Benim hayalim bekarken aldigim 40 beden deri pardesumun icine girmk.bu kis bitmeden deri pardesumu kullanmk istiyorumTünaydın kızlar, bugün tartılanlar kaç çıktınız bakalım? Nasılsınız iyi gidiyor dimi menüler ? Yaramazlık yapmayın kızlar fit olalım, yaza hazır olalım dimi amaaa?
Cnm su detox unu bikez daha yazarmsn seninki nasil merak ettimsormaa spora fırsat yokkı yarın dıyetısyene gıdecem kontrol gunum lıstede degısecek ınş.
tartılmadım hıc aslındayarın tartılacam
ama asure yapıyor annem bugun allahtan işteyım
Insallah canim kac bedensin simdi?Benim hayalim bekarken aldigim 40 beden deri pardesumun icine girmk.bu kis bitmeden deri pardesumu kullanmk istiyorum
Nabersin baby nasil gidiyor diyettBence harika gidiyorsun canım motivasyonunu azaltma hedefine hızla ulaşacaksın
hiç iyi gitmiyor kaptanNabersin baby nasil gidiyor diyett
ben kendimi bildim bileli hep ara beden oldum.kullandigim eteklere bagli olarak da degisiyo.dusuk bel ise bi buyuk beden oluyo hep .44 accik dar cok az.46 bol bayagi.42 hic degil onu biliyom amaInsallah canim kac bedensin simdi?
Gulfuren cnm ilik su koyuyorum sabaha kadar demlenck.kaynatma yokAkşam menün karbonhidrat ağırlıklı olmuş.
Hoş geldin.Bebeğini sağlıkla büyüt.Sporda yapıyorsun kilolar çabuk gider.
Sassy su dedikleri heralde değil mi? Yoksa sıcak su ile mi demleniyor?
Ohhh maşallahh yarın aldığın sonuç çok iyi olacak eminim.
Ben yarın tartılacağım.Bugün unuttum.
Bravoo, çekilin yoldannn otimoti geliyor.
Cnm cok haklisn.ben soyle dusunuyom.eger elestirilirsem benim icin iyiligim icin soyleniyo.niye alinayim ki.amac belli fit olmkGrup da az kişiyiz ama uyum olarak iyiyiz maşallah.Size katılmadan önce gruplara bakıyordum hangisine girsem diye, bazı gruplarda söylenenlerden alınmalar, gereksiz tripler yapanlar vardı. Bana böyle söylemeyin, ay ben buna kırıldım. Temmuzdan beri birlikteyiz, diyaloğumuz çok güzel. Sizi seviyorum kızlar.
Aboooo irmik helvasini kaptanlar gormesinDün çok yoruldum, yediklerimi yazamadım. Ev temizliği, yemeğe de misafirim vardı.Çok yoruldum.
Sabah 11.30
Kaşarlı,salamlı tost
Domates
Salatalk
Çay
Ara 14.00
Bir bardak süt
1 bitter gofret
Ara 16.30
3 kaşık süzme yoğurt
1 kuru incir
5 fındık
Akşam 19.30
2 kepçe terbiyeli kereviz
1 kepçe pırasa yemeği
2 kaşık süzme yoğurt
Ara 21.00
3 kaşık irmik helvası
2 litre su, spor yok
Gördük malesef tatlı yasak diyorum uygulamaksa size kalmış!Aboooo irmik helvasini kaptanlar gormesin
Keske tavuk donerini lavassiz bol salata ile tuketseymisinBugün
Sabah 9.00
Yarım bardak süt
2 kaşık yulaf ezmesi
5 fındık
1 incir
Çeyrek armut
Tarçın
Zencefil
Öğle 12.40
Tek lavaşa tavuk döner
Ayran
Ara 15.00
1 dilim tost ekmeği
Peynir çay
Akşam 20.00
4 tane küçük köfte
2 kaşık püre
2 kaşık süzme yoğrt
Ara 21.00
1 mandalina
2 litre su , yeşil çay
yine varımBen varım ama geç kaldım galiba
umarım o güzel hayaline kavuşursun hemennnBenim hayalim bekarken aldigim 40 beden deri pardesumun icine girmk.bu kis bitmeden deri pardesumu kullanmk istiyorum
3 hafta boyunca bunu mu kullandin peki her hafta bunu mu ictinEvet bana bunu diyetisyen vermişti gecen yıl bunla 3 haftada 7 kilo vermiştim tabi diyet ve egzersiz destekli
bence börek yemişsin ama akşamı iyi kurtarmışsın yine canım akşam biraz fazla olsaydı ne yaptın ama derdim şimdi demiyorum yine iyisinBugunku mnm
Ackarnina 1 brdk limonlu ilik su.2 gunkurusu
Kahvlti 1 domates.1.5 k.k peynir.1 dilim ekmk
Ara seyyyy yarim avuc ici nden az lorlu borek.1 brdk form cy
Ogle yarim tabk ispank.3 ksk yogurt..1 dilim kepek ekmegi
Ara yarim su brd tarcinli sut 1 gunkurusu 1 ceviz
Aksm 1 mini kase yogurt.1 kase domates corbasi 1 dilim ekmk
Su 2.5 lt spor yok neyazikki
Hayir sadece 2 hafta icmistim ama gercekten metabolizmami hizlandirmisti yoksa nerde 3 haftada 7 kilo3 hafta boyunca bunu mu kullaner hafta bunu mu ictin
canım sen menü paylaştın mı bakayımHayir sadece 2 hafta icmistim ama gercekten metabolizmami hizlandirmisti yoksa nerde 3 haftada 7 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?