- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi maviboncukcum
-
keşkeh yanisi - Google'da Ara akdeniz Toroslara ait yöresel bir yemek canım resimlerde gördüğün 2 resme benzeerdi menüm
senin menün beğenmedim canım
makarnanın yanında keşke salata olsaymış cacık miktarı biraz artırılabilirmiş
böyle az yersen bıkar sonunda bir gün çok yersin diyet pisikolojisini iyi bilirim
bir miktar daha besleyici bir şey koyaraya kuru yemiş mesela bir avuç çiğ kuruyemiş
meyvelerin güzel olmuş onun dışında mükemmel bir menü
sen bugün biraz kendine ziyafet çekmişsin ama yarın telafi edersin canım sıkma canını arada olur öle seyler.. saol bu arada kendi günlüğün olunca daha iyi oluyo sanki bende açayım dedim...
Hayırlı olsun canım konun. >Hedefimiz aynı bnde eylül 23e kadar 65 olmak istiyorum çünkü nişanım olacak.
2014 nisan gibide düğünüm olacak 2014 şubatında ise 58 olmak hedefim var.
Bende regl o yüzden sahur yapmıyorum.
Sadece içersem su ve bir sade soda içiyorum.
İftarda ise bugün arkadaşımla dışardaydık o yüzden biraz liste kabarıktı
mercimek çr. bir kase
tavuk ve mantar söte yanında pilavı pidesi vardı ama yemedim.
Salata yedim.
Ayran içtim
Tatlı olarakta bir küçük şu güveç gibi olan kaselerle fırınca sütlaç yapıyorlar ya ondan yedim şekersiz 4 çay içtim iftardan sonra.
Eve gelincede 2 kupa su içtim bakalım sahur da da tekrar bu gece soda içmeyi düşünüyorum.
Regl olduğum için gün içinde tatlı isterse canım kuru incir yiyorum yada form bisküvilerden 1-2 t. yiyorum başka hiç birşey yemiyorum.
iftardan sonra sahura kadar o arada 10-15 egzersiz hareketi yapıodum ayağımı burktum şişti fln ağrıo zorlayınca diye bıraktım 1 haftadır üstüme tembellik çöktü inşAllAh regl bitince başlıcam tekrar onlara. Sporsuz olmuyor yaa.
İftarda misafir var ama ben sadece çorba içmeyi düşünüyorum salata yada yoğurt bide yanında.
Diğer arkadaş koşarken bir şey aldığını söylemiş onun ismini tekrar yazarsa ve nereden ne kadr edindi bilgi verebilirse çok sevinirim.
Ramazandn sonra spora yazılmayı düşünüyorum da.
benim de kilo vermem lazım 85 kiloyum 67 olmam gerekiyor nişanlım bu ara çok istiyor vermemi ben de bunaldım ne yapsam bilmiyorum . al ver al ver bünyem bozuldu . ip atlamaya karar verdim
mrb canım bende diyete başladığımda 87 kiloydum şimdi ise 69 um
cok zor günler geçirdim
ama kilo verdikçe moralin yerine geliyo emin ol
kendine güvenin artıyo
ve hatta eşimin bile ilgisi arttı bana karşı
bunu hissediyorum herşeyim değişti
daha da 9 kilo vermem lazım
ama artık cok sıkmıyorum kendimi yavaş yavaş ama kalıcı olsun artık
ben başlangıç olarak isveç diyetini tavsiye ederim
tabi ip atlamanın da cok faydası var
isveç diyeti nasıl tatlım bayrama kadar hafifleyeydim iyiydi. sen nasıl verdin ne kadar sürede ?
canım nette ayrıntıları var gerçekten yapılması gereken bi diyet ben daha önce 10 gün yaptım 4.5 kilo verdim. bu 18 kiloyu 4-5 ay gibi bi sürede verdim ilk başlarda cok hızlıydı kilo vermem ama artık cok yavaşladı hatta durdu diyebilirim bugün hollywood diyetine başladım bide onu deneyeceğim bakalım cok güzel yorumlar var sitede bide ona bak isveç yada hollywood hangisi uyarsa yap bence
baktım tatlım sen harfiyen mi uyguladın bitki çayı içsem olur mu . bir de sağlığını nasıl etkiledi . ben tük kahvesi içeyim diyorum ne diyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?