Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok iyi düşünmüşsün herbalim, hemen ileteceğim paylaşım alanına,
birbirimize sımsıkı sarıldığımızı bi göstertelim hadi bakalım

opuyorumnanaktanayy çok heycvanlıı bakalım ne diyecekleerrr:1hug:

iyi akşamlar kızlar ... okudum geçnmişi üzüldüm... bir iki gündür hastanelerdeyim biraz sorunlarım var onları bulmaya çalışıyor doktorlar umarım takımımız kapanmaz ...

fılavlısım çok çok geçmiş olsun,
bizi haberdar et lütfen, bekliyoruz güzel haberleriniii inşaallah

valla şimdi bende heyecanlandım....
bakalım ne olcak....
bu arad sabah yine kahvaltı yapmadım....
sütlü kahve içtim okulda...
şimdi geldim okuldan ve iki ince dilim pizza ve 3 küçük tavuk parçacığı yedim.....
çok yoruldum çokkkkkkkkkkkkkkkk

canim bi sey yemiyorum ki, o yuzden :))

saka bi yana, ramazanda tutmadigim gunler niyetine oruc tutuyorum bu gunlerde.

ama erken kahvaltim, sahur ve aksam yemegim, iftarimi yazabilirim.

ben sabah 5 gibi sana kahvalti icin bahsettigim sekilde, cereal , icine sut, ve biraz da muz dogradim. onu yedim..gun icinde yuryus yaptigim icin enerji olsun diye..
aksam menumuz henuz belli degil :)

dun de ayni sekilde yaptim kahvaltimi, aksam da az yagli karnabahar, haslanmis brokoli, cay, 3 dilim kepek ekmegi, biraz beyaz peynir yedim. sonra da biraz meyve salatasi.

ayy hayatcim bugun tartildim, neyseki bu hafta vermisim. uyari almiycam.. gecen haftadan bir uyarim vardi. bi de takimimiz hala kapatilmadigina gore umut var o yuzden bu hafta cok calismamiz lazim cook. :) ilk uce girelim insallah bu sefer..

herbalım sen neden yediklerini yazmıyorsun.. ben yinede yazıyorum valla......

nermincim, hala haber cikmadi akibet kurulundan??? CADIARZU

bu durumda persembe sabahi yani yarin sabah tartilip, en gec aksama kadar iletelim mi kaptanim? :uhm: ya da biz iletelim de artikin boynumuz kildan ince kabul edilmezse mafoldumben

opuyorumnanaktanayy çok heycvanlıı bakalım ne diyecekleerrr:1hug:

1 uyarisi olan uyeler: nesemese, herbal, flawles, hayat

1.Takım 123. Etap Sonuçları
nrymn 57,9 /
neşemeşe 77,3
herbal 88,2
çelik198408 (kendi isteği ile takımdan ayrıldı)
flawless 57.6 /
hayat70 59 /
1. TAKIM

Kızlar pazartesiden beri tansiyon problemiyle başım dertte dr dr hastane hastane dolaştım. En son akşam buldum derdimin sebebini; incir kürü. Akşam içmedim bugün daha iyiyim. Takımda problemler olmuş. ınşallah herşey yoluna girer. Hepinizi öpüyorum...

günaydıınnn
herbalim henüz cvp yok, az önce yine sordum bakalım hayırlısı..
olmadı kendi içimizde devam ederiz biz artık..çünkü takımı bırakırsam biliyorum ki kilo alacağım ( ve bu günlere çok zor geldim dün yazlıkalrımı kaldırdım, sonbaharlıkalrımı indirdim, inanırmısınız 2 sene önce içine gireceğim diye aldığım bi pantolon vardı, şükürler olsun artık oluyorrrrr
ancak 2 sene de başarabilmişim, bu da benim takımda olduğum süreye denk geliyor..
bu arada geçen hafta hayatcığım atlamasaydı ve ben de unutmasaydım bildirim yapmayı, 1. biz oluyormuşuz, çünkü %0 ile 2 takım birinciliği paylaştı düşünebiliyormusunuzzz

not1: herbalim Allah kabul etsin ben de salı günü tuttum çok şükür
not2: hayatcım lütfen kahvaltı yap ya, bir de ne o öyle pizza tavuk felaann

evet bende bırakmak istimeyorum takımı yaaa.... motivasyon oluyor bizim için....
nermincim dün ben başka bir şey yemedim ama biliyor musun?
kahvaltı yapmak bende istiyorum ama bir türlü daha erken kalkamıyorum....
6.30 da kalkmam lazım benim...
henüz bunu başaramadım. şimdilik 6.45 de kalkabiliyorum.... yinede gelişme var bende başlarda 7 de kalkıyordum.... şimdi biz ne zaman yapcaz bildirimi....benimde oruç tutmam lazım aslında... hepinizi öpüyorum...........

