1 aylık evliyim eşim annesinin bizde kalmasını istiyooorr :(

bir gün icin mi bu yaygara

heyy allaaahimm innasabirinnnnn Çok üzgünüm çoook

haklısınız sımdıden yuz bulupda herdaım kapıda bıtmesınden korkuyosun ona yolu ınceden acarım dıye endıse edıyosun vallahı allahda bılıyo derdım var bolumundekı kaynanalrı okudukdan sonra benımde gecerdı aklımdan bu sekılde.
sen bır agırla bakalım okadar ıclı dıslı olmazsın mesafenı koru herzaman ama saygı ve sevgınden odun verme..esın gorsun annesıne yakın ılgını eger bu bıudaha tekraralanırsa ısden gec cıkıcam baska mısafırlerım var vs.dıye bahane bulursun ..

dılom sus kuzu sen :mymeka:
yakında evlenıyosun sende konusma buyuk ..
konu sahıbıde haklı ama yuz verıpde astarını ısteye bılır ılk basdan onlem alıyo ..a.s.

ya ıyıde kadın bunu alıskanlık halıne getırmemıskı daha ılk defa bı gun kalmak ıstemıs
bı gun kalmayla senın tabırınle cıvıklık olmaz

baktın sık sık geliyo moruk, önce katrana bular sonra üzerine tavuk tüyü serpip pencereden hoop sokağa şutlarsın köpekler parçalar kurtulursun zemuszemus

dılom sus kuzu sen :mymeka:
yakında evlenıyosun sende konusma buyuk ..
konu sahıbıde haklı ama yuz verıpde astarını ısteye bılır ılk basdan onlem alıyo ..a.s.
Kız valla benim ki gelsin zaten uzakta gelsede bir gün kalmaz sengözlerimebaksanab
Ama kadın kendi evladının evine gelmeyecekte kime gidecek rahatlıkla.
Valla bizde potansiyel kaynanayız.
Bak seninde başına böyle gelin gelirse ozman sorarım sana kaydirigubbakcemile3
Şimdi kaynanayı dinlesek oda haklıdır.
Herkes kendine göre haklıdır zaten kaydirigubbakcemile5
baktın sık sık geliyo moruk, önce katrana bular sonra üzerine tavuk tüyü serpip pencereden hoop sokağa şutlarsın köpekler parçalar kurtulursun zemuszemus

:roflol::roflol::roflol:

ya ıyıde kadın bunu alıskanlık halıne getırmemıskı daha ılk defa bı gun kalmak ıstemıs
bı gun kalmayla senın tabırınle cıvıklık olmaz

kaldı ki kadın anlayışsız höt hüt kaba biri olsa 1 ayın dolmasını beklemez hemen ertesi gün dikilirdi kapınıza
nasıl kız anaları kızını evden kıçardığında buruk oluyosa erkek anaları da olur
evlat evlattır
1 ay olmuş, bi gideyim evlerini gorup bi bardak çaylarını içeyim diye düşünmesi hata mı yahu?

gerçi kendi anneni bile istemiyosun evinde kaynananı istememene şaşırmamalı

kocayı buldu mu amma değişiyo hatun milleti yahu zemuszemus

ammaaaan bizim de ilk ayımızda böle aile içi gel gitlerle geldi geçti.tabi aynen bende senin gibi istememiştim ilk aylarda kimsenin gelmemesini ama olmuyor be canım gelen de oluyo senin de gitmen gerekiyor akraba oldunuz sonuçta eşinin annesi seninde annen oldu artık gelir bi gece kalır sen de çalışıyormuşsun zaten boş evde mi duracak kadın çocuk getirirse de bi güncük artık sabrediver dağılan dökülene çok üzülme kendi canını sıkmaktan başka birşeye yaramıyo

hııııııııı....sen kısaca şunu diyorsun........
ben nasılsa evlendim evimde oldu.......kaynananda evlenme demişti zaten ogluna oglunuda aldım......evlendim barklandım......gelmede kalmada.....ortada annelik akrabalıkta olmasın.....
birbirimize derin dondurucu muamelesi yapalım......sende benle oglunun evlenmesını istememiştin zaten....

birazcukta hakettın ne gerek var gelmene ben ayagımı uzatamıyorum

ey kaynana sen sag ben selamet......hoşçakal.....

arkadaşım dert ettiğin şeye bak 1 gün gelsin kalsın eşinde ailesinden birisnin veinde kalmasıyla mutlu olacaktır....eşin için sesini çıkartma derim...yarın birgün senin ailenle ilgili durum oldugunda eşinden aynı tepkiyi alırsın o zaman.........haftaiçi dgeilde hafta sonu yatıya gelsin k.validen size ertesi gün sanada iş olmaz....

Ne var güzelim bunda benim kayınvalidem ben 1 haftalık evliyken gelmiş yanımda 3 gün kalmıştı. Evlenme izni kullanıyordum. oda güme gitti bu arada ama kadın hastaydı. Üstelik bizden başka kaynım, görümcelerim bir sürü kişi varken eşim doktora götürmek için bize getirdi. Demedimki niye getiriyorsun ne oldu ne benden birşey eksildi nede evliliğimden, yani öyle bir bahsediyorsunki yüz bulmasın falan sanki düşmanın o eşinin annesi canım daha hoşgörülü olsan bu kadar strese girmene gerek kalmazdı.

bnce siz ekndi kafanızdan kuruyorsunuz kuruyorsunuz kendi sinirlerinizi harap ediyorsunuz
şöyle ypar böyle yaapr
gelir gitmez falan diye...
bnce takmayın gelsin bi gün kalsın bakalım devamında ne olucak
eğer sürekli yatıya gelmek isterse ona göre davranırsınız

Şok oldum resmen:1shok: İnanasım gelmiyor.Bugünlerde koca sahibi olmak çok zorlaştı galiba bu kadar eş düşkünlüğü görmedim ben.Kadının pisliğinden bahsediyorsun ama gündüz otursun gece yatmasın diyorsun.Gece koltuklarını mı kemirecek bu kadın.Aslında ne demek istediğin ortada arkadaşım

Şimdi başına gelmemiş ama anne olunca evlat ne demek anlarsın

Benim anneannem ile bizim aramızda sadece anayol var sırf kaprisinden gelir 3 ay bizde kalır hem annemi hem babamı perişan eder.Oturup babam anneme teselli verir.Annen der.Adam her türlü kaprisine katlanıyor kadının sırf annem için.Erkekler bile bu kadar anlayış gösteriyor.Yapmayın lütfen

Ya bu kadın felçli olsa acaba sokağa mı atacaksınız???

Lütfen biraz daha anlayışlı olun insanın evladını özlemesinden doğal ne olabilir

zaten eve 19.3o da gıdıyormuşsun saat 23 de yatsanız ..3,5 saat görmüş olursunuz..

tüm yaygara 3 saat ıcın mı ..yahu bir gün bile olmuyor ki..

Allah eşinize sabır versın..

bunu bu kadar dert etme birgünden birşey olmaz,sonuçta eşinin annesi...tabi ki ara sırada olsa gidip gelecek...senin annene yapılsa hoşuna gidermi..şahsen benim hiç hoşuma gitmez kudururum...
unutma birgün sende kaynana olacaksın,sana yapılmasını istemediğin bir şeyi sende başkasına yapma..

allahım doğacak oğluma hayırlı bi eş nasip eyle .....

diyecek lafım kalmadı arık.....

bizde geliniz be.....

ben evlendiğim günün ertesi günü bütün milleti evime davet ettim en az 40 kişi herkes evimi merak ediyor gelsinler dedim....

nedir yani geldilerde nooldu o akşam lavabodaki süslerim bile kırılmıştı ama olsun ne var yani ....

şimdi başımız sıkışsa gene gelcek olan onlar....

sadece kötü günde değil iyi günde de insan insana lazım....

hemde anneyken....

Öyle deme Burbuk karısı, işin ucunda evladın var. Birşey söylesen kötü olursun, söylemezsen için içini yer, ne laflar yutmuyorki insan, onu da yutarsın.

Oruç başıma vurdu zaten deminde arkadaşı acile götürdüm iyice güneş geçti başıma. Şimdi anlamadığım ne biliyormusun, biz kadınlar annelerimiz gelsin gitsin, yatsın kalksın eyvallah diyoruz da neden eşlerimizin annelerine tahammül edemiyoruz.
Kendi annelerimizin hatalarını hoş görürken karşı taraf her daim neden bize batıyor.
Konu sahibi arkadaş kendi annene de, "sık sık gelme, çat kapı gelme, yüz göz olmayalım" diyormusun, hadi demedin (hani kız anneleri melek ya) bunları eşin annene söylese neler yaparsın.
Yahu düşman olsa evde bir akşam misafir edilir.
Yok yok kuzu ben yaşlandıkça (kaynanalığa yakınlaştıkça) bunalıma giriyorum, en iyisi evlendirmemek galiba. Turşusunu kuracam oğlanın. (velet şimdiden kızların peşinde nasıl durdursam acaba)

şunu unutma bugün gelinsek yarın kaynanayız,ne yaparsak onu görürüz ilerde, etme bulma dünyası..

Gurbaa, toprağım, kanımca sen eyi bir gelin olursun.

ha bizi şaşırtıp 20 gün sonra kaynanam bana şunları şunları ediyor diye topik açarsan bilmemsengözlerimebaksanab

zaten eve 19.3o da gıdıyormuşsun saat 23 de yatsanız ..3,5 saat görmüş olursunuz..

tüm yaygara 3 saat ıcın mı ..yahu bir gün bile olmuyor ki..

Allah eşinize sabır versın..

bak senin için hesap bilem yaptık..gel sevin arkadaşım bir gün bile kalmıyacak bi nefes al artık üzülüp sıkıntı yaşama.....
sadece ve sadece 3,5 saat görcekmisin.......:1shok::1shok:
artık bu kadarınada bişey deme........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…