- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi edebigezgin
-
Sorma yaa hersey cok kalorili benim karamim 100 gr 500 çalmış yahu bn ondan bi oturmaya 4tane yiyorudum gerisini sen düşünay kızlarrrr internetten araştırırken gördüm de,
1 dilim baklava tam 296 kalori ben şokkkkk yuhh yaaaa :O :O
Ama sanırım çok ödem vardı kuşum 2 hafta mi oldu ne kadar oldu başlayalı az oldu 5 kilo nedir yahubitanemmm harikasınnn canım benimmmm giden 5 kg yaşasınnnn darısı başımızaaaa
ayyy çok fenaaaa, insan dikkat edince anlıyor ne kadar sağlıksız beslendiğini dimi, eğer böyleyse ben normalde günde 3000-4000 kalori alıyormusumSorma yaa hersey cok kalorili benim karamim 100 gr 500 çalmış yahu bn ondan bi oturmaya 4tane yiyorudum gerisini sen düşün
kuzum biz tam 5nde mi ne başladık :) bence süper rakam senden 5 benden 3 gitti :)Ama sanırım çok ödem vardı kuşum 2 hafta mi oldu ne kadar oldu başlayalı az oldu 5 kilo nedir yahu
Bende doğumdan kalan odemler vardı demekki hala onlar gitti fazladan :)) benimkinide 3 sayalım odemler sayılmaz bide düşün sen spor yapıyorsun ben yerimden kipirdamiyorum yağ olması mümkün mu :)kuzum biz tam 5nde mi ne başladık :) bence süper rakam senden 5 benden 3 gitti :)
Ben daha fazlasını aliyormuşum malesefayyy çok fenaaaa, insan dikkat edince anlıyor ne kadar sağlıksız beslendiğini dimi, eğer böyleyse ben normalde günde 3000-4000 kalori alıyormusum
Söz veriyorum en azından 1 hafta boyunca bidaha en ufak bi kaçamak bile yapmiycam zaten çok kacamaklarim oldu bu hafta
yemekten bir saat sonra hemen bir yeşil çay ve 1 saat evde pilates! Cezan buSöz veriyorum en azından 1 hafta boyunca bidaha en ufak bi kaçamak bile yapmiycam zaten çok kacamaklarim oldu bu haftabi an kendimden geçtim ne olduğunu anlamadım kendime geldiğimde hepsi çoktan migdeye inmişti zaten
Cezalandirin beniDürüst olduğun için tebrik ederim ama bu gene de kendini kurtarmana yetmiyor
Tamam su an 17:11saat 18.11de basliycam 1saat sporayemekten bir saat sonra hemen bir yeşil çay ve 1 saat evde pilates! Cezan bu
peki hıhhhTamam su an 17:11saat 18.11de basliycam 1saat spora
hadi bakalım hadi çabuk 1 saate bekliyorum burda cadıKızlar paşa paşa cezamı çekmeye gidiyorum akşam aksam iş aldım başıma yemeseydim iyiydi of
oooo bu cook harikaa bir sonuc tebrik ederim tatlımmKızlar başlangıç kilom 73
Guncel kilom 68.3
Nasıl oluyor anlamadım
ayyy biraz ipin ucu kacmıs kzum ama bırakamak yok yola devam telafi edersen sıkıntı olmaz diye dusunuyorumKızlar sizden hiç bişey saklamiycam
Eşim bugünde çalışıyor tavuk yap cam diye bekledim ok dr aradı beni geç gel cem yemekte yedim yapma dedi evde de pilavdan başka bişey yoktu 2kase pilav yedim aslinda bi tabakla bkalcaktim çok ozlemisim hazır yedim bari tadını alım dedim bi tabak daha yedim ustune de nasılsa bozdum dedim gittim karam aldim onuda huplettim mideye karbonhidrat 50olmasi gerekirken 200lere çıktı kaloride 1200 olması gerekirken 1600lere çıktı off ben ne idem verdiğimin yarısını alicam zaten şimdikendimi bu balık gibi dogramak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?