- 19 Aralık 2025
- 102
- 48
- 13
- Konu Sahibi meryemsancar
Dünyanın en iyi insanları bile olsalar, aile ile bir apartmanda oturmak zorKaynanası cazgırmış burada biri doğudan kaynana eziyetinden kaçmış biri var aile apartmanıymış oturduğu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünyanın en iyi insanları bile olsalar, aile ile bir apartmanda oturmak zorKaynanası cazgırmış burada biri doğudan kaynana eziyetinden kaçmış biri var aile apartmanıymış oturduğu
Sorun sizde demeyin o zaman, beklentileriniz başka deyin çünkü üzülüyorumHanımefendi insan artık ailesine bile güvenemiyor bu devirde, dostluk mostluk bitti o işler. Sizin kendinize bir meşgale bulmanız lazım.
Dost demek lcln gerçekten samimiyet gerekir,uzun zaman geçirmek gerekir yani karşıdakinin içini bilmek gerekir, iki günde çay kahve ile olmaz ki, bir de açık acik konusamadigin insanla da dostluk olmaz, sosyallik olur ikisi farklı seylerDostum yok , kursta sohbet ediyorum tabiki de ama arkadaşım ve dostum yok
Dostlum olduğunu düşündüğüm insanları da kaybettim zatenDost demek lcln gerçekten samimiyet gerekir,uzun zaman geçirmek gerekir yani karşıdakinin içini bilmek gerekir, iki günde çay kahve ile olmaz ki, bir de açık acik konusamadigin insanla da dostluk olmaz, sosyallik olur ikisi farklı seyler
Çok fazla dramatize ediyorsunuz, insanın dertleşebileceği bir iki kişi olur illa çevresinde. Benim böyle iki tane arkadaşım var, canım sıkılırsa ararım konuşuruz saatlerce. Siz çekirdek aileniz ile mutlu değilmisiniz ki böyle kimsem yok havalarına giriyorsunuz?Sorun sizde demeyin o zaman, beklentileriniz başka deyin çünkü üzülüyorum
Siz neden sürekli aşagıya çekerek konuşuyorsunuz benimle, ben şu an çok yalnızım ve evet sorun bende ise benim maalesef hayatımın bu döneminde iki çift laf edicek kimsem yokÇok fazla dramatize ediyorsunuz, insanın dertleşebileceği bir iki kişi olur illa çevresinde. Benim böyle iki tane arkadaşım var, canım sıkılırsa ararım konuşuruz saatlerce. Siz çekirdek aileniz ile mutlu değilmisiniz ki böyle kimsem yok havalarına giriyorsunuz?
Ne kadar güzel saatlerce konuşacak arkadaşlarınızın olması, sizce böyle bir arkadaşım olsa böyle bir konu açarmıyımÇok fazla dramatize ediyorsunuz, insanın dertleşebileceği bir iki kişi olur illa çevresinde. Benim böyle iki tane arkadaşım var, canım sıkılırsa ararım konuşuruz saatlerce. Siz çekirdek aileniz ile mutlu değilmisiniz ki böyle kimsem yok havalarına giriyorsunuz?
Havalara giriyorsunuz derken? Hangi hava? Arkadaşım yok diye mi havalara giricem, çekirdek ailem ile mutluyum ama evde yalnızım ve kimsem yok, rica ediyorum kendimi kötü hissettirecek şekilde yazmayın, çünkü pek böyle şeylere gücüm kalmadı daÇok fazla dramatize ediyorsunuz, insanın dertleşebileceği bir iki kişi olur illa çevresinde. Benim böyle iki tane arkadaşım var, canım sıkılırsa ararım konuşuruz saatlerce. Siz çekirdek aileniz ile mutlu değilmisiniz ki böyle kimsem yok havalarına giriyorsunuz?
Aşağı çekmiyorum, illa çevrenizde bir insan olmasına gerek yok diyorum. Benim iki arkadaşım var mesela, biri taaa liseden, 30 senelik arkadaşım. Farklı şehirlerde yaşasakta ne zaman canımız bir şeye sıkılsa dertleşiriz. Yok mu böyle birisi? Ya da eşininiz ile oturup sohbet edemiyor musunuz?Siz neden sürekli aşagıya çekerek konuşuyorsunuz benimle, ben şu an çok yalnızım ve evet sorun bende ise benim maalesef hayatımın bu döneminde iki çift laf edicek kimsem yok
Kendimi çok yalnız hissettiğim için, yalnız olmadığımı düşünmek adına bu konuyu açtım, igneleyip durmayın lütfenÇok fazla dramatize ediyorsunuz, insanın dertleşebileceği bir iki kişi olur illa çevresinde. Benim böyle iki tane arkadaşım var, canım sıkılırsa ararım konuşuruz saatlerce. Siz çekirdek aileniz ile mutlu değilmisiniz ki böyle kimsem yok havalarına giriyorsunuz?
Evet öyle birisi şu anda yok, olduğu zamanlar oldu ama şu anda yok, eşim ve çocuğum varAşağı çekmiyorum, illa çevrenizde bir insan olmasına gerek yok diyorum. Benim iki arkadaşım var mesela, biri taaa liseden, 30 senelik arkadaşım. Farklı şehirlerde yaşasakta ne zaman canımız bir şeye sıkılsa dertleşiriz. Yok mu böyle birisi? Ya da eşininiz ile oturup sohbet edemiyor musunuz?
Arkadaşlarım oldu ama devamı gelmedi, ne güzel keşke benimde olsaydı her daim sohbet edeceğim birileri ama yok, çok uğraştım olmadı, yapacak birşey yok, herkeste dost edinme kabiliyeti yok belki deAşağı çekmiyorum, illa çevrenizde bir insan olmasına gerek yok diyorum. Benim iki arkadaşım var mesela, biri taaa liseden, 30 senelik arkadaşım. Farklı şehirlerde yaşasakta ne zaman canımız bir şeye sıkılsa dertleşiriz. Yok mu böyle birisi? Ya da eşininiz ile oturup sohbet edemiyor musunuz?
İyi de soruyu soran kadın sizi oturtmamış ki aile apartmanına. Siz kendi isteğinizle oturmuşsunuz. Bir şekilde çalışıp ordan da kurtulabilme imkanı elde edersiniz ilerde diye akıl vermiş yani.Aile apartmanı hakkında gerçekten fikriniz bu mu? Ne kadar zor olduğunu asla tahmin edemezsiniz
Ama siz benim dediklerimi hep iğneleyici buluyorsunuz, konuşmuyorum o zaman.Kendimi çok yalnız hissettiğim için, yalnız olmadığımı düşünmek adına bu konuyu açtım, igneleyip durmayın lütfen
Hayır estagfurullah biraz hassasım kusura bakmayınAma siz benim dediklerimi hep iğneleyici buluyorsunuz, konuşmuyorum o zaman.
Aile apartmanı çok güzel olur aslında dedi de o yüzden dedim öyleİyi de soruyu soran kadın sizi oturtmamış ki aile apartmanına. Siz kendi isteğinizle oturmuşsunuz. Bir şekilde çalışıp ordan da kurtulabilme imkanı elde edersiniz ilerde diye akıl vermiş yani.
Sizin tek ilacınız çalışmak, eşinizle oturup konuşun bunu.Hayır estagfurullah biraz hassasım kusura bakmayın
Siz çalışıyor musunuz nasıl geçiyor gününüz meselaSizin tek ilacınız çalışmak, eşinizle oturup konuşun bunu.
Çocuğu okuldan alacak, yemeğini yedirecek biri her daim vardır anlamında güzel olur demiş aslında. Yani bakıcı derdiniz olmaz diye.Aile apartmanı çok güzel olur aslında dedi de o yüzden dedim öyle