- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Çok mutluyum 1.1 gitmiş gözüküyor. Umarım yağdandır. Niyetli olduğum için bekleyip göreceğiz bakalımkalıcı olmasını diliyorum.
Kilo veren arkadaşlar tebrikler hepinizedaima başarılar beybiler. Veremeyenler de çatlasın patlasın!!
Yok yok yine buralardayım mecburen. Ama kafam biraz rahatlasın istedim senelik izne ayrılıyorum 3 hafta da ondan. Gelsin yemekler şaka şakaSupersiiiin kaptan!! Izne mi ayriliyosun bizi yalniz mi birakiyosun gitmeeeeeee
Yok yok yine buralardayım mecburen. Ama kafam biraz rahatlasın istedim senelik izne ayrılıyorum 3 hafta da ondan. Gelsin yemekler şaka şaka
canım hiç 100 kilo durmuyorsun katıldığın için çok sevindim,daha yaşın çok genç hemencecik verirsin
düzenli uğra yediklerini paylaşİnşallah ya keşke gerçekten 100 kilo olmasam işte sayenizde katıldım inşallah verici kilolarımı
-bugünkü menüm-
10.00 semizotlu salata
11.00 6 badem
13.00 1 kivi
15.30 3 ceviz
16.30 9 dilim fırında baharatlı patates( 2 büyük patates ediyor)
1 kase çıtır ekmekli,soya sütlü kabak çorbası
spor : 30 dakika yürüyüş
İnşallah ya keşke gerçekten 100 kilo olmasam işte sayenizde katıldım inşallah verici kilolarımı
dün gerçekten benim için çok kötü bir gündü,evde ne bulduysam onu yedim salatayı da dün hazırlamıştım.yemek yapmak bile istemedim.ama çok haklısın dikkat edemiyorum.buraya da yazdığım gibi pazartesinden itibaren düzene oturtacağım(umarım)Dort bucuga kadar resmen ac gezmissin. Aksam yedigini sabah yesen hem daha tok olurdun hem de kalorisi aksama kadar yanardi. Bir de cok.dusuk kaloriyle besleniyorsun. Protein kalsiyma daha dikkat etmelisin
hatta suyu bile 1lt falan içmişimdagatesi bitki çayı zaten yok
aynen öyle sonra verdiklerimizi kat kat geri alırız.aslında güzel yiyip güzel spor yapmak lazım en sağlıklısı buSu onemli :) ama.duzeni oturtalim benimki de cok duzenli degil yoksa kas kaybi saglik kaybi olur ki hic guzel bisey degil zayiflayacagiz diye oyle olmasi
aynen öyle sonra verdiklerimizi kat kat geri alırız.aslında güzel yiyip güzel spor yapmak lazım en sağlıklısı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?