- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 18
- 30
- Konu Sahibi edebigezgin
-
şemsiye miiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bir daha yemeBende simdi ogle yemegimi yedim kizlar... yalniz foto cekmeyi unutmysum yazayim bari
Bir kase mantar corbasi
Bir tabak karnabahar
Azicik recel
İki dilim tam bugday ekmegi
Vee malesef yemekten sonra kucuk bir kacamak yaptim bi tane semsiye cikolata yediim
kan sekerin düştü sanırım ondan oldu, öyle bir durumda hemen tarçınlı süt ya da, kuru meyveli, yulaf ezmeli sütlü bir karışım yap, ya da en kötü bir tane kuru incirAma acliktan gozum donmustu ya niye boyle oldum ki ben
Ooo harikasin kuzum ya bn spor yapamiyoruum oofffCanlar merhaba spordan geldimm :) tam 2 saat, 522 kalori yaktım :) şimdi tam tahıllı kuru meyveli müsli yiyorum :)
Tmm kzuum pyle yapayim bir dhaakine uyumustum karnimin aclik gurultusuna uyandim basimkan sekerin düştü sanırım ondan oldu, öyle bir durumda hemen tarçınlı süt ya da, kuru meyveli, yulaf ezmeli sütlü bir karışım yap, ya da en kötü bir tane kuru incir
gözümüzü ve beynimizi kandırdıktan sonra mideyi çok kolay alt ederiz, yeter ki gözümüz doysun önce :) o yüzden yediğin her seyin sana ne olarak geri döneceğini düşün sonra ye kuzum, emeklerimiz boşa gitmesin :) akşamdan birazcık ödün vereceksin sanırım :)Tmm kzuum pyle yapayim bir dhaakine uyumustum karnimin aclik gurultusuna uyandim basim
Da dönüyordu kan sekerim
Dusmustur dedigin gibu
Cook haklisin canim cok da pisman olduum zaten ogle yemegini de fazla yedim zaten bide uzerine cikolata neyse ilk ve son olsun aksam yemek yemiycem zaten kesinlikle arti yarim saate kadar da mutlaka tekrar yuruyuse cikip cezalandirmaliyim kendimigözümüzü ve beynimizi kandırdıktan sonra mideyi çok kolay alt ederiz, yeter ki gözümüz doysun önce :) o yüzden yediğin her seyin sana ne olarak geri döneceğini düşün sonra ye kuzum, emeklerimiz boşa gitmesin :) akşamdan birazcık ödün vereceksin sanırım :)
seni senii :)) malesef akşam yemek yok sana :) ama meyve ya da bir bardak süt içebilirsin tabi cezanı da unutma :)Evde hic bulundurmuyordum iste dayanamayip yiyorum diye bunlaru dun esim almis markette kizim cok isteyince ona almis
Tmm oyle yapacagim meyve yiyebilirim yatmadan once de yogurt yiyorum zaten yeter bana yetsinde zat nnseni senii :)) malesef akşam yemek yok sana :) ama meyve ya da bir bardak süt içebilirsin tabi cezanı da unutma :)
EveeeetAynen suclusun bugun :))
Takıntılı mısın bilmiyorum tatlım ama 60 olursan ve fiziğin böyleyse bence gerek yok yanlardan yağ aldırmaya falanBen mi çok takintiliyim acaba herkes senin dediğini diyor ama ben gene de aynaya baktığım zaman illa bir kusur buluyorum :/
Bakalım 60olalimda bi olmadı 2ay spora giderim ondan sonra duruma bakarım gerek varmı yokmu diyeTakıntılı mısın bilmiyorum tatlım ama 60 olursan ve fiziğin böyleyse bence gerek yok yanlardan yağ aldırmaya falan
bence sporla hiçbir seyin kalmaz :)Bakalım 60olalimda bi olmadı 2ay spora giderim ondan sonra duruma bakarım gerek varmı yokmu diye
bitanemmm harikasınnn canım benimmmm giden 5 kg yaşasınnnn darısı başımızaaaaKızlar başlangıç kilom 73
Guncel kilom 68.3
Nasıl oluyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?