- 30 Eylül 2016
- 448
- 575
- 18
- Konu Sahibi edebigezgin
-
canim sanki menun az gibi biraz doyurucu seyler mi yesen acaba sanki bana biraz ac kalmssim gibi geldi deİyi geceleer :)
Menümü yazayım sabah aç karnına 1 bardak ılık limonlu su
07.00 1 yumurtalı peynirli omlet , 1 dlm tambuğday ekmeği, şekersiz açık çay
12.15 1 kase mercimek çorbası 1 elma
19.00 2 ceviz meyve tabağı (elma armut portakal ?) aralarda ıhlamur adaçayı zencefil tarçın limon
Kesinlikle azcanim sanki menun az gibi biraz doyurucu seyler mi yesen acaba sanki bana biraz ac kalmssim gibi geldi de
yaşasınnnnnnnnnnnnnn :) çok sevindim kuzumm benimm :*69.5 olmuşum yahu
geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendineKesinlikle aznormalde ana yemeğimi yoğurdumu salatamı eksik etmem ama bu ara hastayım ve boğazımdan lokmalar inmiyor aşağı ne üzüntü ne stres...bi tek hastalık iştahımı kesiyor:)
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine
Olma pişman olma :) o kadarcık olur menün harika :) üstelik çok da düzenli gidiyordu düne kadar bugün telafi edersin canım çoook geçmiş olsun bu aradaKızlar günaydın dün çok hastaydım yazamadım bilgisayar açamadım hiç.Dün sabahı yazmıştım
Öğle
5 kaşık karnıbahar yemeği
3 kaşık yoğurtlu ıspnak
Akşam
1 balık
3 kaşık ıspanaklı yoğurt
Bu arada dün kaçamak yaptım ben1 tane halley yedim çok pişmanım
teşekkür ederim kuzum ama o lanet halley tam 132 kaloriymişşşşşşOlma pişman olma :) o kadarcık olur menün harika :) üstelik çok da düzenli gidiyordu düne kadar bugün telafi edersin canım çoook geçmiş olsun bu arada
hoşgeldin canım inşallah karşıklı faydamız olur birbirimize, kahvaltın süpermiş afiyet sağlık olsun :)Haa bu arada bütün yazilanlari okudum sizlere hakimim baya su anda
Tesekkur ederm kzum ins hosbulduummhoşgeldin canım inşallah karşıklı faydamız olur birbirimize, kahvaltın süpermiş afiyet sağlık olsun :)
Sabah 45 dk yuruyus yaptim 3 km, 4.000 adim
Ardindan bir bardak limonlu su ictim ve bir bardak da sade su yarim saat sonra falan kahvaltimi yaptim 7.30 gibi...
ve simdilik agzimi kapadim ogleye kadar
Hoşgeldin kuzum çok bi fazlaligin yok aslında hatta hiç yok ama kendini ne kadar kiloda güzel görüyorsun odur ideal kilo elbetteMerhaba kizlar beni de araniza aliinn kesinlikle uyum saglarim
Su anda bnde diyetteyim zaten kendi capimda biseyler yapmaya calisiyorum..
Boyum 1.62 kilom 60-61 arasi galiba tartim bozuldu sanirim tam emin degilim ona bir çözüm bulacagim en yakin zamanda... hedefim de 50-52 boyum icin en ideal kg
Motivem iyi zaten su anda sizinle birlikte daha da iyi olacagina inaniyorum insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?