1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Bugüne gelelim...
Kahvaltıya davetliydik ve biraz abarttım gibi
10.30 1parça omlet, 5 6 tane kızarmış parmak patates, 1 kk beyaz peynir , 2 minik poğaça , 5 yeşil zeytin
sade kahve veee maalesef 1 küçük dilim triliçe

oglen(11.30)
yumurta salatasi
1 dilim ekmek
cay
ara atistirmalik
½ avuc beyaz leblebi

form cayimi ve 1 avuc leblebimi de aldim elime....

aksami da kapatiyoruz artik
1 tabak nohut
salata ve yogurt
1 dilim ekmek...

Kizlaar kusura bakmayin bi kac gundur giremiyorum kizim cok hastaydi cook sukur bugu. Kendini toparladi biraz hep onunla ilgilendim diyet falan hiv birsey gozum gormedi hafta basindan tekrar araniza donucem insallah tartilmadim da bugun yarin tartilirim verdigimi zannetmiyorum cok bosladim
Cunki ins arti kilo almamisimdir

canımmm Allah şifa versin meleğine... sen dikkat et çocuğuna sorun yok :)

Kızlar herkese günaydın birkaç gündür ben de yazamadım. Öğrencilerimle ilgili çalışmalar vardı zaman bulamadım ama inşallah düzenli yazmaya çalışacağım :) hiç fire vermedim yine aynen devam ediyorum :)

Selam kızlar :)
Dün sabahı yazmıştım akşam 16.00 gibi 1 kase salata, 1 fırın tavuk but

Bugüne gelecek olursaaaak...
Kahvaltı yapamadım biliyorum çok zararlı ama bugünlük öyle oldu
Öğlen 12 15. 1 kepçe yayla çorbası, 1 porsiyon fırın tavuk
Akşam 19.00 1 porsiyon çöpşiş ve salata

Gelmişken sabah menümü de yazayım
1/4 peynirli gözleme, 1 bardak süt, 1 haşlanmış yumurta
Bu aralar tek derdim sünger gibi su içen ben havalar soğuyunca 2.5 lt yi bitirmekte zorlanmaya başladım :/

Günaydın herkese. Hava yağmurlu da olsa günümüz aydın olsun

Hafta sonu tam bir kaostu benim için ne yedim ne yaptım inanın hatırlamıyorum. Sabah tartıldım 78 kg çıktım neyse ki kilo almamışım. Dün neler yediğimi yazıp sizleri selamlamak için buradaymm

28/11/2016 pzt sabah: 1 dilim buğday ekmeği ve beyaz peynir
Öğlen mercimek çorbası, 1. ara öğün activia, 2. ara öğün minik paket az yağlı laktozsuz süt, akşam yemeği1 tabak yeşil mercimek yemeği ve 1 dilim tam buğday ekmeği ve cacık, 1 dilim kek ve 1 tane kurabiye yedim.

Bugün kendimi tutmam gerek yarın akşam misafir var onlarla yerim kesin. Bir de bu akşam pilates akşamı. 45 dk. - 1 saat evde pilates yapmaya çalışıyorum salı ve perşembe akşamları

Kızlar merhaba, ben de rahatsızım birkaç gündür ateş kusma falan her sey var yazamadım. Kusura bakmayın beslenme düzenim aynı onda sıkıntı yok sadece spor yapamıyorum.

Günaydın hanımlar. dün yediklerimi yazayım hızlıca.

Sabah biraz beyaz peynir ve 1 dilim tahıllı ekmek. Öğlen şehriyeli tavuk çorbası. Akşam 1 tabak kuru fasulye, 1 dilim tahıllı ekmek ve cacık. Oh miss. Yemekten önce 45 dk. pilates ve 20 dk. step yaptığımı yarıca belirtmek isterim.

Bu sabah ise kendimin ev yapımı kekinden yedim. Öğlen yine çorba içerim akşam hakkında konuşmak istemiyorum misafirim var çünkü

Aa herkes diyeti falan salliyor mu benim gibi kimse bisey yazmamis
Cok fazla ara verdim kotu oldu baya bayanlar benim icin tekrardan kaldigim yerden devam etmek istiyorum
Sizleri de tesvik ederiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…