1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

arada 2 muzu 1e düşür bence canım bir de patlamış mısırı çıkaralım :)) gerisi süperrr afiyet olsun :)
aynen farkındayım inşallah yarın daha hafif olacak menüm ama motive olmaya ihtiyacım var bir hafta öncesine kadar çok kararlıydım sanki azalıyor motivasyonum

Muzu 1 tane ye dusurursen patlamış misirida avuç ici kadar yersen sadece bişey olmaz yada çok az yağlı olursa gayet iyi cok ta kötü değil :)

Böreği cikarttinmi gayet iyi menü :)

Kızlarrr günaydınnn harikasınızzz aç karnına suyu artık herkes içiyor süpersinizzzz :))
ben de yeni uyandım aç karnına 2 bardak su içip 1 saat sonra da kahvaltı yapıcam :)
menüm
yarım dilim kepekli ekmek
2 yumurtadan zeytinyağlı omlet
5-6 zeytin
peynir
domates- yeşillik
1 yeşil çay

Günaydın kızlar kahvaltidan önce maydanoz limon kurumu içtim ve 2 bardak su içtim şimdi kahvaltımi ettim 1 yumurta 1 domates 3 çatal peynir 5 zeytin ve 1 bardak sütümu içtim :)

Günaydın kuzularım herkesin menüsü bir bir harika hepinizi kutluyorum

Bu sabahki kahvaltim
Kalkar kalkmaz 2 bardak su
Tavada tereyağlı 3 yumurta
5 zeytin
Peynir
5sosis
Yeşil çay

Bugünkü menum sabah 1 bardak süt 1 yumurta 1 domates 5 zeytin öğle 1 kase Musli şimdi 1 patlıcan 1 biber kozlenmis ve yarım kase yoğurt 2 bardak Yeşilçay 2 litre su 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…