1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Kızlar bugün sabah 1 küçük ev yapımı pogacanin yarısı
Öğlen
Ayran elma
Akşam bir kase çorba 6 balık çok az salata. 3 dilim ekmek

Yalnız bugun ne oldu biliyor musunuz. hem spor salonundaki tartı ile tartılıyordum. Bu sabah aç karnına tartıldım ve o çıkan rakamı yazdım işte. sonra eve baskül aldım. eve gelince tartılma kararı aldım. Tartıldım ve 67,500 çıktı sinirim çok bozuldu. ama sanırım karnım toktu ve tuvalete çıkamadım diye oldu. bi de çok fazla su içtim sanırım ondan yanlış zamanda tartıldım. Ne biliyim moralim bozuldu

Ya nasıl zayıflıyorsunuz anlamadım :) ben sürekli yiyorum ve zayıflayamıyorum :)

kizlar selam bende katilmak istiyorum size. 1.53 boyum 64 kilom ama yarin tekrar tartilcam. umarim zayiflarim. gercekten cok istiyorum

sizce tarcin cubugunun zayiflamaya yardimi varmi. form cayi iciyorum gercekten iyi geliyo.icine de cubuk tarcin atip denedim bugun tadi fena degildi.

Kızlar bugün sağlıklı yaşam hak getire içkinin dibine vurdum

gunaydin kizlar. kahvaltimi yaptim
peynir kizarttim ve az bi ekmekle yedim

Kızlar dünden beri mesajlarım gitmiyor gruba başka bir yere de yazıyorum sonra bakıyorum silinmişler off bu akıllı telefonlar beni sinir ediyo :/
Dün menüm
10.00 gibi avuç içi kadar pide, 2 yk salata,1 kk beyaz peynir , 3 çatal kadar omlet
13.00 gibi yarım elma, 1 portakal
17.00 gibi 2yk pirinç pilavı 1 tabak etli türlü ve salata hava soğudukça su içmek zor gelmeye mi başladı nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…