benim bir arkadaşım da şekerim var sınırda dikkate etmeliyim diyordu .. senin yöntem de süpermiş..Canım ben mesela bulgur bana dokunuyor ki içli köfteye hayır demek için. Sabahları iş yerinde simit oluyo onun için de simit midemi yakıyo, doğumdan sonra midem çok hassaslaştı diyorum o zaman kimse ısrar etmiyo ya da ikram tabaklarında artık şöyle diyorum bunu yiyeyim sonra yine alırım vs diyorum ama yapmıyorum ya da tabağımdakini de bırakıp aradan Zaman geçirtip paket alayım evde yerim diyorum:)) kısacası her ısrara bir cvp buldum.
iyi fikirmiş canm :)Canım ben mesela bulgur bana dokunuyor ki içli köfteye hayır demek için. Sabahları iş yerinde simit oluyo onun için de simit midemi yakıyo, doğumdan sonra midem çok hassaslaştı diyorum o zaman kimse ısrar etmiyo ya da ikram tabaklarında artık şöyle diyorum bunu yiyeyim sonra yine alırım vs diyorum ama yapmıyorum ya da tabağımdakini de bırakıp aradan Zaman geçirtip paket alayım evde yerim diyorum:)) kısacası her ısrara bir cvp buldum.
neresi kötü bu menünün gayet iyidünkü kötü menum :)
sabah 11
yumurta bitane
kk peynır
kupa cay
bi dilim ekmek
3 zeytin
öğlen kiraz saplı form cay
aksam
4 kasık kadar fırın patlıcan oturtma
bi dilim ekmek
bi kase mercimek corba
salata
karakavuk yeşillik bir avuc:)
iki kasık bulgur pilavı
annemlere yemeğe gittik doğum günüydü
bi çatal pasta aldım ıkı kupa cay içtim:)
1.5 lt su spor da 20 dk yuruyus
Var 1 tane 5 yasinda oglanYa masallah evdesinz ve cocuk yok galiba.b
ekmekle bulguru birlikte yedım tatlı yedim fırın yemeği biraz fazla yağlıydı yedim bana cok geldi ya :)neresi kötü bu menünün gayet iyi
Bence senin psikolojin bozulmuşSabah 1 saat yuruyus
30 mekik
Maydonoz kürü
1 dilim salata
2 yemek kasigi omlet
1 dilim cok ince visne receli ekmek
Oglen
1 saat Yuruyus
30 mekik
3 yemek kasigi barbunya
1 cay bardagi ayran
1 dilim kek cilekli
Aksam
Yarim dilim ekmek arasi peynir
1 saat yuruyus
30 mekik
Karin egzersizleri
Son yedigim ekmek beni mahvetti karnim sisti resmen sanki 1 ekmek yemisim gibi boyle cokkkk sinirlendim acaip daha da hirslandimm@@@@@@@
1 hafta boyunca corba ve yogurt agirlik vericem
BIKTIM KILOLARDANNNN BİKTİM MM BİKTİM MM
Eger ben ceylansam nisan da 50 kilo olcamolucammm olucammm vericem bu 7 kg yi ! !!!
Nisam 10 unda 50 olucam yaziyorum buraya
Canım önemli olan yağdan vermek çok güzel.bide kas oranını cogaltirsan daha çabuk gider kilolar.Afedersin canım ya kusura bakma yaylada idik. Tlf cekmediginden pek giremedim. İyiyim çok şükür sen nasilsin. Diyetisyene gittim ayrıca cuma günü 82.4 çıktım. Öğleden sonra idi randevum. Tok karnına gittim mecburen. 14 günde verdiğim kilo 1.7 kg. 1.5 kilosu yağ imiş. Çok şükür
Kalori almamis olsam spor nasil yapicam el kol mu kalkar oyle sacmalik mi olur.Bence senin psikolojin bozulmuş
Vücudun şimdi olmasa da bi sure sonra iflas eder bu yediklern sayesinde
Kilo değil.anca kas ların erir.ne kadar spor yapsan da.çünkü yeter i kadar kalori almiyosun vucuduna
çok az yemişsin ve spor fazla olmuş halsilziğin olması normal..bir iki gün spor yapma bence .. haftada 3-4 gün 1 er saat yeterli olur diye düşünüyorum22 Mart Salı menüm
07.30 bir bardak su
2 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 küçük dilim kizarmis ekmek
11.00 1 kuru kayısı bir kac beyaz leblebi
12.45 Az yagda pismis pirasa(ustune iki yumurta kirdim)
yogurt
18.00 4 kasik et sote
4 kasik yogurt
Su 1 lt falandir
Sabahtan oglene kadar calistim. 1,5 saat tempoli yuruyus yaptim. Evde yer hareketlerimi yaptim 100 yarim mekik 60 ters mekik filan.. Cok halsizim gozumu zor actim derse gidiyorum simdi de. Ins. bayilmadan eve donerim. Dunku cift spor mahvetti benisanki bi gunde yirmi kilo vericem zorladim kendimi kendime kızgınım.
