1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Bisi olmaz kuuzum hiç kacamak yapmamistin maşallah :)

Kızlar acikma hissimi kaybettim ben ya korkmaya basladim bişey olurmu ( az yemek den migdem mi kustu (

ay yok kız merak etme hiçbir sey olmaz :) diyet yapmadığımız için sorun yok ki her seyi de yiyoruz :)
Ne bilim yaa korktum ( az yediğimi fark etttim dün bide erken yedim akşam yemeğimi oda sadece yogurttu bir kase hala açıkmadim düşünüyorum acaba acmiyim degilmiyim diye acikmayida unuttum bisiler oldu

Ne bilim yaa korktum ( az yediğimi fark etttim dün bide erken yedim akşam yemeğimi oda sadece yogurttu bir kase hala açıkmadim düşünüyorum acaba acmiyim degilmiyim diye acikmayida unuttum bisiler oldu

oh ne güzel işte valla ben de akşam çok aç yatıyorum ama sabah açlığımı unutuyorum mide alışıyor sanırım daha doğrusu küçülüyor :)

oh ne güzel işte valla ben de akşam çok aç yatıyorum ama sabah açlığımı unutuyorum mide alışıyor sanırım daha doğrusu küçülüyor :)
Ama ben hala kendimde bi değişiklik hissetmiyorum yaa tartı eksiliyor ama ben hala ayniyim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…