Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar:KK36:
@erigim çok teşekkür ederim canım. Dün eşimde yaptım karşımdan, bu ne diyor, şifa sen iç defim, kızı m hadi hayırlısı diyor :KK70:ama benim ev kebapçı solladı, o koku tarif edilemez :KK70:
@Karacamdan Kelebek sağol canım, dikkat etmeğe çalışıyorum, umarım mükafatını görürüm.

Dünkü menüm:

Sabah:
3 ceviz +1 küçük muz

ara:
1 yeşil elma

Öğle menüm;
2-3 yk çorba
yarım kase yoğurt
mantarlı tavuk yemeği
az peynirli salata

ara: 1 kupa süt ile yapılmış kahve

ara: 1 yeşil elma + 2 ceviz

Akşam:
Salata
1 küçük tavuk pirzola (gerçekten küçüktü :KK70:)
Yarım tabak yoğurtlu karnabahar

Su: 3 litre :KK8:
Spor: 1 saat :KK6: ( 30 dk cross + 15 dk eliptik bisiklet+ 15 dk ağırlık( kalça, iç bacak, arka bacak, kol,)

Erkekler daha kolay kilo veriyor. Dikkat ette o tatlı ve yemekleri sen yeme :KK70:
Bende indan korkuyorum :)))
O planlar ters tepmesin, evde güzel yemekler olunca dayanabilecek misin? Bence yapma adam ne güzel kilo vermiş ona bakıp sen de gaza gel:KK49:
Benimki de 90 kilo bi 10 kilo verse çok iyi olacak, boyu uzun diye kafaya takmıyor ama göbek fırladı yumurta gibi :KK57:
tabiki vermesi cok guzel uyuyamiyodu gece simdi cok rahat uyuyo.Ama bnmle dalga geciyo hep seni gectim diye :) allahdan kilomu bilmiyo sadece kac kilo verdigimi biliyo kilomu bilse yaklastim sna diye dalga gecer agzndan kurtulamazdim :)

Dünkü menüm:

Sabah:
3 ceviz +1 küçük muz

ara:
1 yeşil elma

Öğle menüm;
2-3 yk çorba
yarım kase yoğurt
mantarlı tavuk yemeği
az peynirli salata

Akşam:
Salata

Spor: 1 saat :KK6: ( 30 dk cross + 15 dk eliptik bisiklet+ 15 dk ağırlık( kalça, iç bacak, arka bacak, kol,)
Her zmnki gibi harika bi menu :)

Gunaydin canimciklarimmm :)))

günaydın :KK3: Naptın dün ?

Bugün dayanamadım tartıya çıktım, bu haftaki hedefime ulaşmışım bu gazla bişey yemem merak etme:KK66: cumaya kadar biraz daha versem süper olur:KK71:

Hedefin ne kadardı?:KK47:

Bende pz.tesi baktığımda 600 gr vermiştim daha. :KK42: Sporu azaltacağım normalde böyle olmazdı. Böyle yemeyle ben bir ayda 6-8 kilo veriyordum önceden. Tek tesellim tartıda azalma görmezsemde görünüşüm ve kıyafetimdeki değişiklikler. Onlarda olmazsa napardım ben:KK17:

Güzel kahvaltı ama şansın yok bebişim:KK66: :KK66: :KK66:

Göreceğiz bebeim :KK8: Bakkk dün kahvaltım kötü olduğu halde çok açtım. İşe gelene kadar kaç tane pastane önünden geçtim o poğaçalar böreklerin kokuları hiç birine tenezzül dahi etmedim. Öğlen profitorele hayır dedim. :KK39:
Bugün gidip yersen ben kesin kazanırım. :KK73:

Bende indan korkuyorum :)))
tabiki vermesi cok guzel uyuyamiyodu gece simdi cok rahat uyuyo.Ama bnmle dalga geciyo hep seni gectim diye :) allahdan kilomu bilmiyo sadece kac kilo verdigimi biliyo kilomu bilse yaklastim sna diye dalga gecer agzndan kurtulamazdim :)
Benimki de uyuyamıyor, göbek baskı yapıyor çok tehlikeli erkeklerde göbek olması:(

günaydın :KK3: Naptın dün ?

Hedefin ne kadardı?:KK47:

Bende pz.tesi baktığımda 600 gr vermiştim daha. :KK42: Sporu azaltacağım normalde böyle olmazdı. Böyle yemeyle ben bir ayda 6-8 kilo veriyordum önceden. Tek tesellim tartıda azalma görmezsemde görünüşüm ve kıyafetimdeki değişiklikler. Onlarda olmazsa napardım ben:KK17:

Göreceğiz bebeim :KK8: Bakkk dün kahvaltım kötü olduğu halde çok açtım. İşe gelene kadar kaç tane pastane önünden geçtim o poğaçalar böreklerin kokuları hiç birine tenezzül dahi etmedim. Öğlen profitorele hayır dedim. :KK39:
Bugün gidip yersen ben kesin kazanırım. :KK73:
Bu hafta 58,5 hedefim şimdilik ulaştım ama son anda regl falan olurum hop artı çıkarım o yüzden büyük konuşmak istemiyorum. Dün hastane işlerin olduğu için kahvaltıyı es geçmişsin ondan gözün hep dışarda kalmış, güzel kahvaltı yaparsan acıkmazsın sen daha iyi biliyorsun zaten;) rutin kontrollerin vardı herhalde onun için mi gittin, önemli bişey yok di mi?

Dünkü menüm

Kahvaltim; 1 haslanmis yumurta, labne peyniri, domates, salata, sivri biber, 9 zeytin, halk ekmeğin ufak kepekli üzümlü fistikli ekmeğinden 1 tane

Öğlen; 2 tane milfoy hamurundan börek, domates, salata, zeytin, cay ( disaridan gelince çok acikmistim)

Aksam; 1 kase tarhana corbasi, firinda brokoli ve karnabahar beşamel soslu yemekten bi tabak, 1 dilim ekmek, salata

Ara; limonlu cay

KraliceElsa KraliceElsa sagol tatlimm. Bu hafta kv'ne rağmen iyi gidiyorsun tatlimm menülersuper tebrikler :))
@Karacamdan Kelebek tatlim seninde menüler ve spor superrrrr
Kanguru_ Kanguru_ sahalata iyi dönüş yaptin. Esinide takma kafana erkeklerin metabolizması daha hizli calisiyor. Ama ona yedireyim diye sende yemeyesin sakinnn :))
masalimsii masalimsii canim erken regli olan iyi olmuş ödem gider. Arada kacanaklar olur çok takilma dengeledigin surece sıkınti yok@La_vinya tatlim iyi gidiyorsun aynen devam

Benimki de uyuyamıyor, göbek baskı yapıyor çok tehlikeli erkeklerde göbek olması:KK43:

Bu hafta 58,5 hedefim şimdilik ulaştım ama son anda regl falan olurum hop artı çıkarım o yüzden büyük konuşmak istemiyorum. Dün hastane işlerin olduğu için kahvaltıyı es geçmişsin ondan gözün hep dışarda kalmış, güzel kahvaltı yaparsan acıkmazsın sen daha iyi biliyorsun zaten:KK66: rutin kontrollerin vardı herhalde onun için mi gittin, önemli bişey yok di mi?

Yumurtasız hayatın ne kadar kötü olduğunu hatırladım dün :KK70:

Rutin görüşme. Psikoterapiye gidiyorum. Çocukluğuma iniyoruz :KK70:Daha ergenliğe erişemedim.:KK53:

Dünkü menüm

Kahvaltim; 1 haslanmis yumurta, labne peyniri, domates, salata, sivri biber, 9 zeytin, halk ekmeğin ufak kepekli üzümlü fistikli ekmeğinden 1 tane

Öğlen; 2 tane milfoy hamurundan börek, domates, salata, zeytin, cay ( disaridan gelince çok acikmistim)

Aksam; 1 kase tarhana corbasi, firinda brokoli ve karnabahar beşamel soslu yemekten bi tabak, 1 dilim ekmek, salata

Ara; limonlu cay

annemiz çok acıkmış neler yemiş. :kk77:

Dünkü menüm

Ara; limonlu cay
Üç ay daha sabret canım domates, biber, salatalık yeme. Hormonlu gıdaların normal kişiye bir zararı varsa bebeğe yüz kat zararı var, onlar çok hızlı geliştiği için kat kat fazla etkiliyor. Çocukluk çağı kanserlerinin tohumu hamilelikte atılıyor maalesef. Ben de çok sevdiğim halde emzirirken bile yememeye çalışıyorum. Şu pis dünyada az da olsa doğal beslenmeye çalışıyorum kendimce

Dun karbonhidrat çok oldu farkindayim ama aksami hafif geçirdiğini düşünüyorum :oops: disarda olunca ara ogun yapamadim ve cok aciktim. Ara ogun megerse ne kadar onemliymis onu anladim. Siz siz olun ara ogun mutlaka yapin kizlar.
Yumurtasız hayatın ne kadar kötü olduğunu hatırladım dün :KK70:

Rutin görüşme. Psikoterapiye gidiyorum. Çocukluğuma iniyoruz :KK70:Daha ergenliğe erişemedim.:KK53:

annemiz çok acıkmış neler yemiş. :kk77:

Haklisin canimm. Markette görünce dayanamayıp aldim. Ama daha dikkatli olmaya calisicam.
Üç ay daha sabret canım domates, biber, salatalık yeme. Hormonlu gıdaların normal kişiye bir zararı varsa bebeğe yüz kat zararı var, onlar çok hızlı geliştiği için kat kat fazla etkiliyor. Çocukluk çağı kanserlerinin tohumu hamilelikte atılıyor maalesef. Ben de çok sevdiğim halde emzirirken bile yememeye çalışıyorum. Şu pis dünyada az da olsa doğal beslenmeye çalışıyorum kendimce

Çok geçmiş olsun canım. Bence ihmal etme doktora git.
Bir de ağır yeme yayla çorbası vs içsen iyi gelir. o_O

Hadi bakalım. Olsun gezerkende haraket ediyorsun. Bu hafta bakalım sonuçlar ne olacak:KK49:

Naptınnn :eek:
O börek ne kadar? Biraz çikolata bir paket mi hadi söyle söyle.:KK4:

Bence kendi cezanı kendin ver şimdiden. Kaptanı bekleme :cool:

Hımmm geliyorum diyordu geldi. Gerçekten çok olmuş. Bu hafta sonuna kadar cidden artık dikkat etmen lazım. Zaten regl döneminde aslında daha çok yağ yakıyoruz. Yerleşmez ama dikkat istiyorum. Çok canın çekerse günde bir kare bitter ama başka yok:KK4:

Sonrasında spor , egzersiz yaptım ama hepsini yakmamışımdır heralde. sevindirici olan tarafı bugün 2 defa tuvalete çıktım. bugün daha çok spor yapcam bi tartılayım bide bakalım .

hira1994 hira1994 gecmis olsun canim.
masalimsii masalimsii arada olur oyle seyler egzersizle telafi etmissin zaten.
@erigim kaptan 2 gundur odev vermiyorsun olmuyo boyle :))

Günaydın kizlar. Evde agza atilcak pek bisey kalmamis. Bi markete gitmem gerek. Sebze falan alcam.

Ya dun esime sinir oldum benden sonra diyete basladi 11 kilo verdi 93 kilodan 82 ye dustu yakinda benden zayif olcak :KK43: sinsi planlarim var esime en sevdigi yemekleri tatlilari yapcam :))

dahada edeceğim telafisini inşallah.

Dünkü menüm
Sabah : 1,5 yumurta (1 çk tereyağında pişti), 1 çatal peynir, 1 çk bal, 1 dlm ekmek
Ara: 2 kuru incir
Öğlen: 5 kaşık ıspanak kavurması, 1 çb yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 avuç kuru hünnap, 1 sb süt
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, fırında hamsi, roka, turp
Ara: 3 kestane, 1/2 elma, 1/2 portakal
Su: 2,5 litre
Spor: :KK43:
@erigim verdiğin sporları yapacak gücüm yok inan ki, bu haftasonu kv gidecek o zaman rahat yaparım. Kv sürekli gezmek istiyor eşim de akşama kadar işte olunca gezdirmek bana kaldı :KK43:
Bugün de bi arkadaş çağırdı, badiresiz atlatırım inşallah :KK17:

hünnap neki tatlım? hem spor yapma hemde seni geçicem de zor o iş canım :)

Günaydın sevgili tatlı mı tatlı bayanlar.:KK3:

Sporumu yaptım,kahvaltımı yaptım ve kahvemi içerken sizlere sevgiyle klavye başından selamlıyorum.:rolleyes:

Kahvaltı:

2 ceviz
1 yumurta
2 domates
2 parmak sütle nescafe

35 dk spor :KK8:

afiyet olsun canımm

Dünkü menüm:

Sabah:
3 ceviz +1 küçük muz

ara:
1 yeşil elma

Öğle menüm;
2-3 yk çorba
yarım kase yoğurt
mantarlı tavuk yemeği
az peynirli salata

Akşam:
Salata

kıskandım ki dünkü kaçamaklarımdan sonra :KK43:

hira1994 hira1994 . ÇOk geçmiş olsun canım.
masalimsii masalimsii arada oluyor canım, sporda yapacağım diyor sun, sorun olmaz umarım. Afiyet olsun. Hımmm ekler:confused:

yaptım, yapacağım da :)

Dünkü menüm

Ara; limonlu cay

Afiyet olsun canım

KraliceElsa KraliceElsa sagol tatlimm. Bu hafta kv'ne rağmen iyi gidiyorsun tatlimm menülersuper tebrikler :))
@Karacamdan Kelebek tatlim seninde menüler ve spor superrrrr
Kanguru_ Kanguru_ sahalata iyi dönüş yaptin. Esinide takma kafana erkeklerin metabolizması daha hizli calisiyor. Ama ona yedireyim diye sende yemeyesin sakinnn :))
masalimsii masalimsii canim erken regli olan iyi olmuş ödem gider. Arada kacanaklar olur çok takilma dengeledigin surece sıkınti yok@La_vinya tatlim iyi gidiyorsun aynen devam

aslında 5 gün rötarlı oldum ama sabah olmam iyi oldu şişkinlik sıkıntısı çekmedim. şuan karnımda hafif sancılar :(

Back
X