ben burdayımmmm..eve yeni geldim.. pilatesten geliyorum sütümü ,çtim şimdi o arada bir bakayım dedim..ApriL_2007 kaptanım nerdesiniz eski arkadaşlar hu huuuuu
Bu şekilde de kilo veren çok.kızlar 5 ten sonra yemek yememe sistemime göre menümü yazayım bakalım bu 1 haftada neler olacak.
sabah 09:00
1 haşlanmış yumurta,zeytin,peynir,1 avuç beyaz leblebi
öğle 12:30
4 kaşık müsliyi 1 bardak sütle karıştırdım,1 dilim su böreği
14:30
1 dilim kek,2 ceviz,1 kuru kayısı
16:45
2 tabak tavuk baharatlı,2 bardak ayran.2 ceviz
4 lt su,spor olarak ev temizliği :)
Ben her türlü diyet yaptım.Şok diyetler,şeydanın diyetlerini ve sonra metabolizma gümledi.Karatay ile bit haftada güzel kilo verdim.O yüzden dedim çok az diye.çünkü çoook şişkoyum 78 olmuşum :'( :'( bikaç kilo verdikten sonra sanırım düzenli beslenmeye başlıcam canım..burda sizin güzel menülerinizi takip edip diyetime devam etmeyi düşünüyorum aslında.yaza kadar 6 lı rakamları görsem artık.
Bende ısrar etmeseler de yiyorum.benim bir arkadaşım da şekerim var sınırda dikkate etmeliyim diyordu .. senin yöntem de süpermiş..
insanın yiyeceği varsa yiyor yine de.. önemli olan kendi nefsimiz ahh hakim olabilsek bunalra gerek bile kalmaz da .. ben ısrar etmeseler de yiyorum iştee..
Ohhh maşallahhh.leslie ile 1 mil egzersız yaptım 1.5 lt suyumu içtim sabah da ballı limonlu sıcak suyumu içtim.. birazdan eşimm gelecek ben spora devam şimdi sıpam izin vermiyor :)
Çoğunluk düzene girdi sende onlardan birisin ama sporu yavaş yavaş arttır istetsen, o zaman halsizliğin olmaz.22 Mart Salı menüm
07.30 bir bardak su
2 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 küçük dilim kizarmis ekmek
11.00 1 kuru kayısı bir kac beyaz leblebi
12.45 Az yagda pismis pirasa(ustune iki yumurta kirdim)
yogurt
18.00 4 kasik et sote
4 kasik yogurt
Su 1 lt falandir
Sabahtan oglene kadar calistim. 1,5 saat tempoli yuruyus yaptim. Evde yer hareketlerimi yaptim 100 yarim mekik 60 ters mekik filan.. Cok halsizim gozumu zor actim derse gidiyorum simdi de. Ins. bayilmadan eve donerim. Dunku cift spor mahvetti benisanki bi gunde yirmi kilo vericem zorladim kendimi kendime kızgınım.
Sen bu gidişle 10 nisanda 50 kg görürsün canım.Sabah 1 saat yuruyus
30 mekik
Maydonoz kürü
1 dilim salata
2 yemek kasigi omlet
1 dilim cok ince visne receli ekmek
Oglen
1 saat Yuruyus
30 mekik
3 yemek kasigi barbunya
1 cay bardagi ayran
1 dilim kek cilekli
Aksam
Yarim dilim ekmek arasi peynir
1 saat yuruyus
30 mekik
Karin egzersizleri
Son yedigim ekmek beni mahvetti karnim sisti resmen sanki 1 ekmek yemisim gibi boyle cokkkk sinirlendim acaip daha da hirslandimm@@@@@@@
1 hafta boyunca corba ve yogurt agirlik vericem
BIKTIM KILOLARDANNNN BİKTİM MM BİKTİM MM
Eger ben ceylansam nisan da 50 kilo olcamolucammm olucammm vericem bu 7 kg yi ! !!!
Nisam 10 unda 50 olucam yaziyorum buraya
Senin adına sevindim.Oralarda kendini frenleyebilmek asıl marifet.Bende bugün iyi bi rakam girdum tartıda İnsallah cumaya korurum.yarın anneme ve kaynana na gidicem cunku
Ben bilmem arkadas yedin mi yemedin mi haaaaaaa ben kacamak yapamiyorum ya herkesin kacamagini gorurum artikyedim ama neden yedim diye bi sor.bi sor bakalım :)) akşam 5 ten sonra yemiyorum.onlar bir gün önceden kalmıştı annemlerde misafir vardı ve ben yemedim o zman.gündüz yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?