- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi edebigezgin
-
ohh misss afiyet olsunn ama kahvaltı atlama kuzum :)Ben daha kahvaltı etmedim maydanoz limon kurumu içtim 11 gibi kahvaltı etcem kozlenmis biber dovmeci yapcam kendime buzluktan çıktı biber erimesini bekliyorum
ay kızzz 2000 verilir miiiiii, sporla hepsi giderrrBende 55 kilo olduktan sonra yan yağlarımi aldircam 2000tlye aynı sorun bende de var
pazar tatlım :)Hangi gün tartılıyorsunuz canım
Tamam canım bugün geçti inşallah haftaya pazar tartılırm o zamanpazar tatlım :)
Kolay gelsin bol ter atmalaraşklarr ben spora gidiyorum gelince yazarımm öptümm hepiniziii :)
Oo cok harika sonuc tebrik ederim canimİlk kilo bildirimi benden gelsingeçen hafta 70 bu hafta 68.4 giden 1.600 inşallah 67leri de gorebilirim
Tebrikler caniimmGünaydın gecen hafta 65.1
Bu hafta 64.6 fark 500gr
Afiyet sifa olsun canimBu aradaaa günaydınlarrrr herkeseee yeni gelenlere de hoşgeldinizzzzzz :))
sabah uyanır uyanmazz 2 bardak suu içtimm :))
Kahvaltımı valla bugun paşalar gibi yaptımmm
15 zeytin (yanlış duymadınız)
1 yeşil çay
2 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
peynir
Bi 45 dakika sonra da spora gidiecem 2- 2,5 saat spor yapıcam bugunnn gitsin kilolarrrr :) yine öğlen yiyip akşam yemicemm :)
Eveet cok guzel al canim yakisir sana daEki Görüntüle 1914090 ya işteee böyle olmak istiyorummm yaaaaaa vallahi zayıflayım bu elbiseyi alacağım çok güzel değil mi kadın taşşş gibi :)
Oohh en bi sevdigim afiyet olsun canim benimBen daha kahvaltı etmedim maydanoz limon kurumu içtim 11 gibi kahvaltı etcem kozlenmis biber dovmeci yapcam kendime buzluktan çıktı biber erimesini bekliyorum
Ben mi çok takintiliyim acaba herkes senin dediğini diyor ama ben gene de aynaya baktığım zaman illa bir kusur buluyorum :/Bence gayet güzel görünüyorsun canım
Kız bendekiler artık hiç biseyle gitmez yaa zaten ben sabırlı değilim o gitsin diye ok dr spor yapamam :)ay kızzz 2000 verilir miiiiii, sporla hepsi giderrr
Yok kuzum eşim işten gelsin öyle çıkıp tartilcam haber ederim ben size :)
Afiyet olsun tatliimKızlar kahvaltı ettim :)
2 haşlanmış yumurta
Peynir
1 dilim kepekli ekmek
Tarcinli sut :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?