- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi edebigezgin
-
Afiyet olsun :))Günaydın canlar :) güne 2 bardak su ile başladımm :) Kahvaltımı 1 saat sonra yapıcam o da dünkü ile aynı olacak. Bu ara haşlanmış yumurta istemiyor canım o yüzden bol pulbiberli zeytinyağlı yiyorum tavada omlet gibi :)
2 yumurta
5-6 zeytin
peyniri çok yemediğim için sınırsız tutuyorum ama onda da anca 2-3 çatal alıyorum
1 yeşil çay
yeşillik ve domates
çok da kepek ekmeği (1 dilimden az)
Maşallah kız sana harika gidiyorsunKızlar spordan geldim 2 saat yürüdüm :) bu arada 10 gün içinde karnımdan 5 cm incelmişim 91'di su an 86 olmuş
kol 29'du su an 26
kalça 104'dü su an 97 :)))))))))
kiloma bakmadım ay sonunda bakacağım :))
hoca napıyon sen bir sey yemiyor musun diyor :)) yemiyorum valla dedim :))
sağ ol canımmm sayenizde :) destekleriniz olmasa olmaz :)Maşallah kız sana harika gidiyorsun
Böyle devam edersen kas bile yaparsın sen benim hayali mi sen gerceklestirceksin anlaşılansağ ol canımmm sayenizde :) destekleriniz olmasa olmaz :)
ooooo süper süper süperrrrrrrr :))) çok sevindim kuzumm tebrikler :)Benden de 3 kilo gitti bile
Teşekkür ederim kuzum sayende vallaooooo süper süper süperrrrrrrr :))) çok sevindim kuzumm tebrikler :)
Maaşallah canımKızlar spordan geldim 2 saat yürüdüm :) bu arada 10 gün içinde karnımdan 5 cm incelmişim 91'di su an 86 olmuş
kol 29'du su an 26
kalça 104'dü su an 97 :)))))))))
kiloma bakmadım ay sonunda bakacağım :))
hoca napıyon sen bir sey yemiyor musun diyor :)) yemiyorum valla dedim :))
Benimde 4 tane muhabbet kuşum var bende çok seviyorum:)evet canım sultan papağanlarım, biri dişi biri erkek :) muzo ve reis :) bi tane de muhabbet kuşum var masmavi :) hayvanları çok seviyorum :)
Afiyet olsun gayet güzel menü :) gözleme olmamış ama küçüktü dedin sorun yok :)Bugünkü menu m sabah kavurmali yumurta salata domates biraz yoğurt kaymagi saat 2 de 1 peynirli gozleme küçüktü 1 küçük sekerpare yarım kase m.corba akşam yok belki nar yerim biraz sonra
arada 2 muzu 1e düşür bence canım bir de patlamış mısırı çıkaralım :)) gerisi süperrr afiyet olsun :)artık defter tutuyorum kızlar ne yiyiyorsam ne içiyorsam yazıyorum .bugünden itibaren daha dikkat edeceğimm inşallah ,bir süredir boşlamıştımbu menum de pek iç açıcı değil belki ama yarın daha iyi bir menü ile gelceğim inşalah
sabah
yeşil çay ,1 bardak
yumurta ,3 tane (iki tam biri sadece beyazı)
domates,1 tane
kepekli ekmek,2 dilim
zeytin, peynir
ara öğün
muz,2 tane
aksam( saat 16:00)
ıspanak yemeği,3kaşık
yoğurt,3kaşık
bulgur pilavı,3 kaşık
saat 18:00
türk kahvesi (orta)
patlamış mısır
(2 lt su)
ıspanaklı börek miiiiiiiiiiiiiiii :))))Selam kızlar...bugün giremedim biraz hastayım damenümü yazayım hemen
Sabah aç karnına büyük bir bardak ılık su
07.00 kahvaltı 1 dlm çok tahıllı ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 ceviz 1 kk beyaz peynir
12.15 öğle 2 dilim ıspanaklı börek 1 kase mercimek çorba 1 armut
18.00 akşam 4yk Mantarlı tavuk 1 bardak kefir ve salata
Spor maalesef yok...su yaklaşık 2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?