Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlarr yine internetim yok. Bu hafta pek olamayacagim menumu yazarim ama. Sonra tek tek cevap yazacağım hepinizi öpüyorum

İnşallah ya keşke gerçekten 100 kilo olmasam işte sayenizde katıldım inşallah verici kilolarımı

Daha sık sık uğra bir görünüp bir kaybolmak olmuyor ama nasıl gidiyor diyet?

Herşey güzel gitmişte neden öğle yemeğinde yok denecek kadar az?

Tatlım daha vitaminli beslen hani peynir süt ayran yoğurt et???

Kizlar napiyosunuz :)

Hasta oldum ben grip daha iyi olmaya çalışıyorum. Sen ne yaptın taşındın mı?? Ilgaz pasam napıyor kuzum benim

Cola mı içme canım öyle zararlı şeyler birde hep karbonhidratla beslenmissin aman dikkat

Su spor??

Ramazan da öyleyim acısını çıkartacağız canım ilerleyen zamanlarda. Daha sık gelmelisin ama diyet nasıl gidiyor peki??

Canım diyetisyene gitmekle en doğru kararı verdin. Başarılar dilerim yeni yolda

Bir tane cuma fazla tartılcaksın oda bişey olmaz herhalde hergün tartılma anlamında da demiştir bence.

Dünkü menüm

Sahur
İki dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
Süt
1 çk vişne receli

İftar
2 kase şehriyeli tavuk çr
2 parmak ıspanaklı börek
Salata
1 bardak ayran

1.5 lt su
30 dk yürüyüş

Cok.cok gecmis olsun aprilim. Cabucak toparlan tatil super gecsin. Ben de guya izindeyim hala is yapiyorum!! Ofise ugramam gerekecek bayramdan sonra.

Firsat bulamamisimdir aprilim. Bazen mutfakta masaya hazirladigimi yiyemiyoeum.cok huysuz oluyor

Cok.cok gecmis olsun aprilim. Cabucak toparlan tatil super gecsin. Ben de guya izindeyim hala is yapiyorum!! Ofise ugramam gerekecek bayramdan sonra.

Saolasın tatlım

İyiki dün oldum haftaya gidiyoruz ozamana kadar toparlanırım Allah'ın izniyle. İnşaAllah güzel geçer

Sensiz olamadı bu ofiste, Allah yardım etsin canım bugünlerde geçecek. Eee peki minnak ne olacak senin gittiğin anlarda?

Nereye gidiyorsunuz ? Ay benim yerime de tatil yap kaptan. Minnaki da alip gidecegim onsuz nereye gideyim

Nereye gidiyorsunuz ? Ay benim yerime de tatil yap kaptan. Minnaki da alip gidecegim onsuz nereye gideyim
Ayyy gezmelere başlayacak daha kırkı çıkmadan tam gezenti olacak kuzucum. Belek de bir otelde rezervasyon yaptırdık bayramda oradayız bakalım nasipse yaparım senin yerinede tabiki bol bol yüzerim

Ayyy gezmelere başlayacak daha kırkı çıkmadan tam gezenti olacak kuzucum. Belek de bir otelde rezervasyon yaptırdık bayramda oradayız bakalım nasipse yaparım senin yerinede tabiki bol bol yüzerim

Oo teyzesi gezmelere coktan basladik. 1 aylik olmadan sehir disina ciktik annesi kurtlu :)) oyle 40 gun oturamam afakanlar basar beni :))

yuz yuz ne guzel ay soyle sahilde ayak islatsam yetecek yuzmek soyle dursun :)) guzel keyiflu tatiller canim

Oo teyzesi gezmelere coktan basladik. 1 aylik olmadan sehir disina ciktik annesi kurtlu :)) oyle 40 gun oturamam afakanlar basar beni :))

yuz yuz ne guzel ay soyle sahilde ayak islatsam yetecek yuzmek soyle dursun :)) guzel keyiflu tatiller canim

Teşekkürler baby

Aaa kuzum senin senelik iznin yokmu ? Hoş aslında doğum iznindesin belli mi olur ayakların değer belki sahildeki deniz suyuna :))))

Teşekkürler baby

Aaa kuzum senin senelik iznin yokmu ? Hoş aslında doğum iznindesin belli mi olur ayakların değer belki sahildeki deniz suyuna :))))

Ben izindeyim de esim iznini dogumda bitirdi ondan pek umudum yok :) soyle sessiz sakin bir sahildeki deniz suyu lazim bana.

Ben izindeyim de esim iznini dogumda bitirdi ondan pek umudum yok :) soyle sessiz sakin bir sahildeki deniz suyu lazim bana.
Bu sene bebeğe çalıştınız desene o zaman seneye olur belki hemde paşa ele avuca gelir. Keyyf de sizde olur bizde sanırım yaklaşık 4 senedir gitmedik fırsat olmadı o yüzden ihtiyacımız vardı

Bu sene bebeğe çalıştınız desene o zaman seneye olur belki hemde paşa ele avuca gelir. Keyyf de sizde olur bizde sanırım yaklaşık 4 senedir gitmedik fırsat olmadı o yüzden ihtiyacımız vardı

Aslinda biz deniz degil de boyle hani gezmeli doga tatilini severdik. Tatil diye cikip 3 5 sehir gezmeyi. Bilmiyorum artik bundan sonra nasil olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…