- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
CanımsınnnGrup da az kişiyiz ama uyum olarak iyiyiz maşallah.Size katılmadan önce gruplara bakıyordum hangisine girsem diye, bazı gruplarda söylenenlerden alınmalar, gereksiz tripler yapanlar vardı. Bana böyle söylemeyin, ay ben buna kırıldım. Temmuzdan beri birlikteyiz, diyaloğumuz çok güzel. Sizi seviyorum kızlar.
Dün çok yoruldum, yediklerimi yazamadım. Ev temizliği, yemeğe de misafirim vardı.Çok yoruldum.
Sabah 11.30
Kaşarlı,salamlı tost
Domates
Salatalk
Çay
Ara 14.00
Bir bardak süt
1 bitter gofret
Ara 16.30
3 kaşık süzme yoğurt
1 kuru incir
5 fındık
Akşam 19.30
2 kepçe terbiyeli kereviz
1 kepçe pırasa yemeği
2 kaşık süzme yoğurt
Ara 21.00
3 kaşık irmik helvası
2 litre su, spor yok
Tatlı yemeyelim kızlar yasak ama lütfenBugünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
10 zeytin
1 kaşık bal
Öğle
1 kase çorba
1/2 porsiyon tavuk sote
3 küçük dilim kadayıf sarma
1 havuç
Ara
1 dondurma algida
Akşam
1 bardak bitki çayı
Su
2 litre
Şu tatlıları kessem ya ben bu kadar düşkün değildim şekerli şeylere öyle hiç aramazdım acaba içtiğim ilaç mı sebep ki anlamadım yeni bir ilaca başladım ondan sanırım.
menu de guzel :))
allahım su mubarek gun aksam yatalım sabah hepımız 50 kılo olarak uyansınn ne olurrr
.yüzdeyi hesaplamamışım 1.48 yuzdem
Diyetisyene gidiyor canım baya iyi başladı bakalım ne olacakValla olacağı şu: benim donum üstümden düşer
.
Şov yapmışsın kiz masallah
Sırrın neydi bu hafta?
Geçmiş olsun canımSelam kizlar. Yazdiklarinizi okudum.ama bugun cok kotuyum gecen oo bulantilarim kusmalarim bitti dediydim ama kendjme nazar etmisim :d dunden beri kendime gelemedim.
Sevilay masallah cok guzel vermissin
Ben varım ama geç kaldım galibaKızlar hu huugeldim varmı buralarda olanlar?
Bugünkü menüm
Sabah 07:30
Yarım simit
1 domates
1 salatalık
1 karper
Öğle 12
6 kaşık ıspanak
Salata
2 kaşık erişte
Ara 15
1 galeta
Akşam 19
1 kase yoğurt
İki beyaz lahana sarması
4 lt su şiştim bugün
Yatmadan 30 dk yürüyüş
Eve gelirkende 20 dk var
Cnm tesekkur ederim gerckten mutluluktan unutmustumValla olacağı şu: benim donum üstümden düşer
.
Şov yapmışsın kiz masallah
Sırrın neydi bu hafta?
Cnm tesekkur ederim cok hosuma gitti.valla iyi geldi bu soylediklerinizDiyetisyene gidiyor canım baya iyi başladı bakalım ne olacakmenüler de güzel yaşında yarın bildirim yap bakalım otimm
Aminnnnmenu de guzel :))
allahım su mubarek gun aksam yatalım sabah hepımız 50 kılo olarak uyansınn ne olurrr
Cnm menu duzensz olmus ya.az yemissin ama duzensz mesala 10 zeytin fazla olmus kahvaltida yagli oldg nu dusunursekBugünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
10 zeytin
1 kaşık bal
Öğle
1 kase çorba
1/2 porsiyon tavuk sote
3 küçük dilim kadayıf sarma
1 havuç
Ara
1 dondurma algida
Akşam
1 bardak bitki çayı
Su
2 litre
Şu tatlıları kessem ya ben bu kadar düşkün değildim şekerli şeylere öyle hiç aramazdım acaba içtiğim ilaç mı sebep ki anlamadım yeni bir ilaca başladım ondan sanırım.
BurdayimmmmKızlar hu huugeldim varmı buralarda olanlar?
Bence harika gidiyorsun canım motivasyonunu azaltma hedefine hızla ulaşacaksınCnm tesekkur ederim cok hosuma gitti.valla iyi geldi bu soyledikleriniz
Canımsınnnböyle düşünmen ne güzel, evet belki bazen başarılıda olamıyoruz fakat çok güzel dostluklar edindik burada. Senden bu sözleri duymak çok hoşuma gitti
Saygı esas Can'ım bizim takımızda, hep kontrollü ilerledik biz bugünlere kadar ondandır bu hoş uyumhepinizi bende çok seviyorum arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?