Nermincim, acaba bize sartli bir deneme suresi verilebilir mi Ekim ayi icin?
Bunu teklif edebilir miyiz? Sartli derken hem zamaninda bildirim yapicaz tabiki, hem de performansimizi yuksek tutucaz.
Ekim ayinda 4 hafta var. Biz ekim boyunca 4 etap suresinde en az 2 kere ilk 3'e giricez. Giremezsek pasa pasa gideriz.. :a015:
Hatta gemileri yakalim, hem sinerji, enerji, heyecan, hareket ve stres olsun bize..
Ekim ayinda 1 kez birincilik, 1 kez de ilk uce girme sartimiz olsun devam edebilmek icin..
Eger ki kabul edilirse kizlar, herkesin super katilimi, ve yuksek performansi gerekiyor..
Ayy ne olacak acaba.. fisfisfis
iyi akşamlar kızlar ... okudum geçnmişi üzüldüm... bir iki gündür hastanelerdeyim biraz sorunlarım var onları bulmaya çalışıyor doktorlar umarım takımımız kapanmaz ...
herbalım sen neden yediklerini yazmıyorsun.. ben yinede yazıyorum valla......
opuyorumnanaktanayy çok heycvanlıı bakalım ne diyecekleerrr:1hug:
günaydıınnn
herbalim henüz cvp yok, az önce yine sordum bakalım hayırlısı..
olmadı kendi içimizde devam ederiz biz artık..çünkü takımı bırakırsam biliyorum ki kilo alacağım( ve bu günlere çok zor geldim dün yazlıkalrımı kaldırdım, sonbaharlıkalrımı indirdim, inanırmısınız 2 sene önce içine gireceğim diye aldığım bi pantolon vardı, şükürler olsun artık oluyorrrrr
ancak 2 sene de başarabilmişim, bu da benim takımda olduğum süreye denk geliyor..
bu arada geçen hafta hayatcığım atlamasaydı ve ben de unutmasaydım bildirim yapmayı, 1. biz oluyormuşuz, çünkü %0 ile 2 takım birinciliği paylaştı düşünebiliyormusunuzzz
not1: herbalim Allah kabul etsin ben de salı günü tuttum çok şükür
not2: hayatcım lütfen kahvaltı yap ya, bir de ne o öyle pizza tavuk felaann
Kızlar pazartesiden beri tansiyon problemiyle başım dertte dr dr hastane hastane dolaştım. En son akşam buldum derdimin sebebini; incir kürü. Akşam içmedim bugün daha iyiyim. Takımda problemler olmuş. İnşallah herşey yoluna girer. Hepinizi öpüyorum...
Nermin'cim opuyorumnanaktan şimdiye dek hep silvişimin dediği gibi maydanozluğu elden bırakmayan sayılı kişilerin içindeydimzemuszemus bu yüzden cevap vermedim dereotlusunu deniyorum şu günlerde :roflol::roflol:... şimdiye kadar bir kaç kez feragat ettiğimiz kurallardan senin için bir kez daha etmeye razıyım şekerimŞeniz... ama bundan sonra hiç taviz vermeyelim diyede notumu düşmek istiyorum şu kuralları bir düzenleyelimyerimseniben
slm kızlar teşekkür ederim hepinizin ilgisine... şu anda bişe yok gibi duruyor tahliller temiz tomografiyi bekliyorum işte bakalım ne olacak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?