Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugunku mnm
Kahvlati 6.30. 2 zeytin. 1 domates.2 ymk ks lor.yarim cy ks corek otu.1 dilim cvdr.
Ara 1 yesil elma.1 kupa yesil cy
Ogle 12.30 haslnmis karnibahar brokoli yarim havuc.yarim tabak
3 ymk ks yogury.1 dilim cvdar.beyaz lahana salatasi
Ara 1 su brd yarim yagli sut.4 gunkurusu
Aksm.19.15. 1 haslnmis baget.2 ymk ks bulgur pilavi.1 kepce cacik.lahana salatasi.
2.5 lt suyu gecti
Sabah 30 dk yuruyus.aksm 1 saat leslie 4 miles

Bence senin psikolojin bozulmuş
Vücudun şimdi olmasa da bi sure sonra iflas eder bu yediklern sayesinde
Kilo değil.anca kas ların erir.ne kadar spor yapsan da.çünkü yeter i kadar kalori almiyosun vucuduna
Ben de dedim arkadasa ilerde sorun yasarsin yeterli ve saglikli beslenmiyosun die ama kabul etmedi hareketli insanin daha fazla kalori almasi gerekir hareketsizie bile az gelecek kadar yiyor

leslie ile 1 mil egzersız yaptım 1.5 lt suyumu içtim sabah da ballı limonlu sıcak suyumu içtim.. birazdan eşimm gelecek ben spora devam şimdi sıpam izin vermiyor :)
Masallh masallh sporlar yapilmis
Kaptanim kos yakaladim birini.yas pasta catallamis.bi de hem mercimk corbasi hem pilavi hem de o da yetmiyo gibi ekmegi ayni anda yemis
Var 1 tane 5 yasinda oglan
Masallh allah bagislasin cnm
ekmekle bulguru birlikte yedım tatlı yedim fırın yemeği biraz fazla yağlıydı yedim bana cok geldi ya :)
Ahaaaa bi tane daha yakaladi. Oooooo olmaz ki cnm.....
Cnm benim sen bu hirsla yaparsn.amaaaa arkadaslsr dogru soyluyo senin iyiligin icin dikkat et cnm bu kadar spor asiri kas kaybi a ses olabilir
Bende bugün iyi bi rakam girdum tartıda İnsallah cumaya korurum.yarın anneme ve kaynana na gidicem cunku
Cumaya var vakit daha.yapilir ins
Ooooooooo platesler yapilmis sutler icilmis mis. Mis
ApriL_2007 srni merak ediyoruz,nasılsın canım?
Noldu kaptanima

Bugun itibatiyle diyet listeme uygulamaya basladim kizlar olmuyo oteki turlu ipin ucu kacbiliyo .. Sporumu da duzenli yapmaya basliyorm bugunden itubaren hergun ebru sallo plates cdm vardi bi saatlik o ve squat yapayim diyorum leslie ile isinip
Canimin ici sen zaten yeni dogum yapmadin mi bikac ayliksin diye hatirliyorum.aceleye gerek yok gidcek onlar gitcek

Canım önemli olan yağdan vermek çok güzel.bide kas oranını cogaltirsan daha çabuk gider kilolar.
Kilo da iyi gitmiş ben iki haftada bi kilo anca veriyorum
Evet canım bende sayısal olarak çok memnun olmasam da çoğusunun yağ olmasına sevindim. Çünkü iki hafta onceki gidisimde 2.2 kilodan 0.700 gr yağ gitmişti. Durmak yok aynen devam. Ayrıca ptesi bfit e basliycam evde tam anlamıyla bebeğimden dolayı yapamıyorum sporumu

Aynen bende sevindim giden kiloda bu kez cogunun yağ olmasına çok şükür. 17.02.2016 da başladım 82.2 ile 17.03.2016 da 78.4 düm. 1 ayda cok olmasa da diğer arkadaşlar kadar ben gayet memnunum bu sonuçtan.

Ben de burdayımmmm eve bayilmadan geldim ama kahveyle zor durdum ayakta.. sizler nelr yaptiniz nasil gidiyor diyetler sporlarrr

Aynen bende sevindim giden kiloda bu kez cogunun yağ olmasına çok şükür. 17.02.2016 da başladım 82.2 ile 17.03.2016 da 78.4 düm. 1 ayda cok olmasa da diğer arkadaşlar kadar ben gayet memnunum bu sonuçtan.
Önemli olan kilo vermen ve yağdan vermen. Başkalarıyla kıyaslama kendini, herkesin metabolizması ayrı canım.

buse en son ne zaman geldi kızlar? Ben yatıyorum herkese iyi geceler.
Buse izne ayrılmak istiyor canım oyüzden gelemedi. Sıkıntıları varmış biraz. Bugünde gelemedim çok yoğundum, yarın grsrzzz bebem. Sanada iyi geceler tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…