- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi edebigezgin
-
süpersin canım benimmm :) kuzzum bu arada kullandığın adım programının adı ne :)Ayyy coookk tesekkur ederiim yaa oyle mitlu oldum ki anlatamam ilk defa bu kadar kisa surede bu kadar iyi kilo verdim
Kzuum telefonumda saglik programi var onun icinde var adim sayarda ben yuklemedim orjinalinde vardi dogrulugundan cok eminim o yuzdensüpersin canım benimmm :) kuzzum bu arada kullandığın adım programının adı ne :)
Çok iyi bir sonuç maşallahKizlaar bende tartildim bugun arkadasimda
Diyete baslamadan once 11 kasimda tartilmistim gun icinde 63.5-64 arasi degisik cikiyordum vee bugun tartildim diyetimin 10. Gununde
60.5-3-3.5 kg arasii gitmiis yasasiiinnn
Ya canım ben yanlış smile attım yine :-( kusura bakma olur mu sadece gülümsemek istemiştim. Sonunu görmeden gönderdim.Çok iyi bir sonuç maşallahtebrik ederim
Canım afiyet olsun da çok az da olsa sabah ya da öğle karbonhidrat almalısınslm kızlar , sabahki menüm , 2 tane etiform, 1 tarçın çayı
öğlen 1 kase yogurt + salata
Kizlaar bende tartildim bugun arkadasimda
Diyete baslamadan once 11 kasimda tartilmistim gun icinde 63.5-64 arasi degisik cikiyordum vee bugun tartildim diyetimin 10. Gununde
Tesekkur ederim caniimÇok iyi bir sonuç maşallahtebrik ederim
Onemli degil kuzum farketmemistim bileYa canım ben yanlış smile attım yine :-( kusura bakma olur mu sadece gülümsemek istemiştim. Sonunu görmeden gönderdim.
Bence çok fit gorunuyorsunbuyrun hanımlar :) spordan çıktım son halim bu :)
tesekkür ederim canımcım ama insan kafasına takınca işte :)Bence çok fit gorunuyorsun
afiyet olsun kuzum :)Kahvaktidan sonra spor yaptim aciktim meyve atistirdim
Birazcik simdi de yemegimi yiycem aksam yemegi yerine saycam iste
Sagol kuzumafiyet olsun kuzum :)
Oohh miiss afiuet sifa olsuunKızlar öğlen yemeğimi yedim
Menüm
2 orta boy balık
1 kalın dilim buğday ekmeği
azıcık pancar haşlaması :)
Süpersinnn :)Kizlaar bende tartildim bugun arkadasimda
Kız daha ne zayifliycam diye uğraşıyorsun anlamadım gayet iyi gozukuyorsun maşallah :)
gayet fit görünüyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?