1.60 boy, 55 kilodan 50 kiloya düşme günlüğüm

Senin kaç aylıktı bebeğin . Bende emziriyorum hala 20 aylık benim ki ama bir buçuk ay sonra bıraktırıcam . Bence almayız daha ya . Bende zayıfladıktan sonra biraz kas yapmak istiyorum aslında . Bende bi 48 e ineyim de öyle bakıcam duruma . Zten sporla birlikte zayıfladığım için eski 48 lik hakimden daha fit olurum galiba

Bi de seninde kolların kalın mı . En çok sıkıntı yaşadığım yer kollarım . Galiba en son onlar gdicek .

17 aylık ben de bu yaza kadar arada bi yerde bırakırım herhalde emzirmeyi. Nede olsa emzirme da kalori yakıyor açığa yardımcı bırakınca daha dikkatli olmak gerekecek.
Benim genel sıkıntı karın bel bölgesinde alınca ilk oradan alıyorum ama sonrasında bütün vücudum orantılı kalınlaşıyor incelirken de öyle.

Kollarım biraz kalındı ama leslie 3 mil düzenli yapınca inceldi, oradaki kol hareketleri bile yeterli sanırım.

Ben de 71le doğum yaptım ama 60la hamile kalmıştım..

Ben de 71le doğum yaptım ama 60la hamile kalmıştım..
Seninkide baya büyümüş . Ben leslie 3 mil de sıkılıyorum onun yerine önce 1 mil sonra da 23 dk lık brisk walk yazan videosunu yapıyorum . Bu video baya hızlı hoşuma gdiyor . Kaç kiloydum sen şuan

Seninkide baya büyümüş . Ben leslie 3 mil de sıkılıyorum onun yerine önce 1 mil sonra da 23 dk lık brisk walk yazan videosunu yapıyorum . Bu video baya hızlı hoşuma gdiyor . Kaç kiloydum sen şuan
Şu anda 54.8deyim, mart gibi 50lere inmiştim yazın korudum ama eylülden beri kilo alıyorum, hastalık vb ugrastim baya sonra da motivasyonum düştü yedim . Bugünlerde işleri sıkı tutup tekrar inişe geçmeye çalışıyorum.

Küçük hedeflerke rahatça verirsin bnce . Ben de oek sıkı tutamıyorum . Hele regli dönemi spor da yapmadığım için yediklerime de dikkat edemiyorum .

Küçük hedeflerke rahatça verirsin bnce . Ben de oek sıkı tutamıyorum . Hele regli dönemi spor da yapmadığım için yediklerime de dikkat edemiyorum .
Bakalım ben de regl oldum forumda yoğurt hurma diyetini çok övüyorlar deneyeceğim bugün hurma alabilirsem yarın başlarım artık.

Merhaba kızlar

Ben 1.57 boyla geldim kilom şu an 58.

Bana 50 çok iyi oluyor şu an aşırı mutsuzum

Aşırı tatlı yiyorum malesef

Bu arada 53 ile hamile kalıp 69.5 70 ile doğuma gittim sezeryan

Hep emzirdim hala da emziriyorum 2 Yas olmak uzere. Mama yok ama yine de 3. Ay regl oldum.

Doğum sonrası ilk 10 gün 10 kilo gitti sonra yine kendiliğinden 57 56 falan gördüm sonra da tek başına bebeğime bakmaktan 50 yi gördüm ama sonra yavaş yavaş almaya başladım geçenlerde 59 görünce ne oluyor ya dedim :)

Kizlar siz böyle yazinca kendimi kilolu hissettim yaa
158 boyum 53 54 kilo arasiyim, ama yani ne bileyim
Aklima sokuyorsunuz ya valla daha az önce ay cok seksiyim havalarindan burayi okuyunca siskomuyum ya ben diye düsünmeye basladim
Fitim ama kas kütlem fazla olabilir mi
kistasiniz hangi bedene girebilmek? 32, 34?

Ben 36 ya girmek istiyorum

1.57 ye 58im geçen hafta 59 dum
.50 olunca şahane oluyorum :)

Ben 36 ya girmek istiyorum

1.57 ye 58im geçen hafta 59 dum
.50 olunca şahane oluyorum :)

sporla birlikte 5 kilo verirsen zaten rahatlikla 36 ya girersin gibime geliyor
ben belki de simdi 55 bile olabilirim bilemiyorum
36 bedenim zaten ama kalibina gör 34 de giyebiliyorum
popomda fazlalik birikti güzel oldu o bölgede fazla olan kilom zaten
Ama ne bileyim bir süphe etmedim degil ya, boylarimiz hep ayni cünkü
ne yapsam ki

Bence ölçüler de önemli

Ölçümü yazsam şok olursun göbek ve yanlarım aşırı kötü.

36 34 hayal benim.icin senin iyi bence:)

Bence ölçüler de önemli

Ölçümü yazsam şok olursun göbek ve yanlarım aşırı kötü.

36 34 hayal benim.icin senin iyi bence:)

Ya dolabimda 34 de var ama sor giyiyor muyum, dar oluyor ama giriyorsa da
büyük büyük giymeye alismisim
Ben bacak ve göbek calisiyorum evde düzenli, yani karin kaslarimi güclendirdim o da baya toparladi tavsiye ederim
Fazla kilo söz konusu degil ama herkese düzenli spor öneriyorum
Kilodan cok vermeseniz de kaslariniz sekilleniyor ve daha fit bir görüntü olusturuyor
atsana özelden fotonu merak ettim

Bence de düzenli spor çok önemli.

Bi ara yaptım 53u gördüm bayaa da iyiydi ama bıraktım şu an kötü

Bence de düzenli spor çok önemli.

Bi ara yaptım 53u gördüm bayaa da iyiydi ama bıraktım şu an kötü

fotograflarda cok ince duruyorsun ama ya, sasirdim 36 rahat varsin
ben daha kiloluyum senden resmen ama 36 rahat giyiyorum valla kafam karisti

Ben şuan böyleyim 153 boy 51.9 kilo . Aslında 36 bedene griyırum . Ama önceden 34 bedendim . Mesela pantolon giyince alt göbeğin çıkması beni çok rahatsız ediyor . Yoksa dışarıya göre bana herkes zayıfsın diyor . Bu arada bıgün de karın + kol çalıştım . Mutluyum

günaydın
53.7 ile haftaya başlıyorum. yılbaşında yapmadığım kaçamakları hafta sonu yapınca cumadan pazartesiye tartı sonucu değişmedi.
önümüzdeki pazartesiye kadar hedefim 52,9 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…