Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tünaydın kızlar, bugün tartılanlar kaç çıktınız bakalım? Nasılsınız iyi gidiyor dimi menüler ? Yaramazlık yapmayın kızlar fit olalım, yaza hazır olalım dimi amaaa?
Benim hayalim bekarken aldigim 40 beden deri pardesumun icine girmk.bu kis bitmeden deri pardesumu kullanmk istiyorum

sormaa spora fırsat yokkı yarın dıyetısyene gıdecem kontrol gunum lıstede degısecek ınş.
tartılmadım hıc aslında yarın tartılacam
ama asure yapıyor annem bugun allahtan işteyım
Cnm su detox unu bikez daha yazarmsn seninki nasil merak ettim

Gulfuren cnm ilik su koyuyorum sabaha kadar demlenck.kaynatma yok

Cnm cok haklisn.ben soyle dusunuyom.eger elestirilirsem benim icin iyiligim icin soyleniyo.niye alinayim ki.amac belli fit olmk

Aboooo irmik helvasini kaptanlar gormesin

Keske tavuk donerini lavassiz bol salata ile tuketseymisin

Bugunku mnm
Ackarnina 1 brdk limonlu ilik su.2 gunkurusu
Kahvlti 1 domates.1.5 k.k peynir.1 dilim ekmk
Ara seyyyy yarim avuc ici nden az lorlu borek.1 brdk form cy
Ogle yarim tabk ispank.3 ksk yogurt..1 dilim kepek ekmegi
Ara yarim su brd tarcinli sut 1 gunkurusu 1 ceviz
Aksm 1 mini kase yogurt.1 kase domates corbasi 1 dilim ekmk
Su 2.5 lt spor yok neyazikki

bence börek yemişsin ama akşamı iyi kurtarmışsın yine canım akşam biraz fazla olsaydı ne yaptın ama derdim şimdi demiyorum yine iyisin

Hayir sadece 2 hafta icmistim ama gercekten metabolizmami hizlandirmisti yoksa nerde 3 haftada 7 kilo
canım sen menü paylaştın mı bakayım birde önce yarıştığın takımı sormuştuk cevap veridn mi görmedim kaçırmışta olabilirim birde seni tanıyalım evlimisin bekarmısın muhabbete atla uzak kalma bizden kaynaşalım

Bugun misafirlikteydim kendimi tuttum kahvaltida 2 adet etimek peynir sekersiz cay sonra tam ogle yemegi saatimde misafirlikteydim sekersiz 2 bardak cay ictim 3 adet kivircikli mercimek koftesi 1 adet galeta 2 kasik yogurtlu eriste tek yaptigim kacamak turk kahvesi esliginde ince dilim kucuk bi kek yedim eve geldigimde saat 7 ydi 1 kase sebze yemegi yedim 3 kasik kadar 9 bardak su ictim simdide yogurt kurumu yaptim spor yapmadim ama kafa olarak cok yorgunum malum cocuklardan kafa kalmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…