gunde 3 ana ögun yemelısın bunu duzene sok.ara ogunlerde meyve,leblebı,kuru meyve tuketebılırsın.bol su iç.birde her gun hergun tartılma.gun ıcınde yedıklerımız,içtiklerimiz lavaboya cıkıp cıkmamız bıle kılomuzda degısıklıkler yaratabılır.buda motıvasyonu dusurur.onun ıcın hafta 1 kez aynı gun aynı saatte aynı tartı ile tartılmalısın cnm.
gunde 3 ana ögun yemelısın bunu duzene sok.ara ogunlerde meyve,leblebı,kuru meyve tuketebılırsın.bol su iç.birde her gun hergun tartılma.gun ıcınde yedıklerımız,içtiklerimiz lavaboya cıkıp cıkmamız bıle kılomuzda degısıklıkler yaratabılır.buda motıvasyonu dusurur.onun ıcın hafta 1 kez aynı gun aynı saatte aynı tartı ile tartılmalısın cnm.
Tatlım tabiki de olmaz sen hiç sıkma canını yediğin herşeyi yaz ama çok yeme
Tatlım tabiki de olmaz sen hiç sıkma canını yediğin herşeyi yaz ama çok yeme
Ben bugün 54 olmazsam mahvolurum:26:
olursun canım inşAllah, ama o kadar kötü değil 54 olmayı dörrt gözle bekliyenlerde var:))
haklısın hiçbişey yemedende kilo verilmiyor gerçekten kahvaltı ediyrm snra yemekleri geçiştiriyorum oturup bi kase çorba içmek yerine bisküvi kek falan yiorum su zaten içiyrm sporda yapıyrm ama zayıflayamıyorum gece bişey yememeye çalışıyorum..bakalım yarn 3 ana ögün yiycem ve çikolata yerine light dondurma falan yiycem artık:)
Rabiş Hanım sinirlenmeyin
Ben bugün tartılcam gene tamam mı
bU AKŞAM ANNEM PIRASA YAPACAKMIŞ
süper sebze yemegı bıraz ye selıncım
yok bee yaa sinirlenmiyommm
Peki cnm sen öğlen bişey yemedin galiba
Birazla doyar mıyım ki
Salata yapıcam kendime gider gitmez 6 kaşık pırasa yerim salata da sonra oğlumu emziririm inşallah azda spor yaparım
karnını salata ıle doyur pırasadan da tadımlık al tatlım
Eşiyle meyve yemişler
Benim eşim ne meyve nede salata sevmiyo
Ne güzel ya bende eşimle beraber sevdiğim şeyleri yemek isterim ama benim ki anca hamburger, pizza yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?