Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar yoğundum biraz şimdi geldim nabersiniz??

Günümüz nasıl geçiyor fıstık hatunlar

Seyyyyyyy kendimi ispiyonlayayim.simdi soylemessem biliyorum ileriki saatlerde bugunku menumu yazmaktan vazgecerim
1 tane ici cikolatali acma yedi..tadina bakim dedim accik daha accik daha derken 1 taneyi bititirmism

turizm sektöründeyim ben canım..bu son olaylardan sonra turizm bitti gibi bişey..haliyle bir sürü insan işinden oldu..çok üzüldüm hafatnın başndan beri tuhafım..bişey yapamıyorum hiç kafamı toplamam lazım.

dünkü menüm
09:00 sader nescafe
11:00 5 badem
12:30 tavuklu sezar salata
16:00 sade türk kahvesi, 10 fıstık
19:00 2 yumurtaslı omlet, 2 kk peynir, salata
su:3 lt
spor 30dk yürüyüş
Cok iyi yaaa masallh tamam bugun bi kacamak yaptim ama senin menuyu gorunce utandim bugunumu baska kacamakla bitirmicem.

akşamları hafif geçsin diye canım
Cok iyi ya

Canim sen iyi olmaya calis ins rabbim korktuguna ugratmasin seni

kızlar selam nasılsınız?benim keyifler kötü pek bişey yapamıyorum ama çok yememeye çalışıyorum..üst üste geldi herşey tatil dönüşü kendime gelemedim

kızlar selam nasılsınız?benim keyifler kötü pek bişey yapamıyorum ama çok yememeye çalışıyorum..üst üste geldi herşey tatil dönüşü kendime gelemedim
Noldu niye toparlayamadi.bak ben aylardir mehter takimi gibiyi. Benden once baslayanlar bitirmek uzere nerdeyse.oes etmk yok yine de .bunlari sana soylerken bi yandan kendime de soyluyorum

Kızlar yoğundum biraz şimdi geldim nabersiniz??

Günümüz nasıl geçiyor fıstık hatunlar
ben fıstıkk gibiym ama sevilayı bilmeemmmm.. çikolatalı açma yemişşşşş .. kız ona kaptanım kızz
Seyyyyyyy kendimi ispiyonlayayim.simdi soylemessem biliyorum ileriki saatlerde bugunku menumu yazmaktan vazgecerim
1 tane ici cikolatali acma yedi..tadina bakim dedim accik daha accik daha derken 1 taneyi bititirmism
ispiyonladım ki seniiii..

Cok iyi yaaa masallh tamam bugun bi kacamak yaptim ama senin menuyu gorunce utandim bugunumu baska kacamakla bitirmicem.

Cok iyi ya
olmuşa çare yok.. o zaman napıyoruzzz spoooorrr.. yarına da kaçamaksız bir menü.. ben de senin gibiyim.. tadımlık diye başlıyorum gerisi geliyor.. o yüzden tadına bile bakmıyorum artık.. off akşam yanımda dondurma yedier.. eşim 1 kaşık bari al sensi zboğazımdan geçmiyor dedi.. 1 kaşık alırsam gerisi gelir almıycam dedimm. şu son 5 kilomu da versem de bitse artık şu kasmalar.. rahat rahat yine yiyemiycem ama hiç değilse bu kadar kasmam..
canım benimm toparlanmaya çallış lütfen.. hadi bir spor programı yap kendine , spor endorfin salgılatır keyfin artar biraz
Sabah 40 dk yurumustum zaten .kendime ceza koydum aksma dogru 45 dk leslie 3 miles yapcm .o acmayi eritmeliyim.
eveeett işte buuuuuu

bugünkü menüm;
05.30 ılık limonlu su
06.20 tofudan yaptığım omlet,4 salatalık,5-6 yaprak marul
10.00 2 avuç kiraz
11.00 kinoadan yaptığım sebzeli pilav
13.00 1 muz
16.00 250 ml'lik hindistan cevizi ve pirinç sütü
16.30 bol sebzeli az meyveli smoothie
1 maden suyu,bol su ve bitki çayı tükettim
son ara öğünümde de 2 avuç erik yiyip günü kapatacağım

İyi geceler kızlar ben bugün çok yogundum pek gelemedim zaman yetmiyor bazen inanın hiçbişeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…