- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kumru00115599
-
Senin kaç aylıktı bebeğin . Bende emziriyorum hala 20 aylık benim ki ama bir buçuk ay sonra bıraktırıcam . Bence almayız daha ya . Bende zayıfladıktan sonra biraz kas yapmak istiyorum aslında . Bende bi 48 e ineyim de öyle bakıcam duruma . Zten sporla birlikte zayıfladığım için eski 48 lik hakimden daha fit olurum galibaBilemiyorum aslında hiç 50nin altına inmedim ve 50yken normal görünüyorum zayıf değil. Biraz zayıf olmak nedir bilmek istiyorum açıkçası :)
Bi de yağdan verebildifim kadar vereyim sonra biraz vücut çalışırım belki 1-2 kilo kas yapabilirim diye 45i hedefledim. Hele bi 48i göreyim o zaman karar vericem. Bir de hala emziriyorum bırakınca birden kilo alırmıyım korkusu var ondan verebildifim kadar vereyim istiyorum.
17 aylık ben de bu yaza kadar arada bi yerde bırakırım herhalde emzirmeyi. Nede olsa emzirme da kalori yakıyor açığa yardımcı bırakınca daha dikkatli olmak gerekecek.Senin kaç aylıktı bebeğin . Bende emziriyorum hala 20 aylık benim ki ama bir buçuk ay sonra bıraktırıcam . Bence almayız daha ya . Bende zayıfladıktan sonra biraz kas yapmak istiyorum aslında . Bende bi 48 e ineyim de öyle bakıcam duruma . Zten sporla birlikte zayıfladığım için eski 48 lik hakimden daha fit olurum galiba
Ben de 71le doğum yaptım ama 60la hamile kalmıştım..Selam kızlar buraya daha önce yazdım mı hatırlamıyorum . 50li kiloları görünce yazmak şstedim . 20 aylık kızım var . Hamile kaldığı da 48 kiloyum . Boyum 153. Hamilelikte çok kilo aldım . 70 ke doğuma grdim . Bir hafta sonrasında 60 a düşmüştüm zç. Hiç uğraşmadan 56 ya kadar düştüm . Bir buçuk ay önce düzenli spor yapmaya başladım . Genelde 3-4 gün leslie diğer günler bölgesel çalışıyorum . Şuanki kilom 52.5 . On bes gün önce falan 53.5 dum . İlk hedefim 50 daha sonra 48 . Yalnız ben 56 dan bu kiloya yediklerime pek dikkat etmeden daha çok spor la düştüm . Çok diyet insanı değilim . Aslında çok yenem çok abur cuburla da aram yok .10 gün sonra regli olurum o zamana kadar düzgün beslenmeye çalışıcam bakalım çok oynayacak mı
Seninkide baya büyümüş . Ben leslie 3 mil de sıkılıyorum onun yerine önce 1 mil sonra da 23 dk lık brisk walk yazan videosunu yapıyorum . Bu video baya hızlı hoşuma gdiyor . Kaç kiloydum sen şuanBen de 71le doğum yaptım ama 60la hamile kalmıştım..
Şu anda 54.8deyim, mart gibi 50lere inmiştim yazın korudum ama eylülden beri kilo alıyorum, hastalık vb ugrastim baya sonra da motivasyonum düştü yedimSeninkide baya büyümüş . Ben leslie 3 mil de sıkılıyorum onun yerine önce 1 mil sonra da 23 dk lık brisk walk yazan videosunu yapıyorum . Bu video baya hızlı hoşuma gdiyor . Kaç kiloydum sen şuan
Küçük hedeflerke rahatça verirsin bnce . Ben de oek sıkı tutamıyorum . Hele regli dönemi spor da yapmadığım için yediklerime de dikkat edemiyorum .Şu anda 54.8deyim, mart gibi 50lere inmiştim yazın korudum ama eylülden beri kilo alıyorum, hastalık vb ugrastim baya sonra da motivasyonum düştü yedim. Bugünlerde işleri sıkı tutup tekrar inişe geçmeye çalışıyorum.
Bakalım ben de regl oldum forumda yoğurt hurma diyetini çok övüyorlar deneyeceğim bugün hurma alabilirsem yarın başlarım artık.Küçük hedeflerke rahatça verirsin bnce . Ben de oek sıkı tutamıyorum . Hele regli dönemi spor da yapmadığım için yediklerime de dikkat edemiyorum .
Kizlar siz böyle yazinca kendimi kilolu hissettim yaa
158 boyum 53 54 kilo arasiyim, ama yani ne bileyim
Aklima sokuyorsunuz ya valla daha az önce ay cok seksiyim havalarindan burayi okuyunca siskomuyum ya ben diye düsünmeye basladim
Fitim ama kas kütlem fazla olabilir mi
kistasiniz hangi bedene girebilmek? 32, 34?
Ben 36 ya girmek istiyorum
1.57 ye 58im geçen hafta 59 dum
.50 olunca şahane oluyorum :)
sporla birlikte 5 kilo verirsen zaten rahatlikla 36 ya girersin gibime geliyor
ben belki de simdi 55 bile olabilirim bilemiyorum
36 bedenim zaten ama kalibina gör 34 de giyebiliyorum
popomda fazlalik birikti güzel oldu o bölgede fazla olan kilom zaten
Ama ne bileyim bir süphe etmedim degil ya, boylarimiz hep ayni cünkü
ne yapsam ki
Bence ölçüler de önemli
Ölçümü yazsam şok olursun göbek ve yanlarım aşırı kötü.
36 34 hayal benim.icin senin iyi bence:)
Ya dolabimda 34 de var ama sor giyiyor muyum, dar oluyor ama giriyorsa da
büyük büyük giymeye alismisim
Ben bacak ve göbek calisiyorum evde düzenli, yani karin kaslarimi güclendirdim o da baya toparladi tavsiye ederim
Fazla kilo söz konusu degil ama herkese düzenli spor öneriyorum
Kilodan cok vermeseniz de kaslariniz sekilleniyor ve daha fit bir görüntü olusturuyor
atsana özelden fotonu merak ettim
Bence de düzenli spor çok önemli.
Bi ara yaptım 53u gördüm bayaa da iyiydi ama bıraktım şu an kötü
Ya benim göbek ve yanlar bi gitsefotograflarda cok ince duruyorsun ama ya, sasirdim 36 rahat varsin
ben daha kiloluyum senden resmen ama 36 rahat giyiyorum valla kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?