- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim canım. Ne güzel spor salonuna başlamışsın bak ilk adımı atmışsın bile. Biraz kendinden bahsedermisin?Herkese merhaba. Bir kişi daha zayıflamak istiyor.. Kilom 73.3 spor salonuna basladım 4 aylığına.. Umarım basarılı olabilirim
Tabiki başarırsın yeter ki çok iste, burada çok güzel kilolar veren arkadaşlarımız var. Sende eminim onlardan biri olacaksın.Hoş bulduk öncelikle teşekkür ederim davetiniz için. 35 yasındayım, bekarım , öğretim görevlisiyim. Kilom her zaman hayatımın baş rolünde olmuştur.Hatta psikolojik durumum direkt buna bağlıdır. Genelde 75-76 civarına çıkar yaza da 68 'e inebilirim minimum. Maalesef çok iştahlıyım. Boyum 1.60 olduğu için 60' a inme hedefi koyuyorum kendime.Umarım başarırım sizlerle birlikte :)
Hos geldin :)Simdiden bir sorumluluk hissettim :) Pekala o zaman yarindan itibaren gunluk menulerimi paylasacagim.. Kilo olcumlerini ne zaman yapiyorsunuz. Pek okuyamadim onceki yazilanlari. Bu arada diger arkadaslara da selam.. Umarim takim arkadasi oluruz :)
Simdiden bir sorumluluk hissettim :) Pekala o zaman yarindan itibaren gunluk menulerimi paylasacagim.. Kilo olcumlerini ne zaman yapiyorsunuz. Pek okuyamadim onceki yazilanlari. Bu arada diger arkadaslara da selam.. Umarim takim arkadasi oluruz :)
Canımmm her cuma sabahı hangi tartıyla tartılacaksan onu baz alalım bizEvdeki tartim hassas degil. 17 Mart yani bu aksam 73,5 kilo çıktım. 15 martta spor salonundaki tartida 73.3 tüm. Hangisini aliyoruz o zaman ?
Tamam canımCuma sabahları evde tartılacağım için 73,5 olsun :)
Şimdi bu forumda takımlar var. Her cuma kilo bildirimleri yapıyoruz yüzdeleri hesaplayıp yarışıyoruz kendi aramızda.Gruba girince ne oluyor april
İstanbul'da yaşıyorum buralı sayılırım..Sizler de genelde İstanbul mu?Tamam canımnerede yaşıyorsun? Nerelisin?
Bende istanbulİstanbul'da yaşıyorum buralı sayılırım..Sizler de genelde İstanbul mu?
İstanbul'da yaşıyorum buralı sayılırım..Sizler de genelde İstanbul mu?
Yeme faslin bittiyse paylaşabilirsiniz hoş geldin bu aradaOley karman corman olalim daha guzel :) Simdik ben yiyecek olarak bugunu kapattim. Yarin bugun yediklerimi hatirlamayacagim icin acaba unutmadan menumu paylassam mi? Saat kaci bekliyim ya da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?