Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

-bugünkü menüm-
kahvaltı yok
13.00 : 2 tane fırında patates,1 domates,2 salatalık
14.30 : 6 badem
18.00 : 2 kase soya sütlü kabak çorbası

sıcaklardan gece yatamıyorum sabah kalkamıyorum,gece yemek yasak sabah uyku n'apacağım ben böyle

kızlar ben bugün ebru şallı'nın pilates dvd'sini aldım ama yapabilir miyim ki 80 kiloda? sıkılaşmak istiyorum.

kızlar ben bugün ebru şallı'nın pilates dvd'sini aldım ama yapabilir miyim ki 80 kiloda? sıkılaşmak istiyorum.

Nasil hareketler var ki. Bilmedigimden bisey diyemiyorum. Yere yatip yapilan egzersizleri yapabilirsin bence az az baslayip. Ama dize agirlik bindirenleri yapmamani tavsiye ederim

Dün neler yedigimi unuttum :) Sabah 2 tane tava böreği yedim 1 kaşık bal arada gündüz meyve bol yedim aksamda 1 tabak yağsız makarna sadece peynirle bir bardakta kola içtim. Tartıda yok maalesef umarım eve gittiğimde süprizle karşılaşmam:)

Sa
Sağol canım ben de seni merak ediyorum. Uc kilom kalmıştı ramazan girince araya biraz düzen sasti.sonra toparoariz İnsallah. Benim kızda hiç durmuyo artık Allah ım yardım etsin hem bebis hem hamile lık hemde ev taşıyacak missin kolay gelsin inşallah

Kaptanım ben geldim.artık kızım çok hareketli ondan teli bile gerekmedikce kullanmıyorum
Kaptanım çok az su iciyon vucudun susuz kalması n.dikkat et
Ben 3 litreden fazla iciyrm galiba.yemekten çok meyve yiyrum.
Ama bu aralar her gün davetteyiz olabildiğine normal yemeye calisiyrm

günaydın kızlar iyi haftalar herkese

diyetisyene gittim ben..bana güzel de bir liste verdi..harfiyen uymaya çalışıcam.tek sıkıntı sadece burda tartılcaksın evde kendin asla tartılma dedi..onu nasıl yapıcam bilmiyorum bildirim işini..2 haftada 1 gidicem çünkü diyetisyene..en son 2013 yılında gitmişim 98 kg ile ve vücudumda 43 kg yağ varmış..şok oldum.şu an 10 kg fazla yağ kalmış onu eritmem lazım.spora da asılıcam akşamları..yıl sonuna kadar inş.65 olurum..68 miş sağlıklı kilom.ama ben önce 65 sonra 60 olmak istiyorum inş.

billy blanks diye bir adam var canım onu takip etsene.crossfit yaptırıyo hem sıkılasıyosun hem kardiyo..zorlandığın yerde dinlenir devam edersin.bir ara çok faydasını görmüştüm.

canım ben de senin gibi başlayıp güzel kilo vermiştim şu an sabit nerdeyse 1 yıldır 7 nin altına inemiyorum.diyetisyenim her öğlen spor yaptığım için et verdi.kırmızı et,tavuk,balık hangisi olursa yanına yoğurt ya da bol salata ve 1 dilim ekmek dedi.ben ekmek yemem muhtemelen o her ne kadar ısrarla yiyeceksin dese de..ama spor yaptığımız için kastan değil yağdan gitmesini istiyorsan hergün proteine ağırlık ver..aklında olsun

Günaydınnnnn kızlar dün çok hastaydım ateşler içinde ! Şükür ki şimdi iyiyim sadece halsizlik var. Klasik yaz başı gribimi oldum

Hosgeldiin. Cok az kalmis kac kilo verdin. Ay super 1 2 aya sen de mezun olursun insallah

Ooo super gitmis yaglar. Diyetisyen motivasyon olmustur ne guzel. Black vegan o yuzden onun proteinleri vegan oluyor ama bu aralar pek yok kendisi de farkinda sanirim

Ben de tatile ciktin kiyilarda koselerde yemek yiyorsun sandim kaptan cok gecmis olsun. Cabucak toparlarsin insallah
oruç var nereye yiyoruz ahhh ah, zaten dünde oruçluydum grip ortaya çıkınca orucun ortasında yakalandım. Tatil rezervasyonu yaptırmaya gitmiştik, sonrasında biraz alışveriş yapalım dedik benim başladı ağrılar sağdan soldan sokulmaya. Ben hala oruçtan sanıyorum tansiyonum düştü herhalde dedim amaaa bütün bedenimi esir alınca anladım ki grip geliyor. Zar zor kendimi eve attım iftar saatine kadar dayanmaya çalıştım ama ateş oldu 39 ağladım bile bir ara nefes alamıyordum ayağa kalkınca. İftar sonrası ilacımı içtim yattım gece o ateşi terleyerek atmışım. Şükür ki şimdi çok iyiyim düne nazaran.

Tatile bu cuma çıkıyorum 3 hafta sonra işbaşı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…