- 5 Kasım 2016

- 418

- 353

- 18

- Konu Sahibi edebigezgin
 - 

Bisi olmaz kuuzum hiç kacamak yapmamistin maşallah :)Kızlar sabah erkenden uyandım, 3 saat yürüş artı fitness yaptım ve yarın tartılamayacağım için bugın tartıldım :) kilomu hemen paylaşayım. Ama öncesinde size bir sey itiraf etmem lazımÖğretmenler günü için kız kardeşim pasta yapmış en sevdiğimden minicik bir dilim yedim dün akşam ama akşam yemeği falan yemedim hiç. Sabah da 1 saat fazla spor yaptım telefi ettim :) 
Harikasin yaa :)Son kilom budur kızlar geçen hafta 67,60'tı :) Şimdi 65,60 :) Hedefe az kaldı :)
ay yok kızKızlar acikma hissimi kaybettim ben ya korkmaya basladim bişey olurmu( az yemek den migdem mi kustu ( 
sağ ol kuzummm son 7-8 kilo :)Harikasin yaa :)
Ne bilim yaa korktumay yok kızmerak etme hiçbir sey olmaz :) diyet yapmadığımız için sorun yok ki her seyi de yiyoruz :) 
Ne bilim yaa korktum( az yediğimi fark etttim dün bide erken yedim akşam yemeğimi oda sadece yogurttu bir kase hala açıkmadim düşünüyorum acaba acmiyim degilmiyim diye acikmayida unuttum bisiler oldu 
Ama ben hala kendimde bi değişiklik hissetmiyorum yaa tartı eksiliyor ama ben hala ayniyim sankioh ne güzel iştevalla ben de akşam çok aç yatıyorum ama sabah açlığımı unutuyorum mide alışıyor sanırım daha doğrusu küçülüyor :) 
Ama ben hala kendimde bi değişiklik hissetmiyorum yaa tartı eksiliyor ama ben hala ayniyim sanki
Yahu dün 50 squat çektim plank yaptım bacaklarımn onu açıyor oturup kalkarkeneO neden biliyor musun kuzum spor yapmamaktan
60olayim eşimden söz aldım 55 olana kadar spor salonuna gidicem bende hergün ozaman sikilasirim ınş :)düzenli spor lazıım sıkılaşmak için :)
sadece squat olmazzzzzYahu dün 50 squat çektim plank yaptım bacaklarımn onu açıyor oturup kalkarkene
60olayim eşimden söz aldım 55 olana kadar spor salonuna gidicem bende hergün ozaman sikilasirim ınş :)
Off off kıskanç kelimesi az kalirKıskanç mı senin ki de ben de çok zor izin almıştım valla
aynen ya zar zor gidiyorum salonaOff off kıskanç kelimesi az kalir
Squat popom için kızsadece squat olmazzzzzher gün yarım saat pilates yap 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?