1 eylüle kadar 65 kilo olacağım

maviboncukcum

ANNESİNİN KUZUCUKLARI:)))
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
1.428
15
88
37
Slm kızlarrrrrr
bu ilk deneyimim değil ama bu kez hedefime kadar gideceğim...
Asıl hedefim 60 ama suan 65 olsam yeterli...
2. Bebeğimi istiyorummmmmmmmmmmm
desteğe cok ihtiyacım var
gün gün ne yediğimi ne içtiğimi paylaşacagım
eğer uygulayıp sonuç aldıgınız hızlı kilo verdiğiniz diyetleriniz varsa paylaşın lütfen cok mutlu olurum...

Başlangıç kilom 87
suan ki kilom 70
hedef kilom 65-60
boy 155
yaş 25

Adetliyim o yüzden oruç tutamadım
sabah koca bi fincan sade türk kahvesi içtim(alışkanlık)
öğle yarım dilim karpuz yedim
2 gündür diyette olmama ragmen adetten dolayı galiba kilom aynı
pazartesiden pazartesiye kilo bildirimi yapacağım

----------

Slm,

Hedefler aynı ben şuan 76,5 kiloyum. Hedefim en azından bayrama kadar 70 kiloya inmek sonrasında 65 kilo :)) günde 2 saat koşu bandındayım. Zayıflamak istiyorsak spor şart, denemediğim diyet kalmadı, hatta kullanmadığım ilaç, diyet ve spor bir arada olmayınca hedefe ulaşmak kolay değil....

haklısın canım spor şart ben vakit buldukça yapabiliyorum oğlumdan fırsatım olmuyo pek...
sen cok güzel kilo vermişsin maşallah
az kalmış hedefine hadi bakalım hayırlsı .
Rabbim kimsenin emeğini boşa cıkarmasın

öğleyin karpuz yedim biraz
akşamda az önce 1 kase tarhana corbası içtim
bide oğlumun cipsinden azıcık ağzıma attım
1 yeşil çay
1 kayısılı çay içtim

az önce de 4-5 tane hurma ve biraz karpuz yedim... 2 litre suyumu da içtim
sahura patates köftesi yapacagım kendimi tutmaya çalışsamda 2-3 tane yerim gene kendimi biliyom çünkü...

kolay gelsin canım bak bana fikir verdin evet bende eylül 1 e kadar 65 olmak hedefi hoşuma gitti ...bende senden im ..

canım inş hedefine ulaşırsın da bizlere de örnek olmuş olursunnn

----

Canım benimde kızım 6 Aylık Ocak 16 da doğdu. Şubat ayından beri hem yediklerime dikkat ediyorum hemde ne olursa olsun bebeğim uyuyunca spor yapıyorum. Doğum yaptıktan sonra herkez bana ne zaman doğum diye soruyordu çok gücüme gidiyordu inan ilk zamanlar Günde 4 saat koşuyordum bunalıma girmiştim adeta... E tabi 107 kilo dile kolay ama 5 ay gibi bir sürede 30 kilo gitti spor olmazsa olmaz benden sana tavsiye eğer emzirmiyorsan sporcuların yağ yakmak içn kullandığı l carnitine ler var koşudan önce onlardan alıyorum çok işe yarıyor... Hedefe kilitlen, kendine zaman yarat, mesala bebeğini ayağında sallarken mekik çek ben öle yapıyorum, bebeği kucağına al danset yapabilecek çok şey var inan insan yeterki istesin

Son düzenleme:
kolay gelsin canım bak bana fikir verdin evet bende eylül 1 e kadar 65 olmak hedefi hoşuma gitti ...bende senden im ..
o zaman ben başladım hadi sende başla 1 eylüle ne kaldı ki surda birbirimize destek olalım önemli olan moral ve destek... saol desteğin için canım
canım inş hedefine ulaşırsın da bizlere de örnek olmuş olursunnn
inşallah canım benim hepimiz ulaşırız emeklerimiz boşa gitmesin o kadar sıkıntı cekiyorum ki bazen ama sonuç harika tabi anlatamam... insanın kendine güveni geliyo

canım haklısın ama ben sporu sevmediğim için kendimce bahaneler buluyorum işte... ama yürüşümü mutlaka yapıyorum benim oğlum 3 yasında oda benle spor yapıyo bazen ama elini falan kıstırcak aletlere diye korkuyorum o uyuyunca da başka işlerim oluyo malum ama gene de yapmak lazım bahaneler cok aslında

sabahtan beri yediklerimi kısaca yazayım
3 hurma 1 incir 2 kiraz bol su ve yeşil çay
başka bişi yiyemedim
akşama da semizotlu yogurt yiyeceğim hazırlıcam şimdi
yarın oruca başlıyorum inşallahhhhhhhhhh

bi kase tarhana çorbası
yarım kase yoğurtlu semizotu
2 kaşık fasulye yemeği
2 hurma
2 haşlama mısır

cokmu olmuş kızlar yaaaaaaaa

kimsecikler yok ama ben pes etmeyeceğimmmmmmmmmm
sahurda sadece meyve yiyeceğim incir karpuz ve biraz kiraz
bide bitki çayı içeceğim bugün pek içmedim

sadece meyve yerim demiştim ama tansiyon sorunu yüzünden cesaret edemedim biraz kahvaltılık atıştırdım
evet adetim bitti ve bugün oruca başladım ama hala şişim resmen...

sahurda 4 brd su
1 fincan kayısılı bitki çayı
2 kaşık menemen
1 kk peynir
1 dilim domates
2 zeytin
yarım dilim karpuz

bi kase tarhana çorbası
yarım kase yoğurtlu semizotu
2 kaşık fasulye yemeği
2 hurma
2 haşlama mısır

cokmu olmuş kızlar yaaaaaaaa

slm canım 2 takımda yarışıyorum sana destek olmak için geldim bana eylüle 65 fikrini kafama sokmama sebebiyet verdin manevi destek olalım birbirimize
1 senede 10 kg verdim yavaş yavaş ama hızlandırmak istiyorum artık bu süreci
ayrıca son günlerde sigarayı bırakma isteğine girdim fazla kaçırıyorum dolayısı ile boğazımı zabt etmem gerekiyor
hem sigarayı bırakmak hem kilo vermek istiyorum kısaca
şimdi menülerini inceleyincehatalarını söyleyim domatesi salatalığı dilimle yeme istediğin karnın şişene kadar ye kalorisi azdır günde 2 litre suyu ihmal etme sporu eksik etme yarım saat spor günlük mutlaka olsun menülerin çok değil bu arada böyle devam et akşamları kesinlikle ekmek yeme pilav bulgur işi hamur işi kesinlikle yeme ben seni takibe devam edeceğim kendi menülerimi yazacam sen de beni eleştir ok

menüm
sahur
keşkeh yahnisi
yani
4 yk kadar dövme pilavı
4 yk kadar yahni karışımı

3 bardak şekersiz çay
boll su

iftar menü
biber közleme sarımsaklı nar ekşili 2 yk
3/4 tane mercimekli köfte
bir kepçe çorba
2 çatal soğan piyaz
1 bardak ayran
2 bardak su

gerçekten cok memnun olurum bana hem eleştirecek hemde destek olacak bi arkadaş lazım acıkcası... benim midem aslında o kadar küçüldü ki sırf gözümün açlığından yiyorum bazı seyleri ama ekmek yok hayatımda şeker ve tuz da yok ama hamurişini arada yiyorum tatlıyı da bazen olursa yiyorum onun dısında sırf yemek için tatlı yapmıyorum... kilom inanır mısın son 3 aydır 2 yukarı 2 aşagı gidip geliyo artık bünyem alıştı bu kiloya en azından koruyabildiğim için mutluyum aslında yeter diyo cevremdekiler ama ben inat ettim eylül 1 de 65 kiloyu o tartıda görmem lazım baska caresi yok... şimdi ramazanda ne kadar dikkat etsemde yemeği geç yediğimiz için ve cok su içemediğim için sanırım bi sonuca ulaşamıyorum ramazan bitince ciddi anlamda diyete gireceğim
su an yaptıgım sadece dikkat etme ve koruma amaçlı

senin menünde güzelmiş elieştirecek bişi bulamadım acıkcası...
sadece keşkek yahnisinin ne oldugunu bilmiyorum ben yaa ilk kez duydum nereye ait o yemek

iftarda
2 kaşık makarna
yarım kase cacık
biraz karpuz
1 incir
15 kadar kiraz
iftardan sonra
biraz dondurma
2 brd cay

iftarda
2 kaşık makarna
yarım kase cacık
biraz karpuz
1 incir
15 kadar kiraz
iftardan sonra
biraz dondurma
2 brd cay

keşkeh yanisi - Google'da Ara akdeniz Toroslara ait yöresel bir yemek canım resimlerde gördüğün 2 resme benzeerdi menüm
senin menün beğenmedim canım
makarnanın yanında keşke salata olsaymış cacık miktarı biraz artırılabilirmiş
böyle az yersen bıkar sonunda bir gün çok yersin diyet pisikolojisini iyi bilirim
bir miktar daha besleyici bir şey koyaraya kuru yemiş mesela bir avuç çiğ kuruyemiş
meyvelerin güzel olmuş onun dışında mükemmel bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…