1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

iyi akşamlar bayanlar

kahvaltı;(saat 12 de yaptım acıkmamıştım o yüzden geç oldu)
yulaflı krep :1 tane
domates:1 tane
zeytin,yeşil zeytin:3'er tane
peynir:2 kibrit kutusu kadar
yeşil çay:1 bardak

ara öğün;
1 orta boy muz,minik bir mandalina :)

akşam(saat:18:00 ' de )
malesef iki dilim kek ( komşu getirdi ne yapayım ama birde adetimin ilk günü mani olamadım kendime)
tavuk şinitzel :5 küçük parça
mercimek salatası:1 yemek kaşığı kadar
marul :iki yaprak
(ekmek hiç yemedim bugün )

su hala içiyorum yatana kadar 2 lt tamamlayacağım inşaallah
spor normalde yapıyorum ama belim de rahatsızlık var biraz iyileşir iyileşmez spora devam ...

İyi geceleer :)
Menümü yazayım sabah aç karnına 1 bardak ılık limonlu su
07.00 1 yumurtalı peynirli omlet , 1 dlm tambuğday ekmeği, şekersiz açık çay
12.15 1 kase mercimek çorbası 1 elma
19.00 2 ceviz meyve tabağı (elma armut portakal ?) aralarda ıhlamur adaçayı zencefil tarçın limon

canim sanki menun az gibi biraz doyurucu seyler mi yesen acaba sanki bana biraz ac kalmssim gibi geldi de

canim sanki menun az gibi biraz doyurucu seyler mi yesen acaba sanki bana biraz ac kalmssim gibi geldi de
Kesinlikle az normalde ana yemeğimi yoğurdumu salatamı eksik etmem ama bu ara hastayım ve boğazımdan lokmalar inmiyor aşağı ne üzüntü ne stres...bi tek hastalık iştahımı kesiyor:)

Kızlar günaydın dün çok hastaydım yazamadım bilgisayar açamadım hiç.Dün sabahı yazmıştım
Öğle
5 kaşık karnıbahar yemeği
3 kaşık yoğurtlu ıspnak

Akşam
1 balık
3 kaşık ıspanaklı yoğurt

Bu arada dün kaçamak yaptım ben 1 tane halley yedim çok pişmanım

Olma pişman olma :) o kadarcık olur menün harika :) üstelik çok da düzenli gidiyordu düne kadar bugün telafi edersin canım çoook geçmiş olsun bu arada

Merhaba kizlar beni de araniza aliinn kesinlikle uyum saglarim
Su anda bnde diyetteyim zaten kendi capimda biseyler yapmaya calisiyorum..
Boyum 1.62 kilom 60-61 arasi galiba tartim bozuldu sanirim tam emin degilim ona bir çözüm bulacagim en yakin zamanda... hedefim de 50-52 boyum icin en ideal kg
Motivem iyi zaten su anda sizinle birlikte daha da iyi olacagina inaniyorum insAllah

Sabah 45 dk yuruyus yaptim 4 km, 4.000 adim
Ardindan bir bardak limonlu su ictim ve bir bardak da sade su yarim saat sonra falan kahvaltimi yaptim 7.30 gibi...
ve simdilik agzimi kapadim ogleye kadar

Kızlar dün misafirliğe gittim vallaha ok dr israra yemek zorunda kaldım börek kek kısır oldu akşam yemegim nasıl olsa yedim diye birer dilim daha aldım bide ama olsun uzun zamandır gitmiyordum görmüyordum hala mi 1 sene falan oluyor pişman değilim

Hoşgeldin kuzum çok bi fazlaligin yok aslında hatta hiç yok ama kendini ne kadar kiloda güzel görüyorsun odur ideal kilo elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…