- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
bende hiç su ıcmıyordum hiç susamıyordum.doktorum böbreklerın az calısıyor bol su ıcmelısın dedı.şimdi zorlada olsa elımde şişe ıle gezıyorum.canım ıstemesede ıcıyorum.su cok onemlı hayatımızda,cildimiz ıcın,böbreklerımız ıcın,toksınlerı atmamız ıcın öenmlı....
zorlada olsa ıc canım yoksa sonumuz diyaliz makınesı olur allah korusun
Haklısın canım bir de sigara kulanıyorum.. Bana da doktor söylemişti de dinleyen kim :/
Bir ara göbişim rahatsız etmişti beni ve elma sirkeli su içiyıordum sabahları ve aksamları..
Ama onu da bıraktım.. Dinleyeceğim seni..
Ayrıca buraya yazınca sanırım zayıflama konusunda irade olarak daha güçleniyoruz sanırım..
Çünkü bu forumda aktifim ve hiç katılmamıştım gördüğüm diyet günlüklerine..
Umarım burası iyi gelir
Haklısın canım bir de sigara kulanıyorum.. Bana da doktor söylemişti de dinleyen kim :/
Bir ara göbişim rahatsız etmişti beni ve elma sirkeli su içiyıordum sabahları ve aksamları..
Ama onu da bıraktım.. Dinleyeceğim seni..
Ayrıca buraya yazınca sanırım zayıflama konusunda irade olarak daha güçleniyoruz sanırım..
Çünkü bu forumda aktifim ve hiç katılmamıştım gördüğüm diyet günlüklerine..
Umarım burası iyi gelir
Ayy evet cnm ya çok şekerler bakalım olmadı ordan alırız bi tadına bakta cnm
ben bir kalite kontrol yapayım guzel olursa tavsıye ederım sana..hem mersınde bu bayan ben bizzat ılgılenırım gerekırse
benim bu topikten neden haberim olmadı yav:44::44:
Sağol cnm benim bi dene de yazın olck sünneti zaten
Gel cnm katıl bize
teşekkür ederim canım katıldım bilem benimde 8 kilo vermem lazım hayırlısı an itibariyle başlamış bulunmaktayım.
hoşgeldın aramıza
bayanlar ben cıkıyorum yarın gorusruuzzzzzzz
ya annem gözleme yapıcakmış yaaa akşama ama yemicemmmm. makarna ve salata yicem akşam :18:
hoşbulduksayfaları nasıl okuyacağım bilmiyorum yarın sabahtan okuyayım o zaman çünkü kim ne kadar kilo verdi ne yaptınız hangi sporu yapıyorsunuz bilemedimki şimcik :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?