- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi edebigezgin
-
Hosgeldiin caniim bize katil sen bak nasim uyum saglarsin listeneMerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. 9 kasım da 79.9 idim. Boyum 1.58 hedefim şimdilik 60. Diyetisyene gidiyorum diyet listesi bana çok uygun ama bir türlü uyamiyorum. normalde yemedigim şeyleri diyet de iken canım istiyor ve bir daha bulamayacakmis gibi yedikçe yiyorum. Bana diyet süresince destek olacağınıza inanıyorum. ;-)
Ooohh afiyet olsun caniimBugünkü menum 11 gibi biber dovmeci turp biraz peynir 1 bardak ayran 2de 1 dilim ekmek biraz kavurmali yumurta biraz vişne reçeliara bi yaş hurma akşam yumurtalı ispanak turp ayran ara 1 activia incir cevizli çok ovduler tadını merak ettim ama öyle ovuldugu kadar degil
Sifa olsunn canimmm gunaydin :)Gunaydiin kizlaarr ...
sabah ac karnina limonlu suyumu ictim simdi de kahvaltimi yapiyorum
Hoş buldum canımHosgeldiin caniim bize katil sen bak nasim uyum saglarsin listene
Uyarsin uyarsınnnn merak etmeeee :))))Hoş buldum canıminşallah ya uymaya çalışıyorum ışte.
İnşallah ya valla çok istiyorum.Uyarsin uyarsınnnn merak etmeeee :))))
Canım şöyle herkes kendi midesini ve bünyesini tanıyor, ona göre hareket ediyor :) Akşam yemeklerinin bana kilo yaptığına adım kadar eminim ve metabolizmam da çok hızlı değil, o yüzden akşam yemiyorum :) ya da en fazla bir meyve yiyorum :)Ya kızlar sanki çok az yemek yiyorsunuz gibi geliyor bana. yoksa ben mi fazla yiyorum ki. Akşam yemekleriniz nerdeyse yok gibi. Sabah kahvaltısı olarak 2 dilim ekmek ve 2 kk peynir yedim saat 10. 30 da da mandalina yeyip ayran içeceğim.
afiyet olsun kuzum miden iyi mi şimdi geçmiş olsun?Günaydın hanımlar
dün gündüz bir avuç kuruyemişten başka birşey yemedim midem rahatsızdı akşam 2 lahmacun yedim ayran ve yeşillikle
bugün sabah aç karna 2 bardak su ve 20 dk sonra bir haşlanmış yumurta peynir zeytin ve bir bardak süt içtim.
Canım allah kolaylık versin ya hepimize ne diyeyim.Canım şöyle herkes kendi midesini ve bünyesini tanıyor, ona göre hareket ediyor :) Akşam yemeklerinin bana kilo yaptığına adım kadar eminim ve metabolizmam da çok hızlı değil, o yüzden akşam yemiyorum :) ya da en fazla bir meyve yiyorum :)
Az geliyor olabilir sana biz gayet doyuyoruz evet bazilarimizin akşam yemeği yok sadece meyve yiyorlar akşam yemeyince daha hızlı kilo veriyorlar :)Ya kızlar sanki çok az yemek yiyorsunuz gibi geliyor bana. yoksa ben mi fazla yiyorum ki. Akşam yemekleriniz nerdeyse yok gibi. Sabah kahvaltısı olarak 2 dilim ekmek ve 2 kk peynir yedim saat 10. 30 da da mandalina yeyip ayran içeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?