1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

haklısın hiçbişey yemedende kilo verilmiyor gerçekten kahvaltı ediyrm snra yemekleri geçiştiriyorum oturup bi kase çorba içmek yerine bisküvi kek falan yiorum su zaten içiyrm sporda yapıyrm ama zayıflayamıyorum gece bişey yememeye çalışıyorum..bakalım yarn 3 ana ögün yiycem ve çikolata yerine light dondurma falan yiycem artık:)

Rabiş Hanım sinirlenmeyin
Ben bugün tartılcam gene tamam mı

Tatlım tabiki de olmaz sen hiç sıkma canını yediğin herşeyi yaz ama çok yeme

tmm:)) yaklaşık 1 aydır dikkatteyim ama bebişle zor oluyor tabii spor vs düzenli yapamıyorum, 4 kg kadar verdim ama vermem gerekn daha çok kg var:) birde sezeryan göbegim sıkıldım artık çıtır anne olmak istiyorum:) eşimde dört gözle zayıflamamı bekliyor :) akşamdan yazmaya başlıyım:)

Tatlım tabiki de olmaz sen hiç sıkma canını yediğin herşeyi yaz ama çok yeme

tmm:)) yaklaşık 1 aydır dikkatteyim ama bebişle zor oluyor tabii spor vs düzenli yapamıyorum, 4 kg kadar verdim ama vermem gerekn daha çok kg var:) birde sezeryan göbegim sıkıldım artık çıtır anne olmak istiyorum:) eşimde dört gözle zayıflamamı bekliyor :) akşamdan yazmaya başlıyım:)

çikolatada ki kalori miktarı çok fazla cnm

Kek,bisküvi yeme onun yerine tavuk et balık ye 1 dilim ekmekle hem karnın doysun hemde sağlıklı ebslen yanına bide salata bol yeşillikli

Eşiyle meyve yemişler
Benim eşim ne meyve nede salata sevmiyo

Ne güzel ya bende eşimle beraber sevdiğim şeyleri yemek isterim ama benim ki anca hamburger, pizza yer

yemekle arası yok deemekkı bnm esım herseyı sevıyor ayırt etmıyor o açıdan rahatım yani
hele suan pişene bayılır

slm kızlarrrr....
geç oldu ama bende katılmak istiyorum...
7 ay önce doğum yaptım.tabii ki fazlalarım var.
boyum 170 kilom 70
hamilelikten önce 57-58 dim.kaç kilo gitse kar yani:))
en sonki liste kaçıncı sayfada kilo verenlere bi baksam kaç kilo gitmiş:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…