şekerim ben ince belli bardağa 4 kesme şeker atardım
büyük bardağa 6 sorma yani rezalet
şimdi şekersiz içiyorum nescafeyide haftada 3 içme hakkı koydum kendime bazen sigarayla işte
durursun aklına getirmezsen alışıosun sonuçta
180 boy, 85 kilo ağır siklet üye de gelmiştir efendim, hedefim 65
spor salonuna gidiyorum, 1 saat kardiyo ve yarım saat power plate
düzenli olmasa da
jillian 30 day shred ve callaneticsle ilgileniyorum, yarışmacı arkadaşlara bol şans
Tatlım abartıyorsun ben öyle kalın bulmadım valla :26: gerçi altında etek vardı basenleri göremedim tam olarakyok kızım benım basenlerim ve kollarım kalın: (((offff vucut yapımdanmıdır nedir gıcık oluyorum ya
56yım şekerim senın boyun laçtı aramızda boy farkı varmı benım 67
180 mi vuuu.
Bugun çok fazla dondurma yedim o yüzden ceza olarak akşam yemegi yemedim. Yarından itibaren çok sıkı davranıcam. Kardeşimden dolayı evden pek çıkamıyorum sporumu evde yapıcam. Hadi kızlar hepinize başarılar. Daha önce burda biri paylaşmıştı ben de paylaşayım da moral olsun, gaza gelelim.
Before & Afters İnsanın isteyince yapamayacagı şey yok.
.
180 mi vuuu.
Bugun çok fazla dondurma yedim o yüzden ceza olarak akşam yemegi yemedim. Yarından itibaren çok sıkı davranıcam. Kardeşimden dolayı evden pek çıkamıyorum sporumu evde yapıcam. Hadi kızlar hepinize başarılar. Daha önce burda biri paylaşmıştı ben de paylaşayım da moral olsun, gaza gelelim.
Before & Afters İnsanın isteyince yapamayacagı şey yok.
.
düzgün bir fizik olmayınca uzun boyun dezavantaj olduğu kesin canım, fazla iriyim bu durumdan kurtulurum inşallah
ben de her ''şey'' den fazla fazla var,
kalın bir can simidim,
bu göbeğin altında bira var sendromum
rüzgarda bayrak gibi sallanan kollar,
devasa bir meme pardon iki taneler
selülitlerimi borçlu olduğum kahve tiryakiliğim
özetle işim çok zor ama şu kadına benzemeden işe koyuldum çok şükür
Eki Görüntüle 495394
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?