- 13 Eylül 2019
- 510
- 488
- 33
- 38
- Konu Sahibi kumru00115599
-
Senin iyi gidiyor ama ben 1.5 kilo almisim
spora gitmek seni iyice motive eder toparlarsınSenin iyi gidiyor ama ben 1.5 kilo almisim54.8 oldum maalesef.
Dun aksam ilk kez spora gittim, bir sure siki tutup spor yapmam lazim, kilo verme moduna giremezsem ucunu kaciricam, sozde kalan kilolari verecektim, ustune aliyorum
Selam canımm, ben yılbaşından dolayı saldım biraz ama bugünden tekrar devam ediyorum. 59.5 dim 60.7 olmuşum 4 gündeSenin iyi gidiyor ama ben 1.5 kilo almisim54.8 oldum maalesef.
Dun aksam ilk kez spora gittim, bir sure siki tutup spor yapmam lazim, kilo verme moduna giremezsem ucunu kaciricam, sozde kalan kilolari verecektim, ustune aliyorum
çok bir şey almamışsın toparlarsın sen de bir kaç güne :)Selam canımm, ben yılbaşından dolayı saldım biraz ama bugünden tekrar devam ediyorum. 59.5 dim 60.7 olmuşum 4 gündeAğırlık olduğunu düşünüyorum çok fazla yedim ve sabah kahvaltıdan sonra tartıldım birde
Aynen katılıyorum . Özellikle alt göbeğim gitti resmenKızlar bu leslie çok fena vücut şekillendiriyor. Benim baya baya değişikliğim oldu bazı yerlerde. ♥
Ay ne güzel yaa benim hedef kilommm!!!Selam kızlar bende dün çok dikkat ederek yedim . Hatta gec yattığım için karnım gurulduyordu ama yine de bişey yemedim ve 52.1 çıktım . Dün 52.5 çıkmıştım . İlk hedefe 2 kilo kaldı
Senin boyunda olsam çok güzel olurduAy ne güzel yaa benim hedef kilommm!!! ♥♥♥♥ Çok güzel bir his değil mi, bende olcam bende♥♥
İnşallah istediğin kiloya düşeceksin buna inan.. Bırakmak yok yola devammmmmSenin boyunda olsam çok güzel olurduama boyum kısa asıl hedef 48 . Son kilolar olduğu için zor gidiyor . Ama zayıflamak harika daha çok motive oluyorum şimdi baktımda 18 aralıkta tam 53 kiloymuşum . Bi kilo gitmiş
HoşbuldukSelamlar
Ben de bu sabah leslie 3 mil yaptım ardından regl oldum. Dün karnım çok şişmişti umarım bundandır.
C Chivas Regal hoşgeldinbenim de ilk hedef 48 sonra 45. Hayırlısı umarım yaza kadar ulaşırız
Bilemiyorum aslında hiç 50nin altına inmedim ve 50yken normal görünüyorum zayıf değil. Biraz zayıf olmak nedir bilmek istiyorum açıkçası :)Hoşbulduksenin boyuna 45 az değil mi ben çalışırken 46 kiloydum ama hamile kaldığımda 48 dim . Buarada dün 52.1 dim bugün 51.9 200 gr daha gitmiş .
Benimki de 156 yakınızAy üyeleri karıştırdım . Senin boyun kaçtı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?