1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

Tatlım kaydedicem merak etme yarın düzenlicem tamam mı fıstığım

Egenin resmini koydum bak bi

kızlar bende başlamak istiyorum şuanda tartıldım 58 kiloyum benide alın aranıza:) 5kilo versem tam olcak

maşallah dıyelım nazar degmesın egeye

Amin cnm
kızlar bende başlamak istiyorum şuanda tartıldım 58 kiloyum benide alın aranıza:) 5kilo versem tam olcak
Hoşgeldin cnm yarın eklicem seni de tamam mı bende bi 6 kilo verseydim
hoşgeldııııınnnn aramıza......
selinnn hanım yeni bır basvuru var kaydedelim lütfen

Sisteme kaydediyorum rabiş hanım

bende katılmak istesem aranıza çok mu geç kalmış olurum?:) doğum yaptım şuan 57 kgyum, 48-49 hedefim, totalde 8 kg versem süper olucak:) benide aranıza alırmısnız ne yapıyoruz:) sadece yediklerimizi mi yazıyoruz? :)

sende hoşgeldın arkadasım.
yarın selin hanım sızı de kaydeder.
evet gun ıcınde yedıklerımızı yazıyoruz.ve önerıde bulunuyoruz bunu yeme,şunu ye,bunu az tuket vs.
bellı bır dıyet lıstemız yok anlıcan.....

yeme düzenimi degiştirmem lazım kızlar ben kahvaltıda çok yiorum nerdeyse herşeyi yiorum ögleden snra akşam nerdeyse bişey yemiyorum tabi çikolata kek haricinde yemek falan yemiyorum çikolatayıda bırakamıyorum:) bi ara denedm 5 gün dayandm krize giriyorum resmen :) kilom günden güne degişiyo bide bigün 57 bigün 55 olabiliyo yada 55ken ertesi gün 58 oluyo anlamadm bu ne böyle keşke eve tartı almasaydm:)

Yarın listeye eklicem cnm seni de

Hoşgeldin

varsa önerilerin bekleriz

gunde 3 ana ögun yemelısın bunu duzene sok.ara ogunlerde meyve,leblebı,kuru meyve tuketebılırsın.bol su iç.birde her gun hergun tartılma.gun ıcınde yedıklerımız,içtiklerimiz lavaboya cıkıp cıkmamız bıle kılomuzda degısıklıkler yaratabılır.buda motıvasyonu dusurur.onun ıcın hafta 1 kez aynı gun aynı saatte aynı tartı ile tartılmalısın cnm.

Cnm benim 1 hafta hepimiz sıkıcaz kendimizi çikolata abur cubur yok bende bu hafta 56 geldim şok oldum gerçi reglimn ilk günüydü ama:44:

Bende yemek yemeyi çok sevyrm ve aç uyuyamıyorum üstelik akşam eve gttiğimde yemek telaşı falan 8den önce yeme fırsatım olmuyo ama ona göre beslenicem artık bu akşam bol salata çorba yapıcam kendime ekmeksiz

hımm:) beni de aranıza kabul ettiniz için teşekkür ederim ayrıca böyle bi grupla beraber zayıflamak motive olmak benide çok mutlu eder, ama benim durumum biraz özel ya, sağlık problemlerinden dolayı karbonhidratları ögün başına hesaplamam gerekiyor, bu mecburiyet hayat boyu böyle olmalı malesef, çare yok.. benim listem size iyi örnek olmayabilir o zaman bi sıkıntı olur mu?

Tatlım tabiki de olmaz sen hiç sıkma canını yediğin herşeyi yaz ama çok yeme

tabıkı sakıncası olmaz ÖNCE SAĞLIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…