- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi edebigezgin
-
teşekkür ederim iyiyim bugün canımafiyet olsun kuzum miden iyi mi şimdi geçmiş olsun?
Sagooll kuzummSifa olsunn canimmm gunaydin :)
Uy uy kzum uymadigin zaman kendini cezalandir sporla o zamn uymaya baslarsin zamnla ceza sporu yapmak zorgelecegi icinHoş buldum canıminşallah ya uymaya çalışıyorum ışte.
Ooo cok tatlisin cokda uyumlu telefon kilifina kadar
teşekkür ederm canım 67,50 kilo bu halim inşallah 55 olacağım :)Ooo cok tatlisin cokda uyumlu telefon kilifina kadar
Evet canim haklisin gun boyunca yediklerimi yazip kalorisini hesaplayinca az yedigimi farkediyorum gercekten ama ancak bu sekilde kilo verebiliyorum metobplizmam cok yavas fazla da spor da yapamiyorum p yuzden az yiyorumYa kızlar sanki çok az yemek yiyorsunuz gibi geliyor bana. yoksa ben mi fazla yiyorum ki. Akşam yemekleriniz nerdeyse yok gibi. Sabah kahvaltısı olarak 2 dilim ekmek ve 2 kk peynir yedim saat 10. 30 da da mandalina yeyip ayran içeceğim.
Aferiin iyiki yememissin arti olraka donerdi bu defa sana ciddenKızlar 1litre su icmisim kalktigimdan beri bugün acayip su icesim var niye anlamadımbu arada karbonhidratlar insanı gerçekten aciktiriyormus düzgün yemek yediğimde akşam 11e kadar açıkmayan ben dün pilav yedim yaa 1saat geçmeden gene acıktım ama yemedim
İns ins. Canim ya hepimziin ostedigi kiloya ulasip fotolarimizi paylasacagimiz gunleri sabirsizlikla bekliyorumteşekkür ederm canım 67,50 kilo bu halim inşallah 55 olacağım :)
Afiyet olsun kzummKızlar sabah kahvaltim
3yumurta ve kaşar peynirli omlet
1 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
Tarcinli süt
inşallah inşallahhhhhh :)İns ins. Canim ya hepimziin ostedigi kiloya ulasip fotolarimizi paylasacagimiz gunleri sabirsizlikla bekliyorum
oooo süpersinnn kuzummmmmmm süperrrrrrr tebrik ederimmmm :)Kizlaar bende tartildim bugun arkadasimda
Diyete baslamadan once 11 kasimda tartilmistim gun icinde 63.5-64 arasi degisik cikiyordum vee bugun tartildim diyetimin 10. Gununde
60.5-3-3.5 kg arasii gitmiis yasasiiinnn
Ayyy coookk tesekkur ederiim yaa oyle mitlu oldum ki anlatamam ilk defa bu kadar kisa surede bu kadar iyi kilo verdimoooo süpersinnn kuzummmmmmm süperrrrrrr tebrik ederimmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?