

Selamlar
Ben de bu sabah leslie 3 mil yaptım ardından regl oldum. Dün karnım çok şişmişti umarım bundandır.

C Chivas Regal hoşgeldinbenim de ilk hedef 48 sonra 45. Hayırlısı umarım yaza kadar ulaşırız

Hoşbulduk senin boyuna 45 az değil mi ben çalışırken 46 kiloydum ama hamile kaldığımda 48 dim . Buarada dün 52.1 dim bugün 51.9 200 gr daha gitmiş .

Hoşbulduk senin boyuna 45 az değil mi ben çalışırken 46 kiloydum ama hamile kaldığımda 48 dim . Buarada dün 52.1 dim bugün 51.9 200 gr daha gitmiş .
Bilemiyorum aslında hiç 50nin altına inmedim ve 50yken normal görünüyorum zayıf değil. Biraz zayıf olmak nedir bilmek istiyorum açıkçası :)
Bi de yağdan verebildifim kadar vereyim sonra biraz vücut çalışırım belki 1-2 kilo kas yapabilirim diye 45i hedefledim. Hele bi 48i göreyim o zaman karar vericem. Bir de hala emziriyorum bırakınca birden kilo alırmıyım korkusu var ondan verebildifim kadar vereyim istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…