Aaaa özleyeceğiz ama seniKizlarr yine internetim yok. Bu hafta pek olamayacagim menumu yazarim ama. Sonra tek tek cevap yazacağım hepinizi öpüyorum
İnşallah ya keşke gerçekten 100 kilo olmasam işte sayenizde katıldım inşallah verici kilolarımı
Dunku menum
Sabah 7 2 kayisi
kahvalti 10.30
1 yumurta / 1.5 dilim ekmek / 1 tatli kasigi kadar tahin pekmez/ 1 minik armut
oglen 2.30 3.30
3 hurma / 1.5 avux karisik kuruyemis ( uzum dut badem kaju )
aksam
Yarim kase corba / 5 kasik bulgur pilavi / karpuz / 1/3 kase yogurt
15 dk eliptik yapabildimmbebis uyandi bi daha da yapamadim.geri uyumadigi icin
-bugünkü menüm-
kahvaltı yok
13.00 : 2 tane fırında patates,1 domates,2 salatalık
14.30 : 6 badem
18.00 : 2 kase soya sütlü kabak çorbası
sıcaklardan gece yatamıyorum sabah kalkamıyorum,gece yemek yasak sabah uyku n'apacağım ben böyle
Kizlar napiyosunuz :)
Dün neler yedigimi unuttum :) Sabah 2 tane tava böreği yedim 1 kaşık bal arada gündüz meyve bol yedim aksamda 1 tabak yağsız makarna sadece peynirle bir bardakta kola içtim. Tartıda yok maalesef umarım eve gittiğimde süprizle karşılaşmam:)
Kaptanım ben geldim.artık kızım çok hareketli ondan teli bile gerekmedikce kullanmıyorum
Kaptanım çok az su iciyon vucudun susuz kalması n.dikkat et
Ben 3 litreden fazla iciyrm galiba.yemekten çok meyve yiyrum.
Ama bu aralar her gün davetteyiz olabildiğine normal yemeye calisiyrm
günaydın kızlar iyi haftalar herkese
diyetisyene gittim ben..bana güzel de bir liste verdi..harfiyen uymaya çalışıcam.tek sıkıntı sadece burda tartılcaksın evde kendin asla tartılma dedi..onu nasıl yapıcam bilmiyorum bildirim işini..2 haftada 1 gidicem çünkü diyetisyene..en son 2013 yılında gitmişim 98 kg ile ve vücudumda 43 kg yağ varmış..şok oldum.şu an 10 kg fazla yağ kalmış onu eritmem lazım.spora da asılıcam akşamları..yıl sonuna kadar inş.65 olurum..68 miş sağlıklı kilom.ama ben önce 65 sonra 60 olmak istiyorum inş.
oruç var nereye yiyoruz ahhh ah, zaten dünde oruçluydum grip ortaya çıkınca orucun ortasında yakalandım. Tatil rezervasyonu yaptırmaya gitmiştik, sonrasında biraz alışveriş yapalım dedik benim başladı ağrılar sağdan soldan sokulmaya. Ben hala oruçtan sanıyorum tansiyonum düştü herhalde dedim amaaa bütün bedenimi esir alınca anladım ki grip geliyor. Zar zor kendimi eve attım iftar saatine kadar dayanmaya çalıştım ama ateş oldu 39 ağladım bile bir ara nefes alamıyordum ayağa kalkınca. İftar sonrası ilacımı içtim yattım gece o ateşi terleyerek atmışım. Şükür ki şimdi çok iyiyim düne nazaran.
Tatile bu cuma çıkıyorum 3 hafta sonra işbaşı işte
Daha sık sık uğra bir görünüp bir kaybolmak olmuyor amanasıl gidiyor diyet?
Herşey güzel gitmişte neden öğle yemeğinde yok denecek kadar az?
Tatlım daha vitaminli beslen hani peynir süt ayran yoğurt et???
Hasta oldum ben gripdaha iyi olmaya çalışıyorum. Sen ne yaptın taşındın mı?? Ilgaz pasam napıyor kuzum benim
Cola mı içme canım öyle zararlı şeylerbirde hep karbonhidratla beslenmissin aman dikkat
Su spor??
Ramazan da öyleyimacısını çıkartacağız canım ilerleyen zamanlarda. Daha sık gelmelisin ama diyet nasıl gidiyor peki??
Canım diyetisyene gitmekle en doğru kararı verdin. Başarılar dilerim yeni yolda
Bir tane cuma fazla tartılcaksın oda bişey olmaz herhalde hergün tartılma anlamında da demiştir bence.
Kizlarr yine internetim yok. Bu hafta pek olamayacagim menumu yazarim ama. Sonra tek tek cevap yazacağım hepinizi öpüyorum
Yeni arkadaşlar çağıracağım ortam biraz şenlensinSen de git sen dekendi kendime konusurum artik :)) saka bi yana ozletme kendini
Cok.cok gecmis olsun aprilim. Cabucak toparlan tatil super gecsin. Ben de guya izindeyim hala is yapiyorum!! Ofise ugramam gerekecek bayramdan sonra.
Yeni arkadaşlar çağıracağım ortam biraz şenlensin
Saolasın tatlım
İyiki dün oldum haftaya gidiyoruz ozamana kadar toparlanırım Allah'ın izniyle. İnşaAllah güzel geçer
Sensiz olamadı bu ofiste, Allah yardım etsin canım bugünlerde geçecek. Eee peki minnak ne olacak senin gittiğin anlarda?
Orası işte ŞansYenilerde geliyor bi bakiyoruz yoklarkalici olsunlar bari :)(
Ayyy gezmelere başlayacak daha kırkı çıkmadan tam gezenti olacak kuzucum. Belek de bir otelde rezervasyon yaptırdık bayramda oradayız bakalım nasipse yaparım senin yerinede tabiki bol bol yüzerimNereye gidiyorsunuz ? Ay benim yerime de tatil yap kaptan. Minnaki da alip gidecegim onsuz nereye gideyim
Ayyy gezmelere başlayacak daha kırkı çıkmadan tam gezenti olacak kuzucum. Belek de bir otelde rezervasyon yaptırdık bayramda oradayız bakalım nasipse yaparım senin yerinede tabiki bol bol yüzerim
Oo teyzesi gezmelere coktan basladik. 1 aylik olmadan sehir disina ciktikannesi kurtlu :)) oyle 40 gun oturamam afakanlar basar beni :))
yuz yuz ne guzel ay soyle sahilde ayak islatsam yetecek yuzmek soyle dursun :)) guzel keyiflu tatiller canim
Teşekkürler baby
Aaa kuzum senin senelik iznin yokmu ? Hoş aslında doğum iznindesin belli mi olur ayakların değer belki sahildeki deniz suyuna :))))
Bu sene bebeğe çalıştınız deseneBen izindeyim de esim iznini dogumda bitirdi ondan pek umudum yok :) soyle sessiz sakin bir sahildeki deniz suyu lazim bana.
Bu sene bebeğe çalıştınız deseneo zaman seneye olur belki hemde paşa ele avuca gelir. Keyyf de sizde olur bizde sanırım yaklaşık 4 senedir gitmedik fırsat olmadı o yüzden ihtiyacımız vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?