1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Bugünkü menum 11 gibi biber dovmeci turp biraz peynir 1 bardak ayran 2de 1 dilim ekmek biraz kavurmali yumurta biraz vişne reçeli ara bi yaş hurma akşam yumurtalı ispanak turp ayran ara 1 activia incir cevizli çok ovduler tadını merak ettim ama öyle ovuldugu kadar degil

Hosgeldiin caniim bize katil sen bak nasim uyum saglarsin listene

Günaydın kızlar güne 2bardak su ile basladim acikinca kahvaltı yapi cam

Ya kızlar sanki çok az yemek yiyorsunuz gibi geliyor bana. yoksa ben mi fazla yiyorum ki. Akşam yemekleriniz nerdeyse yok gibi. Sabah kahvaltısı olarak 2 dilim ekmek ve 2 kk peynir yedim saat 10. 30 da da mandalina yeyip ayran içeceğim.

Canım şöyle herkes kendi midesini ve bünyesini tanıyor, ona göre hareket ediyor :) Akşam yemeklerinin bana kilo yaptığına adım kadar eminim ve metabolizmam da çok hızlı değil, o yüzden akşam yemiyorum :) ya da en fazla bir meyve yiyorum :)

Günaydın hanımlar
dün gündüz bir avuç kuruyemişten başka birşey yemedim midem rahatsızdı akşam 2 lahmacun yedim ayran ve yeşillikle

bugün sabah aç karna 2 bardak su ve 20 dk sonra bir haşlanmış yumurta peynir zeytin ve bir bardak süt içtim.

afiyet olsun kuzum miden iyi mi şimdi geçmiş olsun?

Canım allah kolaylık versin ya hepimize ne diyeyim.

Az geliyor olabilir sana biz gayet doyuyoruz evet bazilarimizin akşam yemeği yok sadece meyve yiyorlar akşam yemeyince daha hızlı kilo veriyorlar :)

Kızlar 1litre su icmisim kalktigimdan beri bugün acayip su icesim var niye anlamadım bu arada karbonhidratlar insanı gerçekten aciktiriyormus düzgün yemek yediğimde akşam 11e kadar açıkmayan ben dün pilav yedim yaa 1saat geçmeden gene acıktım ama yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…