canım geçmiş olsun sana... sen nerelerdesin??? pek uğramıyorsun takıma....bebiş işini ne yaptın???

slm kızlar teşekkür ederim hepinizin ilgisine... şu anda bişe yok gibi duruyor tahliller temiz tomografiyi bekliyorum işte bakalım ne olacak ...

haytacım 6. da kalkacaksın ayol, te kalkıp hiç uyumamak en iyisi hatta
ama ben bugünlerde kalkamıyorum, gafletten uyanımyor gözlerim
bir de grip nezle başlangıcı var bol bol c vitaminli meyve sebze tüketmeye çalışıyorum..
bu arada bir haberim var sizlereeeee

olleeyy beee
çok çok teşekkür ederiz
hoş görünüz için binlerce kez teşekkürler
hepimiz çok sevindikkaydirigubbakcemile2
resmen kara kara düşünüyordum, şimdi ben kilo mu alıcam diyesenağlama
o zaman bu büyük hata ile hepimiz silkelenip kendimize geliyoruzkaydirigubbakcemile5

not1:bayramdan önceki hafta şu 6 arkadaşımızı (ela 52 / zeynepebru / assli-as/handecem / camavurankelebe / citol) davet etmiştim takıma, citol arkadaşımız bir ara geldi sonra hiç kimseden ses yok
bilginize,

slm kızlar teşekkür ederim hepinizin ilgisine... şu anda bişe yok gibi duruyor tahliller temiz tomografiyi bekliyorum işte bakalım ne olacak ...

o tahliler süperse çok sevindim canımcım
bu arada fılavlıscığım sen 67 li kilolardan geldin buralara acaba bi skıntı olmasın, pankreasta, böbrekte filen?
pankreas çok zor belli ediyormuş kendisini, acaba o tetkik de yapıldı mı?

selam kizlar,

oh oh iyi bari kaptanim, bu sey gibi oldu bizim takim icin. bir musibet bin nasihatten iyidir. kaydirigubbakcemile3 ayy ucuz atlattik hakkaten. cok tesekkur ederiz.

gecmis olsun nesemese. acil sifalar diliyorum. takimcana zor bir hafta olmus demek herkes icin.

flawlesim bisi cikmadigina cok sevindim.. gecmis olsun.

hayatcim onerilerin hepsine kaptan katiliyorum demisti.. persembe olursa risk azalir. ama bu hafta icin kimsenin gec kalacagini pek zannetmiyorum. :) eger yarin sabaha biraz daha kilo veririm diyorsaniz siz turkiye'deki arkadaslar cuma sabahi girin bu hafta icin. ama ben zaten gec kalma ihtimalim yuksek oldugu icin(malum 7 saat fark) bugun girmeyi tercih ediyorum. yine de kaptan sizler icin mesaj yazar herhalde.

kaptanimiz?? nasil olacak?

bu arada demek birinci olacakmis ha, way be.. insallah bu hafta olur belki.. hadi kizlar ekim ayina dikkat dikkat gozlem altindayiz artikin..

opuldunuz..

1.Takım 123. Etap Sonuçlarınrymn 57,9 /
neşemeşe 77,3 /
herbal 88,2/ 87,3/ 0,9/ %1,02
flawless 57.6 /
hayat70 59 /
1. TAKIM

kizlar ben yarin yetisemeyebilirim sizlere. c.tesi de disarda olacagim. pazar gunu ugrayabilirim.. cok merak ediyorum sizlerin sonuclarinizi da.. hadi hayirlisi bakalim..

1.Takım 123. Etap Sonuçları
nrymn 57,9 /
neşemeşe 77,3 /
herbal 88,2/ 87,3/ 0,9/ %1,02
flawless 57.6 /
hayat70 59 /
1. TAKIM

kizlar bi de hafta sonu hepimiz hedeflerimizi (2 haftalik, 16 ekim-cuma icin ve kac kilo ile mezun olmak istedigini) dusunelim olur mu..

nermincim bu arada pantalon olayina cok sevindim. kaydirigubbakcemile5 ben de benzer bir seyi dun yasadim, benim ki cok dar bir ust idi.. aa bi de baktim gayet rahat oluyor. cok hosuma gitti yaw.kaydirigubbakcemile3

benim kisa donem hedefim belli.
16 ekim 85 kilo. artik su rakami bi goreyim istiyorum tartimda yaa..
hayalim ise 84 :)) olursa super olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…