kızlar suan ısyerındeyım oyuzden hemen cevap yazamadım
esım sadece annesının bı gunlugune bızde kalmasının hem bıze hem annesne degısıklık olcagnı dusunuyo temellı degıl ve ben calısyrm eve gttgmde saat 7,30yemek bulaşık ertesı gun yemegı derken saat 9 oluyo ve 11de yatyrm evmde ayagmı uzatıp dınlenmek ıstyrm sadece ama gelmesnı evmde kalmasınıda ıstemyrm ne kayınvalıdem magdur nede suan ıhtyacmz yok
haklısınız sımdıden yuz bulupda herdaım kapıda bıtmesınden korkuyosun ona yolu ınceden acarım dıye endıse edıyosun vallahı allahda bılıyo derdım var bolumundekı kaynanalrı okudukdan sonra benımde gecerdı aklımdan bu sekılde.dıyelımkı ben sımdı kabulettım guzelde agırladım budevamlı olursa ne yapıcam ben ıstyorumkı sımdıden mesafemz olsun evlerde kalmalar olmasın aradabı goruselım cıvıklık olmasın ne var bunda sımdı ok desem gelıp kalıcak ılerde cat kapı gelıcek ben uygun olucam yada olmıcam ben sımdı kocamla bu gunlerımı gecıremıosam ne zaman gecırcemkı
dılom sus kuzu sen :mymeka:
Ya valla sen beni sinirlendirdin yaa benneyaptımki
Ya bu insan senin eşinin annesii
Sen anne demiyomusun bu insana.
Artık bi aile olmuşsunuz.
Ne demek çat kapı.
Bu insanlarda herhalde halden anlıyolardır.
Senin iyi gününde kötü gününde yanında olacaklar.
İllaki kendinen büyük birine ihtiyaç duyacaksın zaman geçtikçe.
Yarın birgün çocuğun olunca kadın gelip yardım eder.Senin annen gelip yardım eder.Eşinde senin anneni istemesin olacak işmi.benneyaptımki
Cidden fenalık geçirttin bana vereliniortak
dıyelımkı ben sımdı kabulettım guzelde agırladım budevamlı olursa ne yapıcam ben ıstyorumkı sımdıden mesafemz olsun evlerde kalmalar olmasın aradabı goruselım cıvıklık olmasın ne var bunda sımdı ok desem gelıp kalıcak ılerde cat kapı gelıcek ben uygun olucam yada olmıcam ben sımdı kocamla bu gunlerımı gecıremıosam ne zaman gecırcemkı
dıyelımkı ben sımdı kabulettım guzelde agırladım budevamlı olursa ne yapıcam ben ıstyorumkı sımdıden mesafemz olsun evlerde kalmalar olmasın aradabı goruselım cıvıklık olmasın ne var bunda sımdı ok desem gelıp kalıcak ılerde cat kapı gelıcek ben uygun olucam yada olmıcam ben sımdı kocamla bu gunlerımı gecıremıosam ne zaman gecırcemkı
Kız valla benim ki gelsin zaten uzakta gelsede bir gün kalmaz sengözlerimebaksanabdılom sus kuzu sen :mymeka:
yakında evlenıyosun sende konusma buyuk ..
konu sahıbıde haklı ama yuz verıpde astarını ısteye bılır ılk basdan onlem alıyo ..a.s.
baktın sık sık geliyo moruk, önce katrana bular sonra üzerine tavuk tüyü serpip pencereden hoop sokağa şutlarsın köpekler parçalar kurtulursun zemuszemus
ya ıyıde kadın bunu alıskanlık halıne getırmemıskı daha ılk defa bı gun kalmak ıstemıs
bı gun kalmayla senın tabırınle cıvıklık olmaz
Öyle deme Burbuk karısı, işin ucunda evladın var. Birşey söylesen kötü olursun, söylemezsen için içini yer, ne laflar yutmuyorki insan, onu da yutarsın.
zaten eve 19.3o da gıdıyormuşsun saat 23 de yatsanız ..3,5 saat görmüş olursunuz..
tüm yaygara 3 saat ıcın mı ..yahu bir gün bile olmuyor ki..
Allah eşinize sabır versın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?