Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canımmm nasıl oldu Emirhan .. daha iyidir umarım
canımcım se emziriyormuydun. emziren birsi için çok az beslenip fazla kafein tüketiyosun , yeşil çay , yeşil kahve emzirenlere pek önerilmiyor. bir de hiç protein almıyorsun , bence biraz daha proetini ve kalorini arttır bebiş faydalansın sütten..
Kizlar ben size soylemistim ip atlama yarismasinda cok fazla ip atlatyanlarin hepsi yarin sapir sapir dokulur diye herkes dokuldu bi ben kaldim bir aylik sonuc 1. Benim cunku en istikrarli devam eden benim
harikasııın kuşuuummm
offf offf ne güzel menü harika sporrr.. barvoooo
yum ym ne ki bacım. menü çok iyi.. bi de yoğurtlu mısırı anlamadım ..
tatlı yememe gününde 2 baklavaaaaa.. aprilden sana geliyor oklavaaaaaa

menüm
09:00 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, şekersiz türk kahvesi
12:00 1 simit
16:00 sade nescafe, 1 tane unique power (protein bar: 150 kalori )
19 4 tane derisi alınmış tavuk kanadı, salata
su:2.5 lt
spor:
bölgesel hareketlerimin 3. günü tamamlandı
70 mekik
reformer pilates 1 saat

Superrrr

Slm kızlar bugun gec kaldim :) dun okadar yorulmusumki ninnisiz uyudum desem yeridir:) cok şükür gecti gitti bi davet günü daha sizler naptiniz bi geçmişe ucayim

Meyveni öğle saatinden once ye canim geceye birakma
Arkadaşlar acaba çok fazla su içmenin zararı var mı. Günde 3 ile 4 litre arasi iciyorum Ben bir haftadır hep aynı çıkıyorum çok dikkat etmeme rağmen. Hala 79.7
Kac kiloyla basladin diyete ne kadar süre oldu kac kilo verdin duraklamaya girmiş olabilirsin suyun etkisi sanmiyoyorum olsun aksine su ödem attirir
Kizlar ben size soylemistim ip atlama yarismasinda cok fazla ip atlatyanlarin hepsi yarin sapir sapir dokulur diye herkes dokuldu bi ben kaldim bir aylik sonuc 1. Benim cunku en istikrarli devam eden benim
Tebrikler canim..
Süper süper mekik bende basliycam
Bende ona fikkat ediyorum leptin hormununun çalışmasi icin en az 5 saat aclik gerekiyormuş diye okumustum.
Günaydın kuzular bol bol yağ yakmalı bir gün olsun hepimize... Dikkat bu arada yarın tartı günü unutmayınız!!!!
Ayyyy ne çabuk zaman geçiyo öyle

Evvet gelelim benim menuye
Sabah 12.00
2 yumurta domates krep maydanoz
Acik cay

Öğle
Yeşilçay

Aksam 20.00
Fırında tavuk salata cacık
Sofrada öyle bi imtihan verdimki sormayin :)
Spor. Yok
Su. 3 lt olmuş tur

Harika gidiyorsun doktorcum .
Bu arada hangi branştasin acaba merak ettimde

Bende dün anneme ve kaynanama gittim ankaraya bol kaçamaklı bi gün oldu
Yarın İnsallah en fazla sabit çıkarım İnsallah
bugün dikkat edersen yarın artıda çıkmazsın ..ee anneler ve kv ler kçamağın diğer adı..
Sabah 12.00
Acik cay

Öğle
Yeşilçay

Aksam 20.00
Spor. Yok
Su. 3 lt olmuş tur
waaoowww süpersin yaa yemeden nasıl durdun bravoo
Harika gidiyorsun doktorcum .
Bu arada hangi branştasin acaba merak ettimde
teşekkür ederim canımm.. göğüs hastalıkları ve tüberküloz uzmanıyım kuzum

guzel cnm ınsanın tatlıya da ıhtıyacı var bnce abartmadıkca sorun yok:)

harıkasın ıspanyolcum
Sabah 12.00
Acik cay

Öğle
Yeşilçay

Aksam 20.00
Spor. Yok
Su. 3 lt olmuş tur
guzel canm menun :)

dunku menum
uyanınca bir bardak cevız suyu ve cevızın kendısını de yedım(uc gundur yapıyorum bunu)
sabah12.30
4 incecık dilim sucuk
peynır kk
salata
bir dılım ekmek
kupa cay

öglen 15.00
domates salata bı dılım ekmek
cay

akşam 19.00
6tane köfte bır bardak ayran
21.00
1 bardak cay

24.00
bir bardak sodalı ayran
2lt su
spor oglusla yuruyus yaptk 20 dk

tembel_karinca içtiğin suyun içine kabuk tarçın atıp içtin mi?Mesela bir hafta dene bakalım tatlı konusunda yardımcı olacak mı?Yemeklerden sonra yarım çay kaşığı tarçın su ile yutsan acaba fark eder mi?Sen de bu konularda uzman olmuşsun ama hatırlatayım dedim.

kızlar dun sabah kahvaltıdan sonra tartılmıstım pazartesı tartılmadım dıye 69.7den 69.5e dusmusum.. merak ettım bugun tekrar tartıldım 68.9 cıktım ınsallah yarına bıkaç gr daha gıder

harika gidiyorsun tatlım 1 aya kalmaz gidecek bütün kiloların

Kıyamam ya,sende çok uğraşmışsın.Şu an ilaç kullanıyor musun?Diyetisyen ile bir y çalıştım normal olan kolestrolüm yükseldi.Gittiğim doktor diyet ürünlere bağladı.Bilmiyorum artık.Ama sağlıklı yağ yiyerek kilo veriliyormuş bunu görmüş oldum.Gİ düşük beslenmeye çalışmak beş saatte bir yemek en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…