1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

kan sekerin düştü sanırım ondan oldu, öyle bir durumda hemen tarçınlı süt ya da, kuru meyveli, yulaf ezmeli sütlü bir karışım yap, ya da en kötü bir tane kuru incir
Tmm kzuum pyle yapayim bir dhaakine uyumustum karnimin aclik gurultusuna uyandim basim
Da dönüyordu kan sekerim
Dusmustur dedigin gibu

Tmm kzuum pyle yapayim bir dhaakine uyumustum karnimin aclik gurultusuna uyandim basim
Da dönüyordu kan sekerim
Dusmustur dedigin gibu
gözümüzü ve beynimizi kandırdıktan sonra mideyi çok kolay alt ederiz, yeter ki gözümüz doysun önce :) o yüzden yediğin her seyin sana ne olarak geri döneceğini düşün sonra ye kuzum, emeklerimiz boşa gitmesin :) akşamdan birazcık ödün vereceksin sanırım :)

Cook haklisin canim cok da pisman olduum zaten ogle yemegini de fazla yedim zaten bide uzerine cikolata neyse ilk ve son olsun aksam yemek yemiycem zaten kesinlikle arti yarim saate kadar da mutlaka tekrar yuruyuse cikip cezalandirmaliyim kendimi

Ben mi çok takintiliyim acaba herkes senin dediğini diyor ama ben gene de aynaya baktığım zaman illa bir kusur buluyorum :/
Takıntılı mısın bilmiyorum tatlım ama 60 olursan ve fiziğin böyleyse bence gerek yok yanlardan yağ aldırmaya falan

kızlarr akşam yemeğimi yedim, en son spordan sonra sadece müsli yemiştim, şimdi de akşamı yiyip günü kapatıyorum :)

menü
tavuk göğsü (250 grm kadar)
2 bardak ayran
yeşillik

ay kızlarrrr internetten araştırırken gördüm de,

1 dilim baklava tam 296 kalori ben şokkkkk yuhh yaaaa :O :O